Jul jul strålande jul

Halojj igen!
Idag har jag varit på två möbelaffärer med mamma. Jag fick en sackosäck. Det blev jätte bra! =) Sedan for vi en snabbis på stan för vi skulle köpa garn. Ni förstår, jag har börjat gilla att sticka jätte mycket!  Det var Maria som en gång för alla lärde mig det. Jag gick många kurser hos henne förstår ni, inte bara häst. ;).
Förutom att köpa garn hann vi inte göra så mycket på stan. Vi köpte några julklappar och mamma köpte en hylla till mormor och en julduk till oss. Mamma julpyntade huset idag. Härligt säger jag!
När vi kom hem från stan satte vi oss och såg på Stockholm Horse Show. (Svt24) Det var bra. Ponnyracet var en av de bästa uppvisningarna(eller vad man nu ska kalla det) tycker jag. Det var också några duktiga som snurra på hästen och allt vad de nu gjorde. De var jätte duktiga men det såg farligt ut också. Jag ska försöka se imorgon också om jag hinner!
Jag och Moa(min syrra) julpyssla lite. Vi lyssnade på musik och jag stickade. Vi drack även glögg med russin.
Jag vill åka skidor nuuu! Jag fick så mycket skidlust i mig att jag gick och hämta pjäxorna och hjälmen. Snart kommer jag skidbackarna! Roligt säger jag!
Jahapp, nu sitter jag här vid datorn. Jag ska kanske gå och sova snart eller nått, vi får se. Jag har egentligen ställt om dygnet helt under praoen. Vi gick och sov tidigt och vaknade tidigt. Ibland vaknade jag av mig själv vid halv sju ungefär bara för att jag var van.
Nu blev det ganska mycket skrivet igen. Hoppsan =).
Godnatt, sov gott!
/ Evelina
Wild HorsesMusikspelare

Halojj! Jag har just uppdaterat en sådan där musikgrej. Jag kan typ inget om det här med blogg grej, så när jag skulle he in den där musikspelarn blev det bara utanför när jag tog lite större spelare som jag tyckte var fina. (Jag vet inte om ni förstår vad jag menar, men aja). Tillslut blev det i alla fall en liten rund. Om ni vill lyssna klicka på play =).
  Jag skriver mer ikväll tror jag!

/Evelina

Mycket

Halojj halojj!
Jag tänkte mig att jag skulle börja skriva på den här bloggen nu. Har haft den ett tag men nästan aldrig skrivit något. Jag vet inte riktigt om jag känner mig som värsta bloggarn, men jag gillar att skriva och jag gillar att berätta, så jag testar.
Idag kom jag hem från prao i Kalix. Jag praoade på Holmen häst och ridutbildning och på några släktingars gård.
Jag fick göra allt möjligt, t.ex stallskötsel, hästskötsel, ridning, katt och hund skötsel m.m. Vi var på en hovkurs också. Där fick man kolla på halva hästben. Jag träffa Lovisa där också. Det var roligt! Allt var kul, Det har varit så himla kul att jag inte ville fara hem, men nu är jag här i alla fall. Om det inte hade varit för att jag och Moa skulle julpynta idag hade jag inte kommit hem. Då hade vi låssats att jag hade somnat på busen och åkt för långt, men i själva verket var jag kvar i Siknäs.
Jaja, som sagt nu är jag här och vi har julpyntat klart. Mysigt blev det! =)
En vecka sedan var det jag, Johanna och Amanda såg idol, vilket jag gjorde idag också fast med familjen. Som vanligt tyckte jag att alla var bra och att ingen borde åka ut, men det blev väl ändå rättvist att Johan åkte, eller vad tycker ni? Vi skratta lite åt hans galna fans, hihi. Tänk att se det där dagen efter. =) Idag tyckte jag nog att Robin var bäst. Han sjunger så bra och var helt enkelt jätte bra idag! Kevins första låt var också bra.
Vad gör jag nu då, inget speciellt. Jag saknar väl min prao, hihi. Juste, glömde sig att vi hade tagit fel på busstiderna så bussen från Lule gick över en timme senare. Då gick jag och Mormor lite på stan. Jag prova några jätte fina täckisar. De var knall blå. Jag köpte en skojjig tomteluva för 25 kr på timarii också.

Nu ska jag inte skriva mer, för då orkar väl aldrig någon läsa. Som sagt jag gillar att skriva, så var berädd på att jag skriver mycket.

Bye Bye / Evelina


Follow on Bloglovin

RSS 2.0