Tack och hej!

Hej hej!
Nu är det faktiskt så att jag har bestämt mig. Jag ska lägga ned den bloggen. Jag känner inte längre att det känns lika roligt att skriva, eller egentligen bara lite jobbigt. Det var kul så länge det varade! säger jag!
   Tack till er som läst och allt annat. En ny mer hemside liknande hemsida kommer där jag förhoppningsvis ska bli bra på att uppdatera kommer. Tills dess kan ni alltid hålla utkik på bilddagboken där jag redan befinner mig. (evvehej)

Ha det bäst allihopa!
/Evelina


För trött att komma på rubrik

Hejsan!
Skolan idag var också bra. Det blir bara bättre och bättre! =)
   Nu har jag just packat klart inför helgen. Min väska är proppfull. Det tar mer plats än allt jag har med mig under sommaren, men då har jag inte haft med våtdräkten och skidgrejerna. Äntligen klar och det ska bli super kul, jag längtar! Åre here I come!
   Jag ska gå och sova alldeles strax. Jag är jätte trött, ni förstår, det är jobbigt med skola. ;-)

Godnatt!
/Evve


Det ska nog funka!

Hejsan!
   Då har man varit i skolan för andra dagen. Skolan verkar härlig med bra stämning och allt, dock lite speciell. Enligt mig kanske den kan vara lite väl speciell, men jag gillar skolan ändå, det är kul och allt ska inte vara som det alltid är. Klassen blir nog också bra. Man har inte riktigt hunnit lära känna alla än, men det kommer med tiden. Det är lite synd att det bara är fyra killar, men det ska nog funka ändå.
   Den här helgen längtar jag till extra mycket, eftersom då blir det Järpen! Jag har inte testat vattenhopp så det blir både nervöst och pirrigt. Jag tror inte jag kommer vara speciellt bra, eftersom jag inte åkt, men jag kan inte göra något åt saken, bara göra mitt bästa. Helst skulle jag vilja bli bra med en gång, men jag får väl ta ett steg i taget och liiite extra i alla fall. ;-)

/Evelina


Radera?

Hej hej!

Jag tänkte förklara varför jag funderar på lägga ner bloggen.
  
Jo, när jag startade den så tänkte jag ha den som fotoblogg, men så har det bara halvt blivit. Egentligen skulle jag hellre vilja ha mer likt en hemsida att visa bilderna på. Nu blir det nästan så att jag inte lägger in så mycket bilder, både eftersom jag inte ids och för att jag inte tycker blogg är det bästa sättet att visa bilderna på.
   Det som gör att jag inte redan har raderat bloggen är att det faktiskt är rätt kul att skriva. Ibland kan det vara skönt att skriva av sig och sedan är det (tro det eller ej) folk som läser den också, i alla fall vad statisktiken visar. Det tycker jag bara är kul. Jag är absolut inte intresserad av att få en känd blogg. Det är inte riktigt min grej, men det är klart att det är kul om någon läser i alla fall.
   Jag tror jag har tänkt att ha kvar bloggen tills jag hittar ett annat alternativ. Sedan får vi se vad som händer. Förmodligen lägger jag ned den då.

/EvveDet blir min dag!

Hej svejs!
Alldeles nyss satt jag och kollade på nya schemat. Jag är inte hundra på att det stämmer, men det verkade vara färdigt. Sedan vet jag inte vilken av de två klasserna jag ska gå i heller, men nu vet jag på ett ungefär i alla fall. Jag kollade mest på tiderna, dvs. när man börjar och slutar. Enligt schemat såg det ut som att vi kommer börja ungefär 8.25 varje morgon och det är bra tycker jag, senare än klockan åtta i alla fall!
 
Idag blir dagen rätt fullspeckad. Om någon timme ska jag till sjukgymnasten. Hur länge det tar vet jag inte. Om det går fort hinner jag vara hemma ett tag annar kommer jag ha lite bråttom till lite information om helgen när jag ska till Järpen på ett vattenhoppsläger. Efter det ska det vara studdsmatteträning, men den hinner jag inte vara på för då ska jag på basketträningen i stället. Det blir första för säsongen, det ska bli kul tycker jag även fast jag förmodligen inte kommer träna nå hårt. Ja juste och sedan någon gång mellan allt det här ska jag klämma in någon middag också.
   Det blir min dag! =)

/Evve
   

Nu har jag laddat in sommarbilderna!

Tokingafnatt

Hej hej!
   Vet ni vad? Jag har köpt en mobil! Jag tror jag har gått omkring och fått tokingafnatt. Jag tänkte hela tiden, vad ska jag med en sådan här till egentligen, min gamla funkar ju, bara lite trasig! Men jag bestämde mig och nu är det gjort, 999 kr på mediamarkt. Egentligen är jag van att lägga pengarna på kamerautrustning och annat jag sparar till (cykeln eller skidgrejer till exempel), men här blev det ett inpulsköp eller vad man nu ska kalla det.
   Annars har jag hunnit träna idag. Jag följde med på USM med mamma och pappa. I sommar har väl träningen funkat sådär. Jag har varit på gym, cyklat, simmat, ridit, lite basket och annat som man gör på sommaren. Däremot har jag inte kunnat springa för jag har fortfarande ont i benhinnorna även fast jag inte tränat på så sätt att det tar på benhinnorna. Jag tror att jag kommer behöver operera. Jag får ont av att bara gå runt med stan med bra skor. Det är inte kul. Jag vill inte operera, men jag gör vad som krävs antar jag. Jag klarar inte av dett här. I morgon ska jag till sjukgymnasten igen och vi får se vad de säger.

Jag håller på att lägga in bilder just nu, men det tar tid. Ni får väl se några sedan. Jag har faktiskt funderat på att stänga den här bloggen, men det berättar jag om någon annan gång.
/Evve


Tillbaka

Hej hej!
   Nu var det ett tag sedan jag skrev och nu är jag faktiskt hemma igen. Egentligen känns det lite konstigt att säga hemma eftersom man är så van att säga hemma till alla andra ställen där uppe. Jag har i alla fall haft världens bästa sommar! Det går inte beskriva med ord hur bra jag haft det, så jag ger mig inte in på att skriva det.
   Hit kom jag i alla fall i morse. Jag har nämligen varit i Stockholm med familjen och kusinerna. Vi har gått på grönan och stan, det är väl det som varit huvudaktiviteterna. Vi kom i torsdags igår tog vi sovtåget tillbaka och nu är jag här.

/Evve

Follow on Bloglovin

RSS 2.0