Luleåkalaset

Hej svejs!
Just nu är jag i stan. Luleåkalaset är igång och jag hör skriken från tivolit genom att ha fönstret öppet. Jag är hos Farmor och Farfar och det är väl nästan mitt i allt.
   Senare ska vi nog gå ut och lyssna lite grann. Tomas Ledin spelar ikväll. Jag brukar inte lyssna på hans musik annat än "sommaren är kort" men det blir nog bra ändå!
   Igår var det Rix FM festivalen. Vi kom in någonstans från sidan och hamnade längst fram utan att ens behöva trängas, så platserna var väldigt bra! Hade med mig kameran, så jag fick en del bra närbilder.
   Nu ska jag gå. Ha det!
/Evve


Häst

Hejsan! Den här veckan har jag varit på ridläger. Det har varit hur kul som helst med mycket skratt. Hästen jag red heter Johnny och han är en Hackney. Jätte fin och bra häst! Jag gillar honom. =)
   Jag orkar inte berätta vad vi gjort i detalj, jag säger bara att det varit super bäst!
   Men en sak som jag kan berätta om är ett annat läger. Helgen när skolan börjar igen ska på ett vattenhoppsläger. Jag är nervös eftersom jag inte känner någon eller så. Vi får se hur det går.
  
Ha det bra!
/Evve


Jag och Johnny

Övningsköra

Hej!
   För någon dag sedan var det en av sommarens mysigaste kvällar. Vi var ute på Kallax hos kusinerna, vilket ligger just vid havet. Solnedgången lyste hur fint som helt och vattnet var alldeles stilla. 
   Nu är jag inte på Kallax längre utan hos mina andra kusiner på landet. Igår frågade Annelie min kusin mig om jag skulle med och köra en sväng. Till en början förstod jag inte men sedan fattade jag. Köra bil. Jag har alltså övningskört för första gången. Vi kom hem levande och det gick faktiskt bra, men inte fort. Koppling,växla, bromsa, gasa, svänga, koppling, växla, bromsa, gasa, svänga. Mycket att tänka på. 
   Nu kommer jag nog inte skriva på ett tag, eftersom på söndag börjar ett ridläger som jag ska vara med på. Min kusin håller i det. Jag var med förra året också och då var det jätte kul! =)

Ha det!
/Evve

Hallå där köp blåbär

Hej svejs!
Jag kommer inte riktigt ihåg vad jag gjort under de senaste dagarna. Jobbat på Larsas jobb i alla fall.
   Igår var jag på begravning. Farfars brorsa Erik har dött och då var vi där. Egentligen känner jag inte honom, men han är också viktigt ändå. Jag blir ledsen av att alla andra blir ledsna, dessutom hinner tankarna skena iväg till andra hemska saker... Jaja, det var i alla fall kul att få träffa en massa släktingar.
   Idag var jag på Siknäs hamnfest. På den är vi varje år och det är alltid lika mysigt. Den här gången hade vi även en köruppvisning. Det var jag, Moa och några personer från byn som sjöng. Vi har tidigare tränat och nu sjöng vi inför publik.
   Imorgon har vi planerat en båttur, kanske till sandön eller något, men det beror på vädret. Just nu är det jätte härligt, men då får vi se imorgon.

Ha det!
(Någon bild från i sommar kommer kanske snart). =)
/Evve


Siknäs 08
  

Wide open spaces

Hej!
   Nu har jag hunnit vara både på landet hos mina kusiner och i Mormors stuga i en annan liten by. Hos mina kusiner har jag t.ex ridit. Jag har ridit två olika jätte dukriga hästar. En av dem ska jag ha på ridlägret där. Vem av dem vet jag inte än.
   Sedan har vi hunnit vara på IKEA i Haparanda. Det brukar vi vara varje sommar, eftersom det inte är så långt dit härifrån. 
   Jag och min syrra har även varit med Amanda, en kompis därifrån. Som vanligt hittar vi alltid på kul saker. Världens bästa Amanda helt enkelt!
  I Mormors stuga har vi egentligen inte gjort så mycket. Där brukar vi oftast bara ta det lungt. Det är mysigt men väldigt myggit. Eller egentligen knottigt. Ni ska bara veta hur många bett man fick, men det är sådant man får stå ut med! 

Ha det så bra!
/Evve
  


Follow on Bloglovin

RSS 2.0