Under senaste veckan

Hej hej! 
   Lite snabb uppdatering bara:
Under senaste veckan har jag varit ute i skärgården där mina kusiner och deras släkt bor. Vi har gjort allt möjligt, men framförallt badat. Här har det varit riktigt, riktigt varmt. Igår var det 34 grader och man höll på att stekas ihjäl. Det sköna är att när man är vid havet fläktar det!
   Annars hade jag, min syrra Moa och min kusin en skojjigt upplevelse när vi skrattade som aldrig förr. Jag tror att det är en av de gånger jag skrattat som mest. Vi var tvugna att ligga ner på bryggar på grund av att benen bara vek sig under oss. Det är ingen idee att berätta vad vi skrattade åt för jag tror inte att någon förstår humorn i det hela, haha.
   Sedan för någon dag sedan plockade jag och min kusin Frida sju sorters blommer som vi la under kudden. Det blev inte riktigt som jag tänkt mig, men däremot drömde jag bättre kvällen efteråt. Att det inte funkade skyller jag på att det var för att det inte var på midsommar och för att jag hade blommorna i en påse eftersom jag hittade en larv under kudden som kom från blommorna.
   Just nu har vi dragit vidare till landet, där bland annat mina andra kusiner bor.

Jag vet att det är lite efter, men har inte haft tillgång till dator, men i alla fall- R.I.P Michael Jackson!

Nu ska jag inte skriva mer!
Ha det bra! =)
/Evve


Sommaren 08

Sommar, sommar, sommar!

Hej hej!
   Det blev ändå rätt snabb uppdatering tycker jag. Det har inte ens gått en vecka!
   Under de dagar som gått har jag hunnit med ganska mycket. Jag för det mesta varit med kusinerna i stan, men vi har även jobbat på Larsas jobb och sett på bio. Vi såg The Proposal. Ni kanske undrar varför eftersom den inte har haft premiär än, men det beror i alla fall på att vi fick nå gratis biljetter som Larsa fått, hehe =). 
   Sedan idag kom jag hem från Siknäs. Min kusin håller ridläger under sommaren, så jag var där och kollade och hjälpte till med det jag kunde. Även ett litet föl kom inatt. Den var så gullig så!
   Imorgon kommer mamma och pappa, och det är då själva resandet börjar. Sommar, sommar, sommar! Jag älskar sommarlov!
  
Ha det bra!

/Evelina

Ha en bra sommar allihopa!

Hej hej!
   Gårdagen blev lyckad även fast jag fortfarande är rödögd från igår. Kvällen blev mycket bra! Det började med att jag for till Stöcke till några kompisar. Vi åt middag, spelade spel och lite allt möjligt. Senare, for vi in till stan. Vi såg bland annat när 9mu hade sin sista konsert. Sååå duktiga! =)
   Efter det for jag hem och elt plötsligt kändes allt så tomt igen. Jag vill verkligen inte att det här ska vara slutet på allt!
   Idag ska jag i alla fall fara till Norr. Det blir bra det med och jag antar att jag kommer smälta allt efter ett tag.
   På sommaren brukar jag nästan aldrig sitta vid datorn, men jag ska försöka uppdatera på bloggen lite då och då i alla fall. Jag tänkte att det kanske kan vara kul att få veta vad jag gör när jag är borta och inte bara hemma, så håll utik!

Ha en bra sommar allihopa! Vi hörs och ses!
Kram EvveFoto:Moa
Det blir förmodligen inga bilder i sommar eftersom jag
inte kan ta med mig datorn, men kanske om jag lägger in på
USB eller något!

  

Förgät-mig-ej
Slut på kapitlet grundskolan

Hej!
   "Slut på kapitlet grundskolan" som rektorn sa på avslutningen. Tre år har man nu gått på denna skola. Det känns som att jag nyss slutade 6:an. Jag trodde jag skulle dö då, men jag har överlevt.
   Under de här tre åren på högstadiet har jag lärt mig otroooligt mycket, både kunskapsmässigt och som person. Att tänka tillbaka på mig själv när jag började sjuan känns ganska konstigt. Jag har alltid hållt mig på samma spår eller vad man nu ska säga, men det har ändå hänt så mycket!
   Jag är väldigt glad över att det blivit som det blivit. Jag har stött på både medvind och motvind och jag tror det har haft väldigt stor betydelse för mig. Jag kommer alltid bära med mig allt jag minns och lärt mig från högstadiet. Jag kommer sakna många och mycket, men man vet alltid att den här dagen någon gång kommer, både som en rolig och sorglig dag.
   Som vanligt är jag väldigt svag för att säga hejdå till vad eller vem det än är. Jag är väldigt dålig på sånt, det har jag alltid varit! Klumpen i halsen känns som glas och om man försöker säga något så vet man att den kommer spricka.
   Jag vet att det som nu ligger framför mig är ännu ett nytt kapitel som väntar. För mig känns det nya både spännande och sorligt. Jag längtar, men det gamla kommer nog alltid hänga med mig. Jag hoppas (peppar peppar ta i trä) att även om något nytt börjar, kommer saker, människor och ting finnas även i verkligheten och inte bara i minnena. Det är vad jag vill. Tack alla och alla!

The end

/Evelina


Sommar i norr är speciellt ska ni veta

Hej!
   Sista dagen på skolan idag. Vi gjorde rent skåpen, utverderade lite och åt lunch sedan var det klart. När jag gick genom våran korridor där vi haft skåpen tänkte jag på att det var sista gången. Det kändes lite konstigt, man har ju trotsallt gått där i tre år nu. Jag antar att det inte är sista gången jag haft min fot inne i den skolan, men ändå.
   Efter det har jag läst, läst och läst (Så länge vi båda andas - Twilight 4). Jag tycker att det är lika bra att jag läser ut boken innan jag far så blir det mindre packning. Jag har inte riktigt läst ut boken, men det är ungefär 10 sidor kvar. Det känns tomt och jag vill inte läsa ut den samtidgt som jag vill. Det sista läser jag ikväll och sedan är det slutt. Eller egentligen finns böckerna kvar och alla filmer har inte kommit ut än, men det måste ju vara något speciellt med att läsa dem första gången!
 
Ikväll blir det till att packa tror jag. Det är tråkigt att packa, men ska man resa så ska man. Jag vet inte om jag berättat vars jag ska föresten. Varje sommar far jag till Norrbotten där jag är hela sommrarna. Det är dit jag ska nu med. Jag far redan på fredag, alltså dagen efter skolavslutningen, sedan brukar jag stanna till mitten av agusti någon gång. Jag har många gånger fått frågan varför jag vill vara där så länge, man missar ju så mycket. Att jag är där beror på att jag har släkten plus kompisar där. Jag trivis väldigt bra med både människorna och miljön där och därför far jag dit. Det är klart att jag gillar att vara här också, men sommar i norr är speciellt ska ni veta. =)

/Evve


"Sommar i norr"Ingen rubrik, betyder det tråkigt inlägg?

Hej!
   Dagen började med att jag cyklade till skolan. Där gick vi igenom lite saker sedan hade vi klassens dag. Vi till en park där vi fikade, lekte lekar m.m. Vädret var bra och jag tycker det blev en bra klassensdag.
   Efter det följde jag med Linnea på stan. Jag köpte inget, bara kollade. Det var i alla fall också kul! Just när jag cyklat hem berättade pappa och Moa att de skulle till stan och fixa sulor till min syrra. Jag hade inget bättre för mig så jag följde med dem.
   När det var klart la jag mig på gården och läste. Mycket. Jag har snart läst ut sista twilighboken - så länge vi båda andas. Jag vill inte läsa ut den. Det kommer kännas så tomt när den är slut.
   Ikväll har jag även varit sista gången på träningen förän efter sommaren. Lite tråkigt. Kändes lite konstigt att gå ut ur hallen. Den står ju i alla fall kvar och väntar til hösten. Det blir säkert bra det! =)

/Evve
  

Pimp a la Evelina

Hej!
   Idag var det sista riktiga skoldagen. Egentligen har dagen inte varit så mycket skola, vi har mest tagit det lungt och sett på film. Vi har även sett 9mu's avslutningskonstert - House of Wax. Som vanligt mycket, mycket duktiga! Jag tror att det här var en an de bättre konserterna de gjort också! =)
   Efter skolan for jag och Pappa in till stan. Jag skrev ut en bild, köpte varsin mjuk glass och handla lite - bland annat grejer till tårta (pappa och Ivar fyllde år igår). När jag kom hem bakade jag. Det blev en jordgubbstårta med lite pimp a la Evelina. Jag vispade grädden så mycket att jag vågade testa att he bunken över huvudet. Woho! Jag klarade det! =)
   Nu ska jag ner och käka den. See You
/Evve


Blåvingar


Butterfly fly away

Det var helgen det

Hej hej!
   Det var några dagar sedan jag skrev något så jag skriver en liten sammanfattning istället.
Okej, jag vet inte om jag har något speciellt att berätta om fredagen. Jag och Moa var hemma hela kvällen. Hon somnade i soffan och jag såg Twilight under tiden.
   I lördags gjorde jag däremot lite fler saker . På kvällen såg jag och några kompisar my bloody valentine. (Ännu en skräckis). Varje gång jag ser en skräckis undrar jag vad jag gör där eftersom jag alltid är så rädd. Jag vet inte hur många gånger jag ryckte till under filmens gång. Lite skrik blev det också. När den var slut skakade jag i benen, haha. Jag tyckte faktisk att filmen var bra, den var lite oförutsägbar mot slutet och det var bra. Dessutom tycker jag han som var huvudpersonen är bra! Juste jag glömde berätta att den var i 3D. Det var också kul.
   Efter filmen for jag till stallet. Jag var med som ledare för en övernattning. Det var vad jag gjorde både lördag och söndag. Dock kom jag hem vid kanske ett på dagen från stallet. Jag var ganska trött, så jag läste sedan gick jag och la mig på bron. Jag tror jag somnade till där en stund.
   Senare var det sista ridningen. Jag red Rimi igen och den här gågen gick det inte bra. Men, men sånt får man leva med.

Det var helgen det.
/Evve

Norrmejerier


Jag gillar verkligen inte reklam, men jag måste bara få säga att norrmejerireklamerna är
för bra!

Top 10 - NBA finals 2008Haha

Hej hej!
   Haha, jag såg att antal besökare har ökat väldigt mycket. Kan det bero på alla bilder? Bara kul tycker jag! :-)
   I alla fall, idag har jag inte gjort något speciellt. Laddat upp många av bilderna och sedan har jag varit på träningen. Vi var bara tre där (jag, Erika och Matilda). Vi tränade bara på skott och det blev inte en så seriös träning precis.
   Nu har jag inget mer att skriva för idag.
Ha det bra!
/Evve

Promnight

Hej hej!
   Igår var det som sagt bal. Det började med att jag fick for dit. Där träffade man mer och mer människor tills vi gick in. Vi fick välkommsdrink och sedan gick vi och satte oss vid våra bord. Det var en del nomineringar sedan åt vi mat. Efter det var det fler nomineringar och sedan efterätt och lekar. Senare var det dans eller vad man ska säga. Jag måste få erkänna att jag inte kan dansa, haha. Jag vet inte om det är att dansa offentligt som är det hemska eller vad det nu än är, så jag stod för det mesta bara vid sidan om och gunga med i musiken + fotade. Bland det sista var att två blev utvalda till kung och drottning - Linn och Krille, grattis, grattis! =)
   Jag tycker kvällen var bra. När jag kom hem kändes det på något sätt lite tomt. Kanske för att det här är något man pratat om sedan sjuan. Dessutom pep det i öronen tills jag somnade, men som sagt, det blev en lyckad kväll och det är jag mycket glad för! =)

/Evve

Haha, haha ;-)

Balen
Borde jag vara stressad? Nej, det tycker inte jag.

Hej hej!
   Ikväll är balen. Av någon anledning känns det som att det inte är idag. Jag vet inte om det beror på att jag tar det så lungt. Jag sitter lungt och stilla framför datorn med en stor myströja samtidigt som jag sjunger med i låtarna som jag spelar på iTunes. Jag har hängt fram klänningen och har kamerautrustningen klar. Jag har även fixat till mina svarta converse lite. Ni som har sett mina converse vet att de inte är lite slitna. Jag har suttit och försökt ta bort en massa text som jag skrev på skorna för länge sedan. Texten blev mest utsmetad nu, så nu är mina skor lite blå. Jag har även limmat fast en massa delar från skorna som håller på lossna. Nu ser skorna lite bättre ut i alla fall! =)
   Jag har funderat på att gå och se en film innan jag går och duschar och gör mig klar. Vädret blev ju som lite regningt och när det regnar tycker jag att det är skönt att se film.
   Ha det!
/Evelina


Imse vimse spindel klättrar upp igen


Imse vimse spindel

Så väldigt inte bra på att uppdatera

Hallojj!
   Jag vet att jag varit så väldigt inte bra på att uppdatera på sista tiden. Jag tänkte att jag kort kan sammanfatta helgen och vad det nu var för dagar jag inte skrev.
   Som ni vet har vädret varit jätte bra och det har jag utnyttjat. Jag har varit ute mest hela tiden och det thar varit härligt. PÅ lördagskvällen for jag och Pappa och lyssnade på Whitesnake. Vi for inte in till stan, men vi satt på andra sidan älven. Man både såg och hörde jätte bra. Det var mysigt men lite myggigt.
   Sedan har vi även haft lite besök av kusin Johan, hans flickvän Lena, Kusin Annelie och hennes kompis Ida, plus Johan och Annelies vovvar. Det var roligt =).
   Igår har jag inget speciellt att berätta. Pluggade till so:provet vi hade idag. Det gick bra tror jag.
   Ikväll ska jag på träningen(kan fortfarande inte träna men ska titta).
   Imorgon är det bal också! Aaah!

Ha det bra alla!
/Evve


Jag tror det var varmt


New Moon trailer
Follow on Bloglovin

RSS 2.0