Yran

Hej!
   Idag har jag fått formgjutna sulor till skorna. Det känns lite ovant, men bra!
   Jag har även fårr en av de nya Bennysarna. Mangon, den var god. Den smakar sommar tycker jag.
   Kvällen spenderade jag på brännbollsplanerna på yran. Jag spelade inte själv, men jag tittade på. Några kompisar i klassen spelade plus en massa kompisar till dem. Det var roligt att titta på. Någon gång vill jag också vara med. Jag får se till att mina ben fixar sig.
   Jaja, nu ska jag snart gå och sova tror jag . Ni förstår, jag kan inte sova på morgonen längre eftersom det blir så ljust. Mina ögonlock är visst otäta ;-).
   Ha det bra!
/Evelina


En bild från 6:an när vi hade brännbollsturnering i skolan.

Skön dag

Hola!
   Den här dagen har hittils varit mycket bra. Rätt skön dag i skolan faktiskt. Vi hade uppspelning. Det kändes bra, det svängde faktiskt, hihi. =)
   Efter skolan satte jag mig på bron och bara tog det lungt. Det värmde mycket och varmare lär det bli också. Som vädret har sagt ska det bli 27 grader på lördag. Man kommer stekas ihjäl tror jag. Jag vet inte om jag tycker det ska bli skönt eller om jag tycker det blir för varmt. I försej brukar jag gilla när det är riktigt, riktigt varmt, så vi får se.
   Ikväll ska jag på träningen. Jag har inte varit där på länge eftersom jag har haft annat planerat. Tyvärr kan jag själv inte träna. Tråkigt men sant. Just nu får jag aldrig bort värken i benhinnorna. Jag ska vila upp dem under sommaren och samtidigt bygga upp de så de blir starkare.
   Det var allt för den här gången.
Ha det bra!
/Evve


Sommar

Varning för bara pluggprat!

Hejsan!
   Idag har jag inte gjort något speciellt. Det har mest blivit en massa pluggande. De är ju näst sista veckan, så jag måste se till att göra klart allt och så. Jag har nästan renskrivit klart ett fördjupningsarbete som skulle vara kvar för flera veckor sedan. Jag har inte gjort det eftersom jag känt att den muntliga redovinsningen blev bättre än det skriftliga, så jag har bara inte kännt för det, men nu! Sedan har jag skrivit klart ett no-arbete, och förberett lite till den redovisningen imorgon. Sedan har jag även tränat lite på våran låt som vi har uppspelning av imorgon.
   Under tiden när jag satt och skrev no:n sa de på nyheterna att många har fått sämre betyg på matte nationella än på vanliga prov. Det tycker inte jag är konstig. Nationella är mycket svårarare, dessutom har man sådant man gjorde för länge sedan på np. Man glömmer ju med tiden. 
      Det blev ett tråkigt inlägg, bara skola.
Ha det!
/Evve


Sådan där osmart

Hejsan!
   Igår gjorde jag en sådan där osmart Evelina grej igen. Det var just innan jag skulle gå och sova. Jag tror det var när jag skulle dra ner rullgardinen som något föll ner på golvet. Jag skulle kolla vad det var som hade falit ned på golvet och det ända jag såg var en lite sak som såg ut som någon liten växt eller något. Det var mörkt och jag tog upp det. Plötsligt stack den mig. Aj, sa jag och släppte. Jag trodde att det bara var en kaktus(inte för att jag har någon kaktus, men konstigt nog var det så jag tänkte), så jag tog upp den igen(korkad som jag är). Det sticks till igen, och den här gången "fastnar" den på fingret och samtidigt surrar. Nu förstod jag va det var, en geting, så jag skakade av den från fingret.
   Stacks gjorde det och mitt finger blev stelt, men ingen större skada skedd för mig. Nu mår jag och mitt finger prima.
  
Idag har jag bara varit på skolan. Nu har vi gjort sista nationella provet och vi har även gjort klart våran egen låt. Det känns bra!
 /Evve


Egentligen var det en geting som stack mig, men
jag hade ingen bild på en, så det får bli en bild
på en humla i stället ;-).


Klippat och klart

Hej!
   Har klippt mig idag. Det blev inget speciellt, bara toppning, lite mer uppklippt och bättre längd på luggen. Sedan visade hon även hur man kan göra balfrisyren. Förmodligen lär jag göra något liknande nästa vecka. Någon bild kommer kanske sedan.
   En sak som jag tycker är väldigt skönt med att gå till frisören är när man tvättar håret. Jag brukar få sitta i en masarsstol(stavning) och samtigt shamponera och få huvudet masserat Det är så skönt! Jag tror jag skulle kunna somna varje gång.
   Nu ska jag göra lite läxa. Jag har redovisning på torsdag. Hejs.
/Evve

I'm the tårtmonster

Hej!
   Idag har jag gjort ännu en sådan där tidsmiss. Vi hade ett långt hål och jag for hem. Efter jag vet inte, en timme kanske, for jag tillbaka till skolan. Jag frågade när vi började och då fick jag reda på att jag var en timme för tidig. Det var lite klantigt av mig. Jaja, sånt är livet om man heter Evelina.
   När vi sedan började (på riktigt) var det hkk. Vi bakade tårta. Mumms fillibabba! Jag åt inte lite precis. I'm the tårtmonster, hehehe.
/Evve

Tårta är gott, tra la la la la la. Det har jag alltid tyckt!

Bennys


Den vill jag smaka! Såg den på hemmakväll för inte så länge sedan.
 Någon som har smakat den?

Flickan med guldbyxorna

Hej!
   Igår blev jag rik, nästan! Jag hade på mig ett par sommarbyxor som jag inte haft sedan i höstas. Helt plötsligt hittar jag en hundring i en av byxfickorna. Då blev jag glad, 100 kronor rikare! =)
   Annars igår var jag ute mest hela tiden. Vädret var tipp topp!
   Senare for jag på ridning. Red Rimi och åh vad jag var stolt över henne! Vi hade hoppning och hon var så duktig så. Vi värmde upp och senare hoppade vi en liten minibana. Sedan hade vi lite höjdhoppning. 70 cm hoppade jag och Rimi som högst. Hon var sååå duktig med tanke på hur liten och rund hon är! So, I was really happy. =)

/EvveJag och Cozby sommaren 08


Over the rainbowSomewhere over the rainbow
skies are blue
and the dreams
that you dare to dream
really do come true

Konsument i högsta grad

Hej igen!
   Ville bara stänga av datorn för säkerhetens skull.
   Om jag ska fortsätta där jag var, så har jag varit på stan både i torsdags, fredags och idag. En ny sak varje dag alltså. I torsdags köpte jag ett par shorts, igår ett par shorts och idag en väska. Jag är mycket nöjd, nu har jag vad jag behöver i sommar. Sedan lär det kanske inte bli så mycket mer. När jag väl köper saker blir det aldrig billigt, men det brukar jämna ut sig eftersom jag inte köper så ofta.

/Evve


Bild 1: Oneal shorts- Stadium
Bild 2: Wesc shorts - Stale
Bild3: Burton väska - Stale

 

Åska

Hej!
   Har varit dålig på uppdatera under några dagar, men nu ska jag skriva lite. Egentligen har jag inget speciellt att berätta. Jag har varit ute mest hela tiden det är i princip det jag har gjort. Oh nu åskar det , skriver sedan.

/Evve

Sovmorgon till fem över ett

Hej!
   Idag hade jag sovmorgon till fem över ett. Jag sov bara till nio, för min mormor skulle fara hem, så jag ville vara vaken när hon for.
   Den tid som var kvar fram till jag skulle fara spenderade jag genom att bara ta det lungt. Jag läste, åt, såg på tv m.m. Det var en rätt skön morgon.
   På skolan hade vi bara en lektion + klasstid. Sedan for jag hem. Här har jag bland annat sett på tv. Jag såg Blue water high. Ni kanske vet, men det är i alla fall en serie som brukar gå under sommaren där några personer går på en surfskola.
   Rikiga sommarkänslor får man när man ser. Dessutom vill jag också kunna surfa! =)
  
Ha det bra!
/Evve


Fel ställe

Hej!
   Efter skolan for jag till träningen. Däremot när jag var där så väntade jag ett tag och ingen var där. Jag tänkte att träningen kanske börjar senare. Då gick jag ut och sprang på löparbanan under tiden i stället. När jag gick in igen var det innebandy i hallen. Då for jag. Nu när jag kom hem läste jag ett mail där det stod att vi träningarna nu är på TC. Jag hade alltså farit på fel ställe. Varför händer sådant där mig så ofta? Okej, den frågan kanske inte är så svår.
   I alla fall, när jag for från träningen som inte var där, cyklade jag till mammas jobb. Jag tänkte att vi kunde cykla hem samtidigt. Vi hann en snabbis på stan för mamma skulle köpa nå kuddfodral. Vi hann även slinka in och köpa ett halsband (egentligen två, jag ville inte ha kedjan som var till hänget, så vi bytte kedja) som jag ska ha på balen. Egentligen ville jag ha ett halsband med storty peace märke, men det finns inte i någon affär här, inte vad jag hittade i alla fall. Jag är i alla fall nöjd ändå.

/Evve


Nytt halsband.
Kedja + hänge från
Ur och Penn

   
  

En Evelina tänka kväll

Hej!
Idag blev det en sådan där "Evelina tänka kväll". Helt plötslingt blev jag så tankefull och då tog jag ipoden och cykeln och cyklade runt på bostadsområdet. När jag cyklat på så många vägar att det nästan inte fanns några jag inte cyklat på bestämde jag mig för att vända om. När jag kom hem la jag mig i hängmattan där jag hade kunnat somna, dock gjorde jag inte det, men skönt var det. Så där blir det med mig ibland, eller egentligen är det väl inte bara så med mig, vi är ju människor. ;-)
Just nu sitter jag och kollar på en av sällskapsresorna. Jag är rätt trött, så det blir nog till att gå och sova snart.

Ha det bra! =)
/Evve


Evelina någon stans i hennes fantasier,
drömmar och tankar.

Foto. Moa

Varmt väder som många förmodligen vet

Hej hej!
   Jag vet inte om jag har något speciellt att skriva idag. Det har varit väldigt bra och varmt väder som många förmodligen vet. Vi har väl försökt att vara ute så mycket som möjligt under hål och rast. Skönt var det, men jag har en tendens att bli rast lös när man sitter still i solen. Jag fick underhålla mig själv genom att dra bort blad för blad på en maskros. Hann tyvärr inte färdigt, jag får göra det någon annan gång, om jag orkar.
   Vi spelade fotboll på idrotten idag. Ute. Gissa om det blev varmt i den värmen? MItt ansikte ville inte tappa färgen förän mååånga minuter senare. Roligt att spela var det i alla fall.
   Nu har jag sett att vädret har dragit ihop sig lite, men jag tror att det fortfarande är varmt.

/Evve


Brist på bra rubriker

Hej!
   Idag har jag varit ute i solen hela dagen. Jag hade skojigt, för jag skulle hjälpa Pappa att tvätta bilen. Då fick jag lust att busa, så jag sprutade vatten på honom. Det var roligt, men det tyckte inte han. Förlåt Pappa. =)
   Jag har även varit i stallet. Vi hade uteritt och jag red Rimi. Hon var väldigt pigg. Eftersom hon är så liten hade hon svårt att hänga med de andra pållarna. Hon fick kämpa, men duktig var hon och alldelles svettig. Hon var en hel del busig också, men det gick bra. Underbart väder var det också. Rida i kvällssol så härligt!
   Nästa termin blir det till att byta ridgrupp också. Jag ska börja i en grupp som är förberedande för träningsgruppen. Det blir nytt och spännande. Det ända som är problemet är att jag är orolig att det ska krocka med något annat, men det får jag ta då i sådana fall!
   Förlåt för att jag inte lägger in ågra bilder, men jag använder Pappas bärbara.
Ha det!
/Evve


Lite sommarkänsla

Hej!
    Just nu sitter jag ute på gården med den bärbara. Har just använt datorn till att leta upp en massa ackord till sommarlåtar som jag suttit ute och spelat. Lite sommarkänsla har jag faktiskt börtar få nu. Igår pratade jag och mamma lite om man skulle fira midsommar i Riksgränsen. Tänk att få åka skidor på midsommar. Det vore inte helt fel! =)
   Idag ska jag kanske fara till stan och äta lunch med mammsen och pappsen. Sedan ikväll ska jag rida. Vi har hoppning idag.

/Evve


Det börjar verka sommarkänslor banne mig.

Rubrik

Hallå!
   Idag var jag på Umeå dansskolas dansuppvisning. Bland annat min syrra uppträdde. Jag fotade med både kameran och filmkameran. Ni får väl se någon bild här senare.
   Jag har även fått ett par löparskor. Jag var på löplabbet och testade. Jag fick några väldigt sköna och bra! =)
   Annars har jag varit hemma och gjort lite olika ute på gården i den härliga solen. Jag och Mormor har även bakat bulla.
  
Ha en fortsatt bra kväll allihopa! =)
/EvveNo pair of dancing shoesFräknar till min stora förvåning

Bu!
   Kort om igår: Skola. Direkt efter skolan cyklade jag till träningen som vi trodde började klockan 4. Det var lite fel. Den började tydligen klockan 6 utan att vi visste det, så i två timmar väntade vi innan träningen började, men det var kul i alla fall. Vi lekte basket i stället. Efter träningen fick vi fysplansering för sommaren. Frågan är bara hur jag ska få tag i ett gym när jag är ute på landet och i skärgårn? Det är frågan.
  
Idag: Som vanligt(varje fredag) hade vi långt hål. Vi var ute mest hela tiden. Soligt och skönt, fast lite blåsigt.
   När jag kom hem fortsatte jag att vara ute och till min förvåning när jag kom in hade jag fått fräknar (?). Jag kommer ihåg att jag hade fräknar när jag var mindre, men på senaste året kommer jag inte ihåg speciellt många fräknar. Det var lite skojigt. Jag har inget emot fräknar så. =)
   Lite senare ska jag till stallet. Jag tänkte att jag skulle ta med videokameran jag fick när jag fyllde år. Det kommer bli kul. Problemet är bara att jag ska köra moppe dit. Jag har inte hunnit köra något på stora vägar än, men det borde inte vara nå problem så mycket som jag körde till stallet förra året.

/Evelina


Luleå - Kallax 08

Längtar


(Obs! Inte min bild)
Någon mer än mig som vill åka skidor? =)
Tra la la la laa

Hej!
   Jag kom ganska just hem från skolan. När jag klev in genom dörren kände jag på direkten en mycket god lukt. Det var Mormor som bakat limpa. Mumms fillibabba!
   Idag är jag föresten mycket glad igen! Tra la la la laaa =) Åh så jag får bli glad nu för tiden!
   Resten av dagen lär spenderas hemma. Det är inte så soligt ute, men det ska väl alltid gå att hitta på något ändå .

/Evve


Gavin till Sverige

Hej!
   Jag är bara tvungen att få skriva en sak! Jag såg just att Gavin DeGraw ska komma till Sverige, Lund den 7:e juni. Jag vill fara!! Jag kom ihåg när jag för länge sedan pratade om vilka artister jag helst hade velat se, högt upp på listan, jag tror till och med jag sa etta.
   Det hade varit så kul, men jag har inte pengar, någon som följer med mig och förmodligen inte tid. Egentligen tiden kan jag hoppa över - om jag fick fara dit skulle jag prioritera det som etta.
   Hade inte varit helt fel att fara dit. Kanske, kanske. =)

/Evelina


No-nationella

Hej!
   Idag hade vi No-nationella. Jag tyckte det var jätte svårt. Som vanligt kokade jag ihop en historia efter en annan, det brukar rädda en. Vi får se om det funkar även den här gången.
   När jag kom hem la jag mig på studsmattan och bara tänkte. Det var härligt, fast jag gick in för jag blev less.
   Senare idag ska jag förmodligen på träningen och kolla. Annars vet jag inte. Jag kanske måste göra lite so. Jag ska skirva en text om judar den här gången. Jag vet inte när den ska vara klar, så vi får se hur det blir.
  
/Evelina
Kanske sitsa gången hos sjukgymnast(innan hösten)

Hej!
   Idag var jag hos sjulgymnasten igen förmodligen för sista gången innan hösten. Den här gången fick jag reda på att det förmodligen inte har något att göra med nerverna och de vid magen. De jag nu kommer göra är att fortsätta tejpa och skaffa sulor till mina vanlig platta skor. Sedan ska jag också vila benen rätt mycket under sommaren och tillsist ska jag även träna benen genom till exempel tåhävningar och sådant. Sedan efter sommarn får vi se hur det går!
   Idag togs även moppen fram. Jag har varit ute och provkört lite. Det kändes lite ovant, eftersom jag inte kört på flera månader. Man vänjer sig kanske lite senare.
   Annars har jag inte gjort något speciellt, har bara varit hemma. Juste, jag provade hoppa studsmatta. Jag har inte kunnat göra det på grund av benhinnorna, men det gick bra. Jag har sett en jätte stor studsmatta när jag avr på en affär igår. 366x80 cm. Man kan ju inte få allt man vill ha och jag är mycket nöjd med min, men man kan ju alltid drömma. =)

/EvveGavin Degraw - Free (nytt album)

Hej igen!
Jag är glad, för äntligen har jag köpt Gavins nya skiva. Äntligen har den kommit ut i affärerna!
   Jag älskar den där musiken och den där människan är inte dum han heller!

/Evve


Lotta på Bråkmakargatan


Lotta på Bråkmakargatan

Var har snön tagit vägen?

Hej hej!
   Nu skriver jag lite här igen. Jag har inte mycke att skriva om, egentligen ingenting. Kände helt plötsligt för att åka skidor igen, det var senast i Påsk. Hur ska jag klara av en hel sommar utan skidor? Jag och Pappa funderade faktiskt på att fara till Riksgränsen den här helgen, men det blev inte av. Allt handlar väl om tid och pengar antar jag.
   Aja, idag har jag bara varit hemma. Jag hjälpte mamma att dra upp en massa rötter och ogräs på gården. Jag hade inget bättre för mig. Däremot blev jag less eftersom det var tråkigt och då la jag mig på gräsmattan och vilade i stället. Varmt och skönt var det. Konstigt bara att jag inte blev rastlös för en gångs skull.
   Nu ska jag skriva klart ett arbete som jag håller på med i svenskan.
Ha det!
/Evelina


I want to skiii =)!
Snart blir det vinter igen, om 6 månader är det november igen!


Ny införskaffad

Hej!
   Idag var jag på stan med Mamma och Mormor. Jag kollade inte på speciellt mycket till mig själv, men jag köpte en t-shirt i alla fall. Egentligen for jag mest på stan för att jag ville ha något att göra. Och det hade jag eftersom vi var där till efter affärerna stängts. Ni förstår, att gå på stan med Mormor kan ibland ta lite tid, dessutom gick vi och fikade sedan.
   Ikväll ville jag egentligen se 17 again, men det är lite för sent att boka biljetter nu antar jag. Så om någon vill se den någon annan dag med mig, säg gärna till. =)
  
/Evve


T-shirt från Carlings 199 kr. Färgen på bilden till vänster blev inte riktigt rätt,
bilden till höger är mer rätt.


Någon annan som vill se?

Ibland blir man bara less

Hej hej!
   Gårkvällen blev mest till att sitta och kika på tv:n och innan jag gick och sov läste jag lite. Annars gjorde jag inget, förutom att äta upp en hel vindruvsförpacking med vindruvor själv, plus tre tårtbitar. Haha.
   Just nu känner jag endast att jag har tråkigt. Ingenting att göra. Jag antar att det inte kommer bli till att göra något att göra ikväll heller. Ibland blir man bara less. Iförsej sa jag igår att jag var glad, det är jag fortfarande, men samtidigt så uttråkad. Helgerna är såklart det bästa på en vecka, men problemet är bara att jag alltid får så mycket tid över till annat, och när jag får tid till annat finns det inget annat att göra och det är rätt tråkigt tycker jag.
   Nu ska jag sluta berätta om hur tråkigt jag har idag. Hejdå.
  
/Evelina
Inställda lektioner --> tid för annat

Hej hej!
   Den här dagen har varit ganska skön faktiskt. Inte speciellt många lektioner heller. Vi gick och köpte glass på hålet och sedan lyssnade vi också på åttorna som hade konsert. Jag tycker de är så modiga som vågar stå på scen!
   Sedan idag då blev jag glad, jag kommer leva på det hela veckan, eller i alla fall hela helgen. Tyvärr säger jag inte varför. Hahaha, vad jag är hemlighets full!
   Juste ja, nu har jag även köpt biljetter till balen. Huh, jag tror jag gruvar mig, men det blir säkert kul! =)
   Juste igen, fick se so-provet. Tummen upp igen.
   Nu när jag kom hem fotade jag faktiskt lite. Jag fick lust att vara ute och vara lite kreativ. Ni får väl se någon bild senare när jag lagt in bilderna.
 
Skriver kanske ikväll.
/Evve


Såhär ser min klänning ut till balen.
Köpte den på Carlings för 549 kr
.

Every opinion agreedFriluftsdag

Hej hej!
   Idag hade vi friluftsdag. Jag började med att spela minigolf. Efter det for jag med Sofia och Maja + deras kompisar till satn. Där åt vi, sedan for vi och bowlade. Egentligen skulle jag spelat curling, men mina kompisar i min klass skulle inte dit, och då visste jag inte om jag kände någon, så då kändes det roligare att fara och bowla.
   Nu vet jag inte vad jag ska göra. Det är ingen träning idag heller. Jag saknar verkligen basketen just nu, även fast jag hur som helst inte kan träna(benhinnorna).
   Jag tror jag ska gå ut och känna på luften. Jag känner mig trött, så det kanske botar lite av tröttheten.

Vi ses

/Evve


Minigolf förra året

Foy Vance - Homebird


Foy Vance - Homebird

Inte haft klänning sedan dagis

Hejsvejs!
   Ännu ett matte nationelltprov hade vi idag. Det kändes okej, eller egentligen bra, men man brukar alltid ha en massa oupptäckta fel.
   Efter skolan for jag till stan. Jag är tvungen att hitta en klänning till balen. Jag har inte haft en klänning sedan dagis, så för mig är det inte lätt att hitta klänning. Dock tror jag att jag hittat en som är okej. En blommig som kommer från Carlings, så det blir kanske bra tillslut.
   Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Ingen träning eller något. Nu ska jag gå och äta.
Bye bye
/Evelina


Bilder från Östersund på Bilddagboken

Nu har jag bilder från cupen på bilddagboken. Kolla där om ni vill. Det kommer förmodligen här på bloggen också. I alla fall några stycken.
   Klicka här om ni vill se: http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#156 (om det inte funkar kan ni söka på evvehej eftersom det är det jag heter där, annars kan ni klicka på länkar - till höger  i bloggen, där finns det länkat).

/Evelina


Dämpad

Hej hej!
   Idag måste jag få erkänna att jag har varit rätt dämpad, i alla fall i skolan. Jag vet inte om det berodde p åatt jag var trött efter cupen, saknade cupen eller om det var för att man visste vad dom skulle hända idag. Jag tror det var en blandning av alla tre.
   I princip det ända som funnits i mitt huvud både igårkväll och idag har varit basket, basket och basket.  Jag kunde inte somna igår på grund av att jag bara hade basket i huvudet.
   Efter skolan cyklade jag in till stan. Där hittade jag Jessica och Maria. Vi köpte en tårta och lite glasyer och skedar. Tårtan var till Tony som avslutningspresent eftersom det var sista träningen med han innan han far tillbaka till Irland. Så efter träningen hade vi lite avsked med tårta och sådant. Jag är alltid svag för avsked, det är helt enkelt inte min grej. Det vi och jag får vara glada för är att han kommer tillbaka till hösten. Sedan finns ju också laget kvar och det är ju tur det!

Take care!
/Evelina

   

Second place

Hej hej!
Från och med i fredags till idag har jag varit i Östersund på basketcup. Jag tycker att det har varit super kul! För att göra er lite avundsjuka kan jag säga att det var kring 22 grader i skuggan på fredagen. Inte blev det mindre somrigt av att vi köpte mjukglass heller.
Jag tycker stämmningen i laget har varit tip top och sammanhållningen har också mycket varit bra. Jag tycker vi har gjort många roliga saker. Inte blev det sämre heller genom att Tony också var med. Jag är verkligen glad att han stannar nästa år också!
Själva basketspelandet gick dock inte så bra. Inte någon av de matcher vi spelade. Det som var roligt var då att vi kom till final. Vi kom två, men det är inte dåligt egenligen. Resultatet behöver vi inte tala om, eftersom det talar för sig själv. Man var en hel del besviken efter matchen, men nu är jag nöjd och glad ändå.
Igår visades även prov för min, jag vet inte vad man ska kalla det, vimsighet! Vi satt och berättade en del roliga historier och som vanligt förstår jag dem aldrig. Jag vet inte vad det är med mig i sådana tillfällen. Min hjärna kan inte vara skapt för sådant. Alla får bara berätta dem om och om igen för att jag ska förstå.
Nu är jag hemma. Jag har tyckt det var så roligt att jag kunnat stanna lite till. Däremot tror jag inte att benen hade pallat det. Det är de där benhinnorna som spökar nu igen...

Bilder kommer sedan när jag orkar lägga in dem.
Ha det!
/Evve

Follow on Bloglovin

RSS 2.0