Berg-och dalbana

Jag vet inte, men mitt liv känns lite upp och ner just nu! Det är konstigt för det känns verkligen som att jag lever i en bergodalbana. Först upp sedan ner, sedan upp sedan ner och sedan vet man inte hur det slutar. Jag antar att det bara är en liten svacka just nu. Det känns som bara allt! Oftast brukar sådant inte hålla i sig så länge, men det är jobbigt i alla fall!


maaaaaah

Igår var den en till okänd människa som tyckte jag luktade korv (grillrök). "Det är någon som luktar korv" "Är det du?" frågade han sin kompis. Jag stod inte brevid, nej, nej... Nu har jag inte den jackan i alla fall!

This is a song


Några fler bilder från igår. Värdelös kvalla, men det får funka ändå!

Tack alla! :)

Innan jag går och sover vill jag bara tacka alla snälla männiksor som sagt grattis till mig! Ni vet inte hur glad jag blir för varje person som säger något! Det värmer mitt hjärta och tack vare det har jag haft en mycket fin dag! Tack alla! :)


Your crime is timeSåg Moa och hennes klass konsert idag. Förlåt, men får man skryta lite över sin syrra? Jag hade viljat skrika "Det där är min syrra", men jag gjorde det inte. Hon är bäst i alla fall! Fler bilder kommer senare.

"Åååååh korv"

Det var lite kul idag när jag skulle fara från skolan. Två okända människor går förbi och säger "Åååååh korv".
Hm, undra vem det var som luktade!? Kan det vara jag som var och grillade igår? Ja, det blir nog tvätten för den jackan!


Foto: Olivia

Some stuffies
Maschmallows/marsmellows eller hur det nu stavas

Idag har varit en konstig dag, men kvällen bjöd på en mycket kul grillkväll. Skönt att slippa alla tankar. Fick mig många goda skratt, men godast var nog det åt Olivia och hennes coolmoppe där på slutet! :)
Ps. jag är sämst på grilla maschmallows och korv...


Måste säga att min förskottstårta var hur fin som helst! Tack så mycket! Ni är snälla! :)

18 and life

Snart är jag 18, fast ännu snartare är jag 17.


Jag brukar inte ha sådär många tårtor. Bilden är från en begravning. Kanske lite opassande bild, förohoppningsvis, men tårta är tårta och tårta är gott. Vad fult ordet tårta är egentligen. Haha.

tänk tänk tänk

Det verkade inte vara så många som var intresserade av att veta hur många tankar man tänker på per dag, men svaret är i alla fall 50 000 - 60 000 (kan max vara 70 000). Det är ganska coolt. Det första jag tänkte när jag hörde det var att då är jag nog en av de som har 70 000 per dag!


Homerun
Bild1: ingen, Bild2: Tony, Bild3: jag
I helgen har det blivit mycket basket och mycket basketvänner. En mycket bra helg. Här är tre bilder från brännbollen som vi spelade igår. Mycket coola bilder, haha. Dessutom ser jag ut som en mupp på första. Haha.

Hur många tankar tänker man tänker per dag?

Idag har jag varit på en basketföreläsning från 9 till lite efter 4. Ganska länge, men det var intressant. Ska jag berätta en sak som jag tycker är väldigt intressant? Jag gör det, eller nä jag ställer en fråga i stället: Hur många tankar tänker man tänker per dag?

Jag säger inte svaret än. Ni får gissa först så svarar jag senare! Något att klura på!

Hoppsan, en bild på mig för en gångs skull. Foto: Evelina H


The last samurai/den sista samurajen


Jag har precis sett den här. Jag kan inte förklara hur filmen var, men de var en av de bättre jag sett. Det var nog en av de filmer jag gråtit mest i också. Kanske den ligger på förstaplats i filmgråtlistan. Oj, oj, oj. Jag är allelles tom. Jag rekomenderar den verkligen även fast den är hemsk, men de fanns verkligen en unik känsla i filmen också. Se den!

myslugnt

Egentligen har jag tusen saker att skriva. Det hade kunnat bli en lång tanketext där, men jag orkar inte dela med mig av mina tankar just nu. Vi får se om det får bli något tänkigt senare eller någon annan dag. Jag vill hyra film, men jag vet inte om det blir av. Ta det myslugnt ska jag i alla fall göra. Ha en bra fredagskväll allihopa! :)


.

Jag har alldelles för mycket tankar i huvudet idag

somwhere somwhere somwhere


Cause there is no guarantee, that this life is easy
sommarjobb

Jag fick sommarjobbet! Parkarbetare/Trädgårdsmästare. Det känns great, men ännu greatare är det att få sommarlov på riktigt efter det!Först sommarjobb hemma, sedan blir det att fara till mitt älskade andrahem! :)

Länkar

Här är en länk till matchen igår!

Här är en länk till vf där det finns en massa bilder!

Jag lever fortfarande kvar i den där matchen. Supertuff match, men oj så bra!

Foto: VF

UMEÅ COMETS

Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst! Vinst!

När flygen börjar gå igen


Jag vet inte om ni minns, men förra året blev min sadel stulen. Jag har inte kunnat köpa en ny på hela vintern, men nu är det säsong igen och då beställde jag en ny för en månad sedan. Problemet är bara att min sadel är fast pga av det där askmolnet...

omedveten skvallerbytta bingbong

Ibland tänker jag steget efter. Igår råkade jag påminna Tony att vi hade beeptest, vilket han hade glömt. Det blev kanske inte jätteuppskattat av de andra, förlåt... Dock kom det fram i slutet att tränarna ändå hade kommit ihåg, så det var inte mitt fel egentligen. Eller det kanske man förstod hela tiden. Eller jag vet inte. Jag är lite konstig helt enkelt.

Föresten, det gick ganska okej med testet. Det hade kunnat gå bättre, men jag satsar på det om mina ben blir friska någon gång. Kvällen slutade med svullna ben tyvärr. Det bra är att hade det kunnat vara ännu värre! :)


Run Forest Run


Idag har vi beeptest (konditionstest) på träningen. Om man tänker på hur mycket jag missar konditionsmässigt på grund av mina ben borde det inte gå bra, men jag ska vara med ändå och jag hoppas att både fysiken och psyket kommer vara på min sida!

Watch out! B)


(Har ingen bild på moppen, så det fick bli en bild på en havremoppe i stället) Foto: ?
Jag körde moppe till skolan idag. Den vill stanna och det är inget kul. Igår stannade den och då blev bilen bakom mig arg. Typiskt.

Unbreakable, like nothin' could go wrong


Har inga tankar att dela med mig just nu. Eller, jag såg en jättespännande match idag! Vinst blev det - GO COMETS! Annars, inget mer intressant. Jag ska kanske köra moppe till skolan imorgon. Om jag vågar. Sov gott! :)

Långfärdsresa

Vi i familjen har presic suttit och pratat om resor. Om det nu blir någon resa kommer det nog inte bara bli till Hawaii utan det kommer bli Australien också, plus något stopp med flyget i kanske Hong Kong eller något annat ställe. Den här resan skulle vi i sånna fall göra nästa påsk, så det blir till att spara, men visst hade det varit hur kul som helst!?

(Inte mina bilder)


hundred percent
25-64


Matchen igår var awsome! Vint blev det och resultatet blev 25-64! Superbra jobbat allihopa! :)
Dock gick det inte så bra som jag hoppats på för mig. Jag var värdelös och själförtroendet var på botten när jag fick sitta första. Men, men en vinst är ändå en vinst och det är bra!

NU KÖÖÖÖÖÖÖR VI

Imorgon har vi våran sista match i den här serien. Det är synd, men jag tror det är bra att få vila benen. Imorgon ska jag i alla fall köra hårt! Det har jag bestämt! Det hade känts skönt att avsluta med en vinst. NU KÖÖÖÖÖÖÖR VI!!!!

majsbajs


Dagen har varit en väldigt glad dag. Det blev sommarens första mjukglass och vi satt i solen på stan länge länge. Dock blev min dag lite sorgligare när jag skulle hem. Min lilla ipod shuffle har råkat lossna och jag har ingen aning om var den är. Det var inte kul.

Chille dill chille dill chille dill dill dill


Den här dagen är bäst! Vi slutar efter den här lektionen, som inte verkar vara en lektion ens? Dessutom är det sol och Fai fyller år. Jag har sjungit en kilometerlång version av ja må hon leva, nästan.


Blue Hawaii?


(Inte min bild)
Vi planerar en resa till Hawaii till hösten. Det är inte säkert att det blir av, men det skulle vara superkul!

Råkade bli länge idagHemavan 2010

Hemavan var mycket mycket bra! Var där med familjen och min kusin Olivia, och kusin Johan och Lena. Har inget jättespeciellt att berätta. Vi åkte skidor och bara hade det göttigt. Både sol och moln gav vädret. Googlebrännan blev dock inte lika synligen som förra årets, haha =). Som sagt, mycket bra påsk och som vanligt ville jag inte fara hem!

Jag fotade inget i backen tyvärr, men här är några (som jag säkert kommer ta bort eftersom jag inte får lägga in bilder på min syrra, för henne. snyft.)

I framtiden vill jag...


Att min släkt (båda sidorna) och andra nära och kära ska må bra!


Må bra själv!


Vara bra i benen!


Spela i damlaget i basket! När jag blir "stor" och duktig och bra i benen.


Åka skidor. Gärna någon säsong i alperna eller något annat stort ställe med mycket puder och trevligt folk!


Just nu känner jag inget behov av att ha egen häst. Det blir lite för stressigt, men jag vill alltid kunna ha hästarna vid sidan om, så mycket som går och hinns med!


Jobba som fotograf. Det är mitt drömjobb.


Hitta min drömprins, och nej, det behöver inte vara en vampyr!


Att världen ska må bra!

Fortsatt bajslång väntan - hatar det!

Både bra och dåliga nyheter om benen. Det bra var att det inte var någon stressfraktur - dvs. ingenting med skelettet. Det dåliga var att det inte är compartment - dvs. inte för trångt. Om det hade varit de hade de viljat operera, men nu vill de förmodligen inte. Det är dåligt tycker jag. Inget annat funkar ju! Det känns inte som att man bara kan fjutta på med en massa småksaker. Resuktaten har i alla fall gjort att de inte vet vad problemet är och livet kommer fortsätta att vara en lång väntad. Det suger.

60 DAGAR

Jag tycker det är väldigt tråkigt att snön måste smälta, för då kan man inte åka skidor, men igår räknade jag dagar fram tills sommarlovet. 60 DAGAR! Det är inte mycket! Det lät faktiskt väldigt lockande!


Några oredigerade bilder från sommaren 09

qaaaaaaa

Tjaaaa! I'm back on track nu igen. Ska lägga in och skriva lite om Hemavan sedan. Tänkte i stället berätta att idag ska jag på den här gångens sista undersökning. Jag är nervös. Lite av mitt liv hänger på det här. Det beror på vad de säger!


Glad Påsk

Idag far jag till Luleå och sedan far jag till Hemavan och stannar där hela nästa vecka. Därför säger jag glad påsk och ha ett bra lov allihopa! :)


april april

Igår var det 1:a april. Dagen när man får luras. Jag är sämst på att luras. Antingen lyser mitt ansikte igenom eller tycker jag bara synd om personen som blir lurad. I försig, det beror på vad man luras om, men ändå. Igår lurade vi våran tränare. Det var bara jobbigt. Nej, det var inte så kul. Det är roligare att luras om något kul, även fast mitt ansikte avslöjar allt!


Follow on Bloglovin

RSS 2.0