God Jul!
Imorgon far hela familjen pick och pack till släkten där vi ska fira jul. Ha det gött och God Jul allihopa! ♥

Julshow och julmingel


Elin Sandlund - Så mörk är natten i midvintertid


Moa - Oh, holy night (Dock fick jag inte lägga ut filmen för Moa, men jag gjorde det ändå)


Maja och Linnea - Annies song

Ra-ra-ra-ra-ra


Idag hade TC's musikklasser Julshow/mingel. Här kör de Staffan stalledräng i en lite annorlunda version.
Jag rekommenderar! Dock har min filmkamera lite dålig ljudåtergivning och kvalla, men jaja.
(Jag kanske lägger ut någon fler film senare om jag får för Moa, hehe) =)

Julgård på Midgård

Idag var det julgård på midgård. Hur mysigt som helst, med pyssel, bus och musik. Skönare skola och bättre skoldag får man leta efter! När det var slut for vi hem och bakade skumtomtefudge! Mmmmmm :)

Weheartit, dailymotion

Shhhhhwoooosh


Fick lite förfrågningar (tror jag?) på fler basketbilder från igår. Så här är några till :)

Där han var van att få ölet ut
Fotade lite på träningen idag.

Så mörk är natten i midvintertid

Här är en massa bilder från min syrras Luciatåg. Det var jättefint tycker jag!
(Igår såg jag även skolans Luciatåg, men fotade tyvärr inget).

Vad har du gjort för snällt idag?Bilder: Aftonbladet

Den här galan är ju alldeles för fin (torkar en tår*)!!!

Salamikorv

I veckan har jag spillt ut mina matlådor tre gånger... GREAT!

1. Jag hade med mig potatisgratäng och kött, eller något sånt. Jag råkade vispa iväg lådan med armen och då slutade det som det gjorde. Som tur var hann jag äta upp det jag ville äta.
2. Det här var väl inte riktigt min matlåda, men nästan. Vi hade köpt ett glasspaket (ett sånt där i kartong). Vi åt på mammas jobb och sedan efter det tänkte jag att de på hennes jobb kunde få det som var kvar av glassen. Jag tänkte att glassen kunde få vara i kylskåpet (för det är ju ändå ganska kallt där). Några timmar senare hittade en jobbarkompis paket och tydligen hade det droppat lite grann. Kanske mycket grann. Hehehehe.
3. Igår skulle jag äta makaroner och köttbullar, men det gick ju sådär. Jag råkade tappa ut allt innan jag ens hade smakat.

Så kan det gå! Det roligaste var att vi brukade äta vanlig mat på olika fik i stan. Kanske har de i efterhand hittat spår av makaroner och potatisgratäng på golvet. Men vad gör det om hundra år?VintageEn praktik fylld av uppgifter, men man kan nog säga att det blev en massa knas också tillslut. Hehe. Här är tre bilder från affären.


RubrikbristDet är roligare att prata med någon som inte använder långa, svåra ord, utan korta, lätta ord, som: 'Vad sägs om lite lunch?'

Ändra din profilbild på Facebook till en tecknad figur från din barndom. På måndag (6:e Dec.) ska det inte finnas några mänskliga ansikten på Facebook, bara en massa minnen. Gör detta för att visa ditt stöd mot barnmisshandel! Glöm ej detta mina kära facebookvänner!


Såklart så var jag ju bara tvungen!

As the winter winds litter London
Ett av uppdragen vi har från vår praktikplats är att fota kläder från affären. Idag fotade våra fina vänner Pauline och Anna. Här är tre av bilderna jag tog, fler kommer!

The highway's jammed with broken heroes


I veckan har vi som sagt prao, och jag är så sjukligt trött så jag vet inte vad. Jag fick även i veckan reda på att jag har någon förkylningsinfektion så jag är tvungen att käka äckelpenecellin i tio dagar, vilket gör att jag är tröttare än nödvändigt. Men... Man kan ha det värre. Jag tycker inte om att klaga. Hoppas ni har det bra och mysigt såhär i December!

For yonder breaks a new and glorious morn
Lite såhär kan det se ut när Evelina firar jul.

Hitta Joppe!Några bilder från treornas sceniska projekt "Hitta Joppe".

Potatis och köttfärslimpaArt & EcoI veckan praoar vi på Art & Eco. Vi ska fota mycket, så då blir uppdateringen förhoppningsvis bättre.
(Bild 1 - foto. Krille)

Follow on Bloglovin

RSS 2.0