TJOHOOO!


(Bild från match mot Överkalix)
Idag hade vi match mot Övertorneå. Vi vann, 64-53, eller något liknande! Det kändes skönt. Vi spelade som ett lag och vi hade övertaget i största delen av matchen! Härligt jobbat allihopa! =)

I DON'T GET IT

På tvåan just nu är den en debatt. Satt och lyssnade på när de pratade om skolan. Vet ni hur irriterad och arg jag blir när vissa pratar om skolan!? Vissa ideer är så sjuka att jag bara vill hoppa in i tv:n och jag vet inte vad. Det var ungefär som i fredags när vi pratade om att vi ska ha tre prov samma dag. Man försöker prata med läraren, men man får bara en massa dåliga bortförklaringar. Jag förstår inte varför vissa inte förstår hur stressigt, mycket och tufft det är i skolan! Hur mycket tror människor att man klarar av? Tror de att man kan klona sig själv eller? Bortförklaring, efter bortförklaring. Jag blir bara för arg. Klarar inte av att skriva...

Foto: Tove?

Redigering: JagJason McElwain

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fick se den här i skolan för några dagar sedan. Man kan inte låta bli att le när man ser den! So, see it!


What a girl wants


Idag gick den här filmen på tv (What a girl wants). Även den filmen har jag sett sisådär 100 gånger, men det skadar inte att se den igen, och igen, och igen! =)

TRE

Idag pratade jag och Pappa om man fick välja fritt några saker som skulle göra livet bättre. Jag räknade upp några saker, men upptäckte att jag inte behöver så mycket mer än vad jag har. I alla fall så bestämde vi att vi skulle bestämma de tre viktigaste sakerna och då sa jag såhär (utan inbördesordning):

1. Bli bra i benen
2. Mindre läxor
3. Hemlis

Vad hade ni viljat ha eller göra? Ni behöver såklart inte säga här, men det var lite intressant att tänka på.


TVÅ LÅTAR


Elin Sigvardsson och Lars Eriksson - Love + Elin Sigvardsson - Bang (3.29)


Elin Sigvardsson och Lars Eriksson - Love


Varför jag lägger in samma låt två gånger är för att jag gillar den andra versonen bättre (klipp 2) av låten Love. Därför tycker jag att ni ska spola fram klipp 1, så får ni höra låten Bang istället.

Like a tree


Idag är mina ben bajs. Vi hade match igår, vilket visade sig idag. Egentligen var det först fram mot kvällen som det började göra riktigt ont. Jag kunde knappt gå och vänster benet var väldigt svullet och hårt. Nu har svullnaden gått ner lite och jag kan gå, som tur är. Eller nått.

A Cinderella story + Harry Potter


I helgen hyrde jag de här två filmerna. Visserligen två filmer jag sett redan. A Cinderella story hann jag tom. se två gånger samma dag. Det är fint med sånna filmer. Man vet alltid vad som kommer hända, men ändå är filmerna bra! Den här filmen är lite extra fin också. Den är så gullig! =)

En dröms dröm


Inatt har jag drömt många drömmar. Konstiga och mindre konstiga. Jag drömde tex. om både basket, skidåkning och hästar. Det var lite märkligt, jag tror inte att jag drömt om alla samma natt någon gång. Sedan drömde jag även en dröm som jag verkligen inte ville vakna ur. Den förblir privat, i alla fall här. Det var i alla fall en sådan där dröm som inte fick ta slut. En dröms dröm kan man säga. Tyvärr fick jag inte veta vad som hände. Jag ska försöka drömma samma inatt också. =)

HAITI


Tänkte att när jag ändå var inne på det här med Haiti kunde jag skriva lite mer. Igår kväll satt jag och tänkte mycket på vad som hänt där. Jag tycker att det är hemskt att man själv är så långt borta ifrån deras värld. Jag är verkligen tacksam över att jag får leva som jag gör, men det är ändå hemskt att tänka att det finns människor som får uppleva en kamp varje gång de stiger upp. Världen är orättvis. De tankarna kan snurra en massa i min hjärna ibland, men jag försöker i alla fall göra vad jag kan, framförallt genom att lära mig så mycket som möjligt! Sedan får vi se vad det blir av mig när jag blir äldre!

HOPE FOR HAITI


Igår (inatt) såg jag välgörenhetsgalan Hope for Haiti. Tycker det var en väldigt fin gala. Den var väldigt lugn med fin musik och starka känslor! Dessutom var Robert Pattinson med, vilket inte gick att missa såklart! Om ni missade den kan ni se den 21.00 ikväll istället.

Farfar Rönnbäck

Vet ni hur skön dag jag har idag!? Just nu har jag sovmorgon och börjar inte förrän 12.30. Det beror på att jag ska intervjua min farfar på skoltid, och det gör jag hemma! Det är bäst!


-

Idag känns min dag lite stressig, eller egentligen inte stressig. Vet inte vad man ska kalla det. Det blev lite krångel med en skoluppgift, sedan är det öppethus och då kan jag inte vara med på träningen, vilket gör att jag kanske inte får vara med på matchen. Hmmm. Ovärt inlägg, men jag har mycket att klura på just nu!Word grew louder and louder


Idag köpte jag ett capo. 245 kr på 4sound. Det funkar jättebra och är redan väl använt!

SKÄMTÅSIDO


Måste bara visa min grymt snygga bild som jag ritade med en ritplatta som jag lånade här på skolan. He-he-he-heeee

Åh, det var så kul!

Vi har fortfarande inte fått tillbaka datorn, jag sitter vid Pappas dator nu i stället. Tänkte bara berätta om skidträningen. Åh, det var så kul! Det gick inte jätte bra, men de sista åken i puckeln kände jag att det började gå bättre. Mina ben blev däremot inte bättre. Innan sa jag att jag inte skulle köra nå puckel, men jag kunde inte låta bli. Det gick bara inte att hålla sig därifrån, i vanlig ording!

He-he-he-heeee


TWILIGHT


Just nu blir mina kvällar väldigt sena på grund av denna underbara bok, vilket inte gör så mycket egentligen eftersom att det är världens bästa bok! Är dock väldigt trött på morgnarna - mornarna- morgonarna (?) dock.
Det är i alla fall väldigt härligt att läsa igen. Jag längtar alltid till kvällarna!

PEPPARPEPPARTAITRÄ!

Hejsan! Hemmadatorn funkar inte för tillfället, så vi har skickat in den på lagning - vilket jag inte gillar eftersom jag är hur rädd som helst över mina bilder! De sa att inget skulle försvinna, men man vet aldrig! Man får hoppas på den bästa!


Fotar dock inte med Canon!

Foto: Olivia
Redigering: Jag

Bokomslag

Vi håller på att göra bokomslag till en bok som heter Svenne. Har några småjusteringar kvar, men annars är den nog snart klar!


The dinnermountain

Hejsan! Just nu har jag tråkigt, men det hade jag inte på dagen. Jag for med Johan, Lena och Pappa till the dinnermountain. Jag försöker lära mig mina nya skidor, det går bättre och bättre, tror jag. Det var i alla fall härlig snö och allt!

ChamonixJag vill ha en semla!


NY

Har gjort en ny header, men den är nog bara kvar tillfälligt! Ni kanske inte kan se den än, men den kommer nog snart!

Can I handle the seasons of my life2010-01-08

Div 3Två bilder från vårat lag mot Överkalix

Steeeeda

Det blev en lite konstig dag i skolan idag. Kom till skolan och fick reda på att första och sista lektionen var inställd. Hade inte kollat mobilen som vanligt, så jag cyklade till skolan ändå - Ajaj!

Just nu håller jag på att städa undan julsakerna. Det är inget kul, jag tycker julen gick alldelles för fort! Varför kan den inte vara längre?

Städar undan julsaker + packa upp väskor + plocka undan + dammsuga + en massa annat...


Konstigt nog... Inte...

Idag hade jag min första skidträning för den här säsongen. Jag älskar det, men problemet var bara att jag var så nervös. Konstigt nog... Det förstörde lite för mig, dessutom har jag nya skidor också, så det kändes väldigt ovant plus att jag bara har hunnit åka skidor en gång. Nästa gång ska jag i alla fall vara bättre! Nästa gång!


Seven days a week

Sista dagarna i Norrbotten spenderades i Siknäs. Kallt var det, men det gjorde inget för mig. Jag gillar när det är kallt, för då är det snö! Jag hade det i alla fall toppen som vanligt!
Efter några dagar där hämtade laget upp mig för att fara på två matcher i Överkalix och Övertorneå. (Jag spelade inte). Vi vann båda! Sista matchen var väldigt jämn, så gissa om jag flög upp från stolen!? Hjärtat dunkade 120 km/h även efter matchen. Då förstår ni! =)

Snart kommer bilder!

When you wish upon a star


Igår såg jag ett stjärnfall. Jag önskade!

HEJ

Hej! Jag är hemma igen nu. Känns annorluna med tanke på hur länge jag varit borta. Tänkte inte berätta mer än så just nu!


Fortsatt bäst

Hejsan! Jag har fortsatt att ha det bäst! Ni vet inte hur bra man kan ha det här uppe! Jag kommer egentligen inte ihåg riktigt vad jag har gjort, men för några dagar sedan var jag och Johanna ute i några timmar sedan igår firade vi nyår. På dagen åkte vi skidor (ÄNTLIGEN). Det blev en mysig nyårsafton med bomberier och tok.

Gott Nytt år!
/Evve

Follow on Bloglovin

RSS 2.0