Åh vad jag älskar sommarlov

Åh vad jag älskar sommarlov! Ni kanske minns för några veckor sedan att jag skrev att jag inte hade något att göra. Att vara där jag är nu betyder raka motsatsen! Man gör alltid något, men om det skulle råka vara någon gång när man inte gör något så mår man ändå bäst bara för att allt är så bra ändå!

Försten idag råkade jag formatera minneskortet! Inte med flit, så alla mina bilder från midsommar osv har försvunnit. Snyft och blä :(

(Jag vet inte om jag skrev, men det kommer bli väldigt dåligt med uppdatering eftersom jag inte är hemma och därför brukar jag inte heller sitta vid datorn!)


Sommar sommar sommar


Äntligen tar jag sommarlov på riktigt! Om inte lång tid alls far jag till Norrbotten där jag kommer bli kvar nästan resten av sommaren! Ha det bäst allihopa!

RiktigaIgår var jag och grillade på böles med de här två. Jag tycker det var en jättemysig kväll. Lugn och fin! Tack för fint sällskap! :)


Med gula små blommor
I söndags var jag och Olivia på en liten fotopromenad. Det blev en mycket bra runda! Jag är säker på att de här inte är de sista bilderna ni kommer få se!

There's a possibility
Foto: Jag (man fick tyvärr inte ta med sig systemen, men det blev några digitalkamerabilder i alla fall)
Ja, då kom vi till den punkt då jag ska berätta vad jag vann. Jag är helt enkelt en av alla dessa twilightnördar och jag vann biljetter till ett "fan event". Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva upplevelsen, men det var i alla mer än awsome! Det är bra att vara twilightnörd vet ni! Jag tänkte inte gå in i detalj, ni får fråga om ni undrar något. Bäst var det i alla fall!

The smile on your face


Idag for vi och hälsade på min syrra Moa och min kusin Olivia på deras konfaläger på Norrbyskär. Det blev inte så många bilder, men en fin dag var det i alla fall!

The moon is never bigger than your thumb.
Never let the fear of striking out keep you from playing the gameVarför jobba inne när det är sol?


Något sånt här kan man se ut när man sommarjobbar som
parkarbetare!

Tack snälla snälla snälla världen!

Just nu känner jag precis som rubriken säger! Jag var hos sjukgymnasten och fick höra några väldigt vackra saker för mina öron! Det är svårt att förklara eftersom det är en massa krångliga ord och sådant som jag själv inte vet vad dem betyder, men jag ska försöka beskriva så bra jag kan!

Det är ingen riktig skada inuti benen, dvs de är hela där inuti. Muskulaturen är stark, benen är bra, det finns inga triggerpunkter och det är ingen imflamation. Nu till det krångliga: Problemet är något typ av system. Det centrala nervsystemet tror jag han pratade om, vilket är ett system som skickar en massa signaler genom kroppen blablabla. I mitt fall är signalerna från benen (under arbete/träning) lite sega och i stället samlas signalerna till ett senare tillfälle (timmar efter arbete/träning). Man kan säga att det centrala nervsystemet tänker lite för mycket (vilket man kanske kan jämföra med en viss Evelina-hjärna, hehe). Ingen vidare förklaring, jag är inte ens säker på att allt är riktigt rätt, men någorlunda såhär ser det i alla fall ut.

Det jag nu kommer göra för att försöka få systemet att inte tänka så segt och mycket är att göra ännu en massa försök, men den här gången kommer jag både få hoppa och springa! Hur tror ni jag kände mig när sjulgymnasten skrev ner ordet springa på pappret. Jo, jag hade kunnat flyga upp i taket!

Det var ett himla bra besök där. Det jag fick höra kändes väldigt genomtänkt och realistikst. Sedan kan man inte vara 100 % säker på att det kommer funka, men jag ska hålla tummarna så mycket jag bara kan! Den här rehabiliteringen kommer dock vara långvarig, men det gör inte mig något, bara det ordnar sig någon vacker dag så är jag mer än nöjd! Älska livet!


Jag ser ljuset!


Ett evighetsprojekt


Jag har precis påbörjat ett evighetsprojekt - dvs sortera gamla bilder. Det kommer nog ta sin tid, men det är lite kul också!

Jag kan följa med dig

Idag har jag två av mina finfina kusiner här! Jag ska bara lägga in några bilder sedan ska jag gå!

And a hundred percent reason to remember the name

Studentbilder


Lite fler studentbilder. Jag hoppas det går bra att jag lägger ut de här bilderna. Jag känner inte personerna, men jag tyckte de flesta inte verkade rätt glada även fast jag fotade ;-)

Make it real
Hur skönt är det inte att vakna upp på morgonen och veta att det är sommarlov!? Äntligen! Det enda problemet är att jag inte har något att göra just nu. På måndag börjar jag jobba och då får jag lite att göra. Sedan efter 2-3 veckors arbete får jag äntligen sommarlov på riktigt!

En kreativ zon

Några bilder från våran skolavslutning i valhalla!

Två år kvar tjalalalala!Man kan inte låta bli att bli lite avundsjuk på de som spriger runt och sjunger i sina vita mössor. Jag längtar till den dagen vi ska göra det! Fast jag vill inte att det ska gå för fort bara. Livet går för fort ibland. Jag är lite dubbel där. Jag längtar, men vill inte att det ska gå så fort. Jaja...

Fler bilder från skolavslutningen och studenten kommer senare! Förresten, Glad sommar och sommarlov allihopa! =)

Slaget om Midgård(Fotade inget - två gamm-bilder i stället)
Idag har det varit fotbollsturnering med skolan. Jag valde att inte vara med i medialaget pga benen. Dock av någon anledning halkade jag in på ett litet bananskal i ett lag ändå. Ett väldigt-väldigt seriöst lag! Det blev bara ungefär 15-0 till andra laget. Skämt åsido. Vi hjälpte våra klasser lite på traven så det skulle se lite bättre ut i protokollet. En himla skön match var det i alla fall, fast stackars domaren...

Jag längtar!
Smoothie


Some colorDear John


Såg nyss Dear John. Det var verkligen en bra film tycker jag! Den var gripande, fin och inte minst sorglig. Himla bra skådespelare var det också! Rekomenderas starkt!

Myosotis scorpioides
Playing basketballNågra balbilder

Jag hade ingen bra plats, vilket gjorde att det inte blev så många bilder, men alla människor var i alla fall hur fina som helst. Jag längtar till vi ska ha bal. Att kunna känna att skolan snart slutar, att få känna sig fin och att man förhoppningsvis kommer gå med någon speciell människa också. Det är faktiskt inte länge kvar nu!

MP1A


Det blev många porträtt i ungefär samma komposition, men what ävah!


Fika med klassenBild1: jag, Bild2: Evve H
Idag fikade vi med klassen i sf-parken. Fler bilder kommer senare! Nu ska jag till balen och fota i stället!

=c)

Jag har vunnit en grej (för första gången i mitt liv), men jag kan inte säga vad än, eftersom jag inte vet hur jag ska göra med det! Jag är i alla fall hur glad som helst samtidigt som jag inte vet hur jag ska göra. WaaaaaaahMan måste väl börja någonstans

Idag for jag iväg första rundan med skidorna. Jag känner mig inte särskilt proffsig kan jag säga. Mer som en snigel på hjul eller något. Det är konstigt egentligen att det ska vara så svårt att vara dålig. Pinsamt och jobbigt. Man måste väl börja någonstans!? Jag tror de flesta känner igen sig, men ändå kan man inte låta bli att tänka på vad som kommer hända om någon ser. Oftast försöker jag bara koppla bort de tankarna. Jag tror det är det bästa! Aja, nog om det, efter några fler försök går det förhoppningsvis bättre!


In the sun, in the rain, in the snow. Let it grow.


Äntligen!Äntligen har jag gjort allt skolarbete som behöver göras. Jag vet dock inte hur det blir med hemsidan...
Sista skoluppgift blev animeringen ovan - Nu är det lov! :)

första juni
Jag planerar en bildbomb!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0