3D


Efter skolan ska jag och hämta biljetterna till den här filmen som vi ska se på söndagkväll. Den är nog bra, ska bli kul! Det ända är att jag tycker Johnny Depp ser lite creepy ut som hattgubben. Han spelar alltid så läskiga roller. Haha.

Kommentarer
Postat av: cassiii

jaha.. jag som trodde att han hade tagit över drottningens roll.. (A)vill såhääär gärna se den där filmen men jag måste spara pengar to NEW YORK!! :D johnny depp är fan den grymmaste ever.. and the make up på bilden e fierce!!sv; alla kallar mig poopoo bara för att jag ska få åka utomlands :O ska du säga som har varit utomlands typ tusen ggr!!

2010-03-02 @ 18:11:58
URL: http://casses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0