OS VANCOUVER

Då var vinter-OS för den här gången slut. Tråkigt att det är tvunget att ta slut, nu måste man vänta i fyra år till! Jag tycker att Sverige verkligen varit superduktiga! 11 medaljer är inte dåligt! Ibland blir man stolt över vårat lilla land.
Jag satt och funderade lite på vilka mina favoriter var i år. Jag tycker alla varit jättebra, men jag kan inte låta bli att säga Anjas brons och herrarnas jaktstart ligger högt på min favoritlisa, men som sagt alla var super!

Uppdatering: Jag råkade säga fel, jag menade jaktstarten, inte stafetten, sedan kände jag även att Kallas guld måste finnas med på lisan också!


Föresten, den här bilden satte jag faktiskt ihop själv. Var bara tvungen att säga det! Moahaha ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0