Sociala resor

Jag vet en sak som jag inte berättat! Det är lite kul, för att mina resor under lovet var lite skojiga. Först for jag till Töre med bussen. En tant kom och satte sig brevid mig och pratade med mig oavbrutet fram till Piteå där hon skulle av.

Några dagar senare när jag skulle åka till Gränsen åkte jag tåg. Åt det hållet skulle också ett stort gäng Kineser. De tog upp nästan en hela vagnen och pratade, fotade och öppnade fönstrerna. Men de var snälla! När jag skulle av tåget hjälpte en gubbe mig med att bära en av mina väskor. Han pratade kinesiska för fullt med mig. Jag fattade inget, men jag tackade och bockade!

När jag skulle hem igen var det också lite tokigt, för då satt en tjej i 20-årsåldern och sjöng jätteljust och jätte falskt. Inte hade hon med sig någon kompis eller något heller, bara hörlurarna. Det kändes lite idol-aktigt. Efter ett tag slutade hon sjunga och då började en annan människa brevid mig snarka i stället.
Tillsist satte sig en dam lite över trettio och snackade med mig från Gällivare till hem. Hon bjöd på Ballerina-kladdkaka kakor och sedan spelade vi UNO.
Kommentarer
Postat av: OLIVIA

roliga resor verkar det som ! ;)

2010-03-21 @ 14:46:07
URL: http://oliviatyp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0