(Gästblogg) Soft eller hur?


(seriös,ja)

Tjena. Moiz här. Sitter och just nu och degar i soffan, tänkte precis käka min andra lussebulle och ska se på grinchen, bara för livet är fett soft då man inte har några läxor och prov för en gångs skull.

Hoppas ni hare lika gött som mig. Tjarrååe

/Moa

afkjahgjhasjga= moa rubrik

Moa


Det bästa är att ge


Idag tog jag en promenad i det mysiga snövädret till stan. Jag köpte en massa julklappar plus lite julkläder till mig själv.

KnäckigtMay your days be merry and bright


Nästa vecka är det APU (prao). Det kommer bli hur skönt som helst med tanke på allt skolarbete som under senaste tiden har varit irriterande för min hjärna. Phjuuuuuu!

(Ps. jag ska inte praoa i affären som bilderna ovan visar)

When Christmas comes to town
Nu är det inte alls länge kvar. Som vanligt tycker jag dock att det går alldeles för fort Jag älskar att längta! Det ska i alla fall blir väldigt mysigt ändå även fast det går för fort, tycker jag. :)

Please don't make a fuss

Ska ta första av gardacilsprutorna. Låt det bli gjort! Jag håller på dö av nervositet. Om jag inte kommer till skolan imorgon så vet ni var jag håller hus... Bläääää


The longer we stay here, the stronger he gets


Bild: http://www.vrkmphoto.com
Hittade några skitsnygga bilder! Var bara tvungen att visa. Hehe :).

Harry Potter and the deathly hallows

Såg den här 15.00 idag OCH VET NI HUR BRA DEN VAR!?!?!?! GÅ OCH SE DEN ANNARS....

Världsbäst säger jag ♥


Totally wired

En film från slutet på dagens fotolektion som jätteduktiga Pauline i min klass har gjort. Tycker ni ska kolla på alla hennes videor (och bilder). Hoppas det gick bra att jag snodde filmen =).


APA


Ps. jag vill inte göra vårat statsskicksprov.

16 November 2010

Studiobilder


Jag är mer än mätt!!!


Jag har en rätt stor bunt med läxor som måste göras, därför är och kommer uppdateringen förmodligen vara lite tunn. Juste, en till grej, håller på med en ny lite mer vintrig header. Jag har inte bestämt hur den ska se ut än, har bara gjort en testbild än så länge. Om ni inte ser den kan ni trycka f5. Ha en bra helg! =)

ImportantTionde November TvåtusentioKänner livet i mig

Livet är bra! Största sprudlande-glädje-vågen har gått över, men jag ska räkna upp några saker som gjort livet enkelt idag:

1. Fick tillbaka matteprovet. Det gick mer än bra, vilket jag inte trodde eftersom det såg allt annat än ljust ut i början.
2. Gjort bort en dum svenskaredovisning.
3. En annan sak som kännts som ett stressmoment har ändrats, vilket känns jätteskönt!
4. Det är kallt och skönt, vilket gör att det borde komma lite mer snö om inte allt för länge och julen kommer mer och mer krypande.
5. Mormor är hemma hos oss i två veckor. Det är majsigt!

OCH sist men inte minst:


6. JAG SKA FÅ BÖRJA SPELA LITE BASKET!!! Jag får till och med ha basketskor på mig! Min sjukgymnast sa idag till mig att "Nu börjar det hända grejer". Vilket är riktigt, riktigt positivt! Tror ni jag kunde hålla inne all min glädje när jag fick beskedet? Inte på långa vägar.

Jag ska inte ta ut alldelles för mycket i förväg, men vem bryr sig för tillfället!? Älska livet!


Day 19 - Nicknames you have; why do you have them.

Jag tror nästan att jag blivit kallade med olika smeknamn mer än vad jag kallats med mitt riktiga namn. Det vanligaste är Evve, men jag har även haft lite mer udda smeknamn. Många namn har bara varit tillfälliga, men lite kul att tänka tillbaka på ändå. Ett som jag tyckte var när jag blev kallad för ferrari. Jag minns att jag gillade det. ;) Har haft många andra smeknamn också, men jag vet inte om jag vågar skriva, allvarligt talat, det känns nästan lite pinsamt. Haha.

Day 18 - Plans/dreams/goals you have

Jag har ganska många både planer, drömmar och mål. Både små och stora saker. Men jag ska försöka berätta några saker. Jag tror dock att jag har gjort någon inte alldelles för annorlunda lista för något år sedan.


Mina två högsta drömmar/önskningar är att alla mina nära och kära(+mig själv, om man får säga så) ska må bra. Den andra saker är att mina ben blir bra. Om de sakerna slår in, då är allting bra!


Resa lite grann. Plugga utomlands någon stans, eller plugga någon annan stans i Sverige. Resa lite till. Funderar mest över olika skidorter, men också Australien och USA.


Jag drömmer om att någon gång hitta någon fin pojke som vill tycka om mig.


Bli fotograf är ett mål som jag tänker jobba för. Jag tror jag vill bli frilandsfotograf.


Spela i elitserien i basket. Helst i Umeå Comets eller i Luleå Basket tror jag.

Ett lite mindre dröm jag har är att någon gång(om jag skulle vara bra, för det är jag inte) våga spela och sjunga inför en liten publik, alltså inte bli någon Lady Gaga eller vara med idol, bara vara jag inför någon liten minipublik.

(Sista bilden foto: Olivia Lindmark)


Då tar vi kälkarna fram och vantarna på
Vi ska göra mer av mindreIgår var vi och såg Luleå hockey vs Färjestad (Superspännande match och vinst blev det tillslut!). Innan matchen hittade vi några av idolerna. Två bilder.

Vars är du?Hann inte säga att jag for till Luleå, men det gjorde jag, och därav ingen uppdatering. Jag hade det mer än bara great! Bilder kommer snart.

Day 17 - Someone you would want to switch lives w/ for one day and whyÄven om man önskar sig saker ibland, så måste jag få vara tråkig och säga att jag är nöjd med mitt liv. Jag tycker om livet jättemycket och jag har egentligen inte så mycket att klaga över, men frågan var vem jag skulle vilja byta liv med för en dag, och det kan borde jag väl kunna svara på. I sånna fall hade jag nog vilja vara Hermione i Harry Potter för hur coolt hade det inte varit att gå på Hogwarts!? Annars så hade jag varit Peyton i OTH för då får jag vara tillsammans med Lucas (=D). Känns också som att jag känner igen mig själv i henne lite grann också.

Något sånt kanske, kom inte på något annat. Blev inte särskilt djupa svar, men det ska väl gå att leva med!

The lion, the witch and the wardrobe


Vi läser klassiker på svenskan, den här läser jag. Måste bara säga att häxan är superduperjätte läskig. Hon och Voldemort från Harry Potter ger mig mardrömmar... Så cool är jag!


Day 16 - Another picture of yourself

Foto: Towe Fjällström


Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play.

Min ipod är på oladdad på vift någon stans så det får bli lite shufflat på spotify i stället.

Make you feel my love - Adele; Untamed - Gavin DeGraw; Naive - The kooks; What's the point - Johnossi; Hold you in my arms - Ray LaMontagne; Sleeping to dream - Jason Mraz; River en vacker dröm - Håkan Hellström; Wiseman- Sligtly Stoopid; Kom ihåg mig - Elin Ruth Sigvardsson; Who Am I To Say - HopeDay 14 - A picture of you and your family.

Jag kunde inte hitta någon ny bild. Jag tror den här är från 06-07 någonting. Fiiiiin...Follow on Bloglovin

RSS 2.0