I found a kid out on that very same court
Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently

Som tur är (peppar, peppar) så har jag inte blivit sårad nyligen, men det är klart att det har hänt. Tänker dock inte skriva något brev eftersom den tiden är över, livet går vidare och det spelar absolut ingen roll längre. Punkt.

Weheartit.com


The spirit and the soul, the chords and the lyrics


Fotade Umeå Comets vs Visby. Fler bilder kommer, men tills dess - Amy Mohr!


Flyin' on your motorcycle, watching all the ground beneath you dropDay 12 - A picture of someone you miss

Om några dagar kommer jag få träffa de jag allra oftast saknar mest. Så nu kallar jag det mer längta! :)

Day 11 - Another picture of you and your friends.(Bild 1: Moas, Bild 2: Krilles)

Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, MadSom ni kanske förstår så går det inte att bara att välja en låt till varje kategori, men här är några exempel i alla fall. Sedan kan man ju undra om den sista verkligen var det argaste jag kom på? Satt och klurade på den där i hundra år, men jag kom inte på något mer vettigt för tillfället. Haha.

Day 09 - Something you're proud of in the past few days.


Världens tråkigaste svar - Jag vet inte...

21.52
Några fler studiobilder! Ps. jag vet att uppdateringen inte varit så bra senaste på dagarna-på dagarna. Hehe. Aja, ska i alla fall försöka bättra mig.

Don't you know,they're talkin' bout a revolution

Studiobilder på Cornelia och Towe från idag.


Day 08 - Short term goals for this month and why.

Ett mål eller vad man ska kalla det, är att jag verkligen ska försöka slappna av, även om inte minst skolan är tuff. Jag tror inte man vinner något på att hela tiden känna sig stressad av alla miljoners saker man måste göra. Det är något jag verkligen ska försöka göra!

Ett annat mål är att jag ska vara tillbaka med träningen (som ni kanske förstår inte basketen dock) efter lång förkylning. I slutet av månaden vill jag vara så gott som nästan in shape igen. Haha. 


Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you


Jag tror att alla de olika små och stora pusselbitarna i livet är det som har haft och har det största inflytandet på mig. Dock tror jag att familjen och släkten är det som har påverkat mig mest genom alla tiders tider, vilket jag tror har varit positivt! Men som sagt, alla små och stora händelser har nog sammanlagt den största påverkan på mig.


Day 06 - Favorite super hero and why.

Hade varit kul att ha ett bra svar på den här frågan, men jag kan nog inte säga att jag har någon superhjätefavorit. När jag var liten var bamse min största idol, men som sagt, nu vet jag inte.

Bild: Weheartit


Day 05 - A picture of somewhere you've been to.
Ett evigt tjat om att jag inte har nå bilder, men jag har faktiskt nästan inga bilder från utomlandsresor på datorn.  I alla fall, det här är tre av de bilder jag har. De är från när familjen var i Chamonic 09. Det skulle inte skada att fara dit en eller två eller tusen gånger till. Ett toppenställe var det!

Kanske måste skriva också att vi har bestämt oss för att fara utomlands till vintern/våren. Våran plan är att fara till Costa Rica som det ser ut i nuläget.

På tal om glömskPå tal om att jag är glömsk. Igår tänkte jag inte tillräckligt långt. Alla har vi väl glömt hemnyckeln någon gång? Den här av alla gångerna var dock lite annorlunda.

Jag gick hem från skolan vilket tar lång tid för mig. Jag kom hem. Kom på att jag hade glömt nyckeln - letade, letade och letade efter min egen nyckel/extranycklar. Funderade, funderade och funderade. Funderade på gå till mammas jobb i stan, men jag kom på att jag hade mobilen (!?) med mig, och dessutom en laddare (ännu mer "!?"). Letade efter uttag, hittade ett i våran frigga. Ringde mamma, mma säger "Men Moa har ju varit hemma hela dagen". Oooopsi. Jag som hade kämpat å kämpat för att hitta på en lösning. Varför tänkte jag inte bara på att känna på dörrhandtaget och som maxansträngning knacka på dörren. Hmmm. Lång och onödig procedur. På tal om glömsk var det.

HAKUNA MATATA

Den här boken är mycket roligare än de man måste läsa i skolan.
Har precis läst hälften av den redan. Jag rekomenderar!


Day 04 - A habit that you wish you didn't have.

Betyder habit vana? Jag har lite svårt att definera vana. Räknas personlighet som vana? Jag gissar att det inte är det som menas. I alla fall, när det gäller mina vanor... Jag vet inte om jag har någon väldigt utmärkande vana som jag önskar att jag inte hade. Känns inte som att det är något jag går och irriterar mig över, men vanor har väl alla. En grej är att jag kan vara lite väl tankspridd och glömsk. Det kan gå lite fel ibland och det är inte så praktiskt alltid.


Day 03 - A picture of you and your friends.

Hade nästan ingen bild på mig and my friends. Här är i alla fall fyra bilder med några av mina vänner. Som vanligt ser jag ut som en mupp, men ja, skit vare värt.
(Bild2-Cornelias, Bild3-Fridas)

Ben-update

Nu var det faktsikt länge sedan jag skrev något om hur det går med mig och mina ben, så jag tänkte ge en liten update.

I somras har jag jobbat på att succesivt bygga öka träningen. Jag varken säga att det blivit bättre eller sämre. Jag tror det ser ut ungefär som innan. Jag klarar i alla fall av att springa ca 4 min varje dag + hoppa 12 hopp 3 gånger om dagen.

Jag går fortfarande till sjukgymnasten. Väldigt regelbundet (var senast där idag), en gång per vecka har det blivit på senaste tiden. Min sjukgymnast (som för övrigt är bäst och som aldrig ger upp!) säger inte så mycket om vad problemet är, så det kan jag inte svara på. Dock så tror jag man kan dra slutsatsen att jag har problem med signalerna, nervsystemet och att mina ben är extremt rättretliga/har väldigt låg smärttröskel. Hur man gör för att få bort det, vet jag som sagt inte, men vi jobbar på det. Just nu försöker vi bland annat trycka på de onda punkterna man har i benen för att se om det släpper. Jag har även fått ännu några nya styrke/uthållningsövningar för vaderna.

Jag har fortfarande inte gett upp hoppet om att det kommer ordna sig. Jag längtar och önskar av hela mitt hjärta och själ att jag kan komma tillbaka till allt vad hela ben innebär. Och en sak till er som är hela utan skador: Ta vara på det! Ta vara på att ni kan göra saker. Jag lovar att det är värt det och jag önskar att jag kunde vara i er situation!


Onödigt och onyttigt inlägg


Jag är en sån där som känner mig ofräsch efter två dagar utan träning. Nu har jag inte tränat på hundra år pga min förkylning. Jag blir snart galen!! Eller föressten det är jag redan... I alla fall så känner jag mig ful och skabbig, allt med mig själv är bara usch just nu känner jag. Obekväm, ofräsch, ofin och onyttig. Jag vet att jag egentligen inte borde tänka så mycket, men synd för mig själv, jag kan inte låta bli. Kände bara att jag var tvungen att skriva. Hejdå vi ses när jag har blivit mer vettig.

Ps. Jag blev världens fulaste på skolfotot, allra mest på enskilda, men det behöver jag ju inte visa ändå.


Day 02 - The meaning behind your Facebook status.

Jag antar att det är den senaste facebookstatusen. Vad jag menade med den där var att jag hade väldigt mycket att göra, inte minst inom skolan. När man till exempel har en miljon läxor så gör man ingen, bara för att allt känns så mycket och så jobbigt. Det var min tanke med den där facebookstatusen.

Superlative Conspiracy


Idag råkade jag köpa en ny skidjacka. Finafina bilder fotade jag och Moa också. Haha.

Did you give the world some love today, babe?Wild-goose chase
Senaste fotouppgift - kvarter. En översiktsbild och två detalj/närbilder.

Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.


Det finns allvarligt talat inte en bild på bara mig där jag inte ser helt muppig ut.
Här är en i alla fall hyfsat ny bild.


1. Jag har alltid, alltid på mig ett halsband jag fick av min mormor. Det är en pytteliten silverängel på det.
2. När jag var liten var jag mestadels arg och väldigt uppmärksamhetsberoende.
3. Jag kan inte känna på benen i knävecken om man böjer benet. Det känns såhär hårt och bara usch. Det där blev ingen bra förklaring. Skit samma.
4. Jag kan se samma filmer två miljoner gånger.
5. Jag är sjukhus och tandläkar rädd.
6. De flesta brukar säga att jag är lik pappa i sättet och lik mamma i utseendet.
7. Jag kan varken ljuga eller skämta. Mitt ansiktsuttryck lyser alltid igenom.
8. När jag tänker på roliga, fina eller bra saker börjar jag alltid le eller fnissa för mig själv.
9. Pepparkaksdeg är hur gott som helst!
10. Jag har inte hål i öronen
11. Jag har ganska lätt att rodna åt saker jag egentligen inte vet varför jag rodnar åt. Det bara blir så ibland och jag hatar det!
12. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet.
13. Mamma tyckte jag såg ut som E.T när jag var bäbis.
14. Mina värsta skrattanfall får jag åt jättekonstiga saker. Min syrra vet nog bäst, jag vet inte om det är något hon framkallar i mig. I alla fall så kan man nog samanfatta det som att jag har väldigt konstig humor.
15. Jag fick min första riktiga kompaktkamera 2001-2002. Jag blev jätteglad, men jag råkade tappa bort den inte så långt efter. Jag hade glömt den på en strand på sommaren, sedan hittades den igen sommaren efter.

 

Jag vet inte om det blev så mycket intressanta grejer, ni får avgöra det.


Fluff-fluff-fluff
It's a new day

Day 01 - A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself.
Day 02 - The meaning behind your Facebook status.
Day 03 - A picture of you and your friends.
Day 04 - A habit that you wish you didn't have.
Day 05 - A picture of somewhere you've been to.
Day 06 - Favorite super hero and why.
Day 07 - A picture of someone/something that has the biggest impact on you.
Day 08 - Short term goals for this month and why.
Day 09 - Something you're proud of in the past few days.
Day 10 - Songs you listen to when you are Happy, Sad, Bored, Hyped, Mad.
Day 11 - Another picture of you and your friends.
Day 12 - A picture of someone you miss.
Day 13 - A letter to someone who has hurt you recently.
Day 14 - A picture of you and your family.
Day 15 - Put your iPod on shuffle: First 10 songs that play.
Day 16 - Another picture of yourself.
Day 17 - Someone you would want to switch lives w/ for one day and why.
Day 18 - Plans/dreams/goals you have.
Day 19 - Nicknames you have; why do you have them.
Day 20 - Someone you see yourself marrying/being with in the future.
Day 21 - A picture of something that makes you happy.
Day 22 - What makes you different from everyone else.
Day 23 - Something you crave for a lot.
Day 24 - A letter to your parents.
Day 25 - What I would find in your bag.
Day 26 - What you think about your friends.
Day 27 - Why are you doing this 30 day challenge.
Day 28 - A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 29 - In this past month, what have you learned.
Day 30 - Who are you?

Snodde någon sorts lista från min syrra. Vi får se hur det går, ta-da-da-damm! Ps. bilder från i helgen kommer.

That's ever beenImorgon är jag ledig från skolan (skööööönt), för jag hade tänkt ta mig upp till mina släktingar i  de norrländska skogarna. Ha det så bra här hemma!

Let it snow, let it snow

Jag tror inte att jag behöver berätta att det snöade idag, men jag kan ju i alla fall säga att jag blev jätteglad!
När första snön kommer förvandlas jag till en liten femåring. Härligt är det i alla fall!

Thouhg I'm just me

Fem (kanske lite konstiga) saker ni kanske inte vet om mig.

1. Jag sjunger mycket. Ibland sjunger jag utan att jag märker att jag gör det, sedan öppnar jag ögonen och upptäcker att jag sjunger utan att vetat om att jag gjort det, typ. Dock måste moppen och duschen vara de ställen som är bäst att sjunga på. Ibland råkar folk dock upptäcka/höra mina höra mina mycket vackra konserter. Det brukar vara sådär lagom kul...

2. Ibland brukar jag prova mitt basketträningsställ även fast jag inte ska träna. Det blir inte till att ha på sig det så ofta eftersom jag för tillfället inte kan spela... Jag vill som bli påmind av känslan, tror jag.

3. Jag är mörkrädd fast ändå inte. Jag tycker inte om att gå ensam i mörkret. Om jag cyklar när det är sent då brukar det ofta gå undan. Jag gillar inte heller att släcka alla lamporna på nedervåningen när man är sist. Allt som har å göra med att vara själv när det är mörkt är nog inte min grej. Dock finns det undantag. Jag gillar mörker för att det är mysigt. Speciellt kring jul. Sedan måste jag ha det mörkt när jag sover. Helst ska alla lampor som går vara släkta. Att ha otäta ögonlock är något (jag tror) min faster brukar säga.

4. Jag tycker om nästan all mat, förutom kaviarfisk som man får på skolan ibland. Usch.

5. I somras när jag körde bil råkade jag köra ner i ett dike. Jag fick möte av två bilar på en liten grusväg och då gick det som det gick. Vi får se hur det går med körtkortet, he-he-heeee.


Sofie Mårtensson

Nu måste alla gå in på Sofies blogg. Den heter www.zofine.blogg.se
(Fast hos säger att jag inte får länka den, för hon har inte skrivit något än, men ni kan ju kika in ändå,
då blir hon glad, det vet jag)


In the bars of a song


Hail to the lightDet gjorde jag för en liten stund sedan


Oj vad det regnar, sa jag för en liten stund sedan. Jag kollade ut genom fönstret och såg att regnet i stället såg ut som snö! Åh det snöar! Tjoho, sa jag. Jag låste upp dörren och gick ut (man kan ju inte miss första snön!). Dock blev det inte så lång stund ute. Det var lite för mörkt och blåsigt. Jag blev lite rädd.
Det gjorde jag för en liten stund sedan.

As I'm swimming through the stereo


Med trän å hus, hus å tränIdag samlade jag och Olivia ihop våra fotoprylar och tog oss en liten fototur. Fler bilder kommer!

Julmarknad på Liseberg

Bilder: Liseberg

En sak som jag vill göra jättemycket är att fara på Lisebergs julmarknad!
Hur mysigt hade inte det varit på en skala? Jättemysigt tror jag, speciellt om det hade varit snö.
Känns lite som man hade fått återuppleva "när karusellerna sover", om ni minns den julkalendern! :)

Ps. idag såg jag en massa julsaker i en blommaffär! Det börjar närma sig!


8-)

Typiskt, märkte tiden råkade bli 10.11....

101010

10.10.10 10:10

Mabye you can, maybe you will


Foto: Olivia

Tänk vad tiden går fort, väldigt fort, men vad vet jag?

It cauptures your heart


Lugn tack!

Electric elevator

Sånna här dagar kan man inte vara mer än glad att man valde foto, media och midgård!

 


Håkan och pepparkaksdegen (Sunes jul)


Hahaha, så himla kul och hur gullig är inte Håkan som liten tomte?
Ps. Nu börjar julen för mig och min syrra!

Heads are a science apartSöstra mi


Idag fyller världens bästa syrra femton! Du är bäst i alla lägen, älskar dig lilla morris!  ♥

I'd play a song that would never, ever end


It's October again Leaves are coming down

Oktober började mycket, mycket bra! Jag har haft en glad och bra dag. Oj, nu kan jag inte skriva nå mer, för nu börjar idol. Hejdå!Follow on Bloglovin

RSS 2.0