Höstförkylning
Som ni kanske vet så har jag råkat dra på mig en förkylning, framförallt hosta. Jag känner mig seg och sluskig. Blä. Jag längtar efter träning, sömn och energi. Jag tror vi alla redan vet hur det känns att vara sjuk, så jag ska inte hålla ett långt föredrag om det. Och det finns ju faktiskt värre saker än hosta!

Av hela mitt hjärta

Jag kände för en kärleksförklaring till min älskade familj och släkt.
Idag finns tyvärr inte nog med ord för hur bra de är. Kanske går det aldrig att
beskriva med bara ord. Jag älskar er!


Det är en tanke. Eller flera.En tanke. Eller flera. Jag är en person som gärna minns. Jag tycker om minnen, det är fint tycker jag. Att sitta och komma ihåg allt fint som varit. Ibland vill man uppleva saker igen, ibland vill man bara minnas. Det brukar jag göra. Det ända jag tror med att minnas är att man inte ska fastna i minnet och det förföutna. Jag är en person som gärna minns, men som ändå är nyfiken på framtiden. Det var en tanke. Eller flera.


Frosty the snowman was alive as he could beIdag såg jag frosten för första gången i höst (bilder från förra hösten). Äntligen tycker jag! Jag gillar hösten, men nu tycker jag att det börjar bli dags att bli vinter snart! Det är faktiskt bara 63 dagar, 7 timmar, 11 minuter kvar tills första december! Det ni! =)

The last song

Igår såg jag den här filmen. Fin. Sorglig. Bra.

Most of our life is a serie of images


"Do you ever wonder if we make moments in our lives, or if the moments in our lives make us?"

Whisper

Foto: Linnea Borg

Idag är min röst i princip som borta. Jag är hes som en jag vet inte vad. Blä.

Oh score!

Jag vet att jag inte alltid brukar bli så omtyckt när jag sticker upp kameran i nosen på vårat lag, men ibland gör jag det ändå. Här är två bilder från vår träning igår. Idag hade vi även lagmiddag. Mycket roligt tycker jag!


"Kreativ med slutaren"

Tillslut valde jag de här bilderna till mina fyra "kreativ med slutaren" bilder (fotoläxa). Tycker själv att det inte är några bilder att skryta över, men jag vet inte, jag är alltid så självkritisk när det gäller mina egna bilder.
Ni kanske även ser ett samband mellan tre av bilderna. Jag valde ett tema som fick bli vatten, men det råkade bara bli så att jag även valde en bild som inte hade med det att göra. Så kan det gå.

Mycket mig

Här får ni en liten spotifylista av mig. En lista med exempel på väldigt-mycket-Evelina-musik. Ni kan få någon lite mer varierad lista någon annan gång, men tills dess klicka här om ni vill lyssna.

Påånnizar :] hihihi <33333Igår for jag och Anette till stallet och fota lite hästar!

Usch, usch, usch!

Jag hoppas att ingen som läser det här tycker helt annorlunda än vad jag gör, men vad är det som händer? Jag fattar inte hur folk tänker ibland. Jag fattar inte sverigedemokraterna. Jag fattar inte. Usch, usch, usch!!!

Allt stort som skedde i världen skedde först i någon människas fantasi


I helgen har två av mina finfinfina kusiner varit här!  ♥

Nu går det att kommentera igen!

Nu har jag fixat så det går att kommentera igen! Ni får jättegärna lämna en kommentar då och då när ni kikat in här. Jag blir alltid lika glad! =)

Ni kanske också ser att det ser lite annorlunda ut här. Samtidigt som jag fixade med kommentarsgrejen så passade jag på att göra en ny design också. Den är inte riktigt färdig än, men nästan. Tycker det blev lite bättre än förut i alla fall!


Feel this

Idag har varit en jättebra dag! Det har varit en sån där dag när allt bara känns bra! Sånna dagar gillar jag! Jag tror det var musiklektionen imorse som satte fart på allt. Jag fick någon slags special-energi-glädje-kick av den tror jag. Resten av dagen fick fortsätta i den kicken. Älskar den känslan!


Om det funkar eller inte

Fick reda på att det inte går att kommentera här på bloggen. Skriv gärna om det funkar eller inte! Eller förresten, det går kanske inte om det inte går att kommentera. Hmmm.


Jag vill bo i en svampNågon av de här bilderna ska jag använda till min fotouppgift, men jag kan inte bestämma vilken. Det lutar lite mot den översta, men ni får gärna säga vad ni tycker, om ni vill! :)

And these waves come crashing on my shoreSay cheeeeese!

Imorgon är det skolfoto. Hm. Det finns inte många bilder jag blivit nöjd med, men värst var ändå bilden i nian. Usch usch usch kan jag lova. Allt med mig på den bilden är bara usch! Jag ska försöka att inte göra en repris på den. Godnatt!

Så här kan det se ut backstage om man är mediaelev eller om man ställer upp för mediaelever, men imorgon är det vi som ska stå framför kameran.

Ha det bäst flodhäst!

Fotolektionen idag handlade om att jobba med slutartiden. Vad det kan vara irriterande att ha en idée, men man klarar inte av att utföra den eller få resultatet man vill ha. Aja, det här är i alla fall två av bilderna.Where they're silently read, but spoken no more

Äntligen en natt med bra sömn och inte allt för hemska drömmar! :)


When evening shadows and the stars appear

Det är konstigt, för just nu drömmer jag bara mardrömmar hela tiden. Jag vet inte varför, men det är i alla fall inte kul.

When the rain is blowing in your face

Så taggande väder ute just nu. Har faktiskt varit en väldigt seg helg, men det gör inget. Jag antar att man måste ta det lugnt ibland också. Man skulle kanske kunna sammanfatta helgen genom att säga att den har varit seg, men skön också.

Som om det vore igår
Jag hittade en massa gamla bilder i arkivet i hemmadatorn som jag inte kollat igenom på tusen miljoners år. Det är svårt att hålla sig för ett leende när man hittar sånna bilder. Jag minns allt som om det vore igår, samtidigt som det har hunnit hända hur mycket som helst på resten av tiden! Ska inte skriva så mycket mer. Jag avslutar med med ett leende på läpparna.But sometimes they come back

Lekte lite med photoshop med en bild som jag fotade i måndags. Det råkade sluta lite såhär.

Vad kan jag ha blivit inspirerad av?


Towe med dubbelW


En till bild från fotolektionen, fast som inte hade så mycket med uppgiften att göra.

Smurfieee

Dagens fotolektion. - färg, komposition, människa. Det här är en av bilderna.


Oh the quiet child awaits the day when she can break freeMåndag igen. Ni vet ju hur måndagar är.

Med afrikansk accent

Idag har jag varit med om något utöver det vanliga!


Sidewalks

Har kännt mig himla ointressant på senaste tiden. Dålig uppdatering. Bara skräp.

Follow on Bloglovin

RSS 2.0