Tack!


Jag måste även här få tacka alla som har grattat mig. Det låter kanske klyshigt, men jag blir verkligen hur glad som helst av alla snälla människor. Tack, Tack, Tack allihopa! Ni gör mig superglad och ni är bäst! =)

Jag vill inte blir stor och stark, jag vill bli liten å fag
"Jag vill inte blir stor och stark, jag vill bli liten å fag".

Ja, detta sa jag när jag var bara några äpplen hög (min längd är väl inget att skryta om nu femton år senare, men lite längre än några äpplen är jag i alla fall). Hur som helst. Idag är den dagen när jag på pappersmässigt sätt blir "stor". Crazy bananas vad tiden går fort säger jag bara! Läser man mina gamla kompisböcker brukar man hitta  frågor som "Vad vill du bli när du blir stor". På dessa frågor minns jag att jag alltid svarade något i stil med "Jag ska inte blir stor!!!!!!!! Men om jag är liten och jobbar vill jag bli delfinskötare, isprinsessa eller veterinär". Jag minns de här tankarna jag hade, som om det vore igår, men helt plötsligt är det inte igår. Idag är det idag. Den 28:e april 2011 - året då jag fyller 18. Tydligen verkar alla krummelurpiller inte ha fungerat.

Jaja. Livet går fort. Jag känner mig lite som Gamm-Evve, men jag antar att det bara är onödiga tankar. Min dåtid har varit bra, men jag satsar på att framtiden kommer bli minst lika bra. Med det sagt, tack och hej för nu!

Towe är bäst och min släkt, hihihiii
Jag glömde säga att jag var hos världens bästa släktningar i världens bästa Luleå under påsklovet.

You win 'cause I'm not countingPimpling i lördags.

Jag ska måla hela världenDisneyfilmer rules!
På tal om Hong Kong och China. Jag såg Mulan imorse. Den gick på Disney Channel :]. Åh. Disneyfilmer är alldelles för bra. Åh igen. Vill ni veta en hemlis(förlåt mamma)? Min mamma har berättat att hon var 'kär' i Mowgli i Djungelboken, när hon var liten. "Det var nog min första kärlek", sa hon.
Sedan har hon också berättat att hon ville se ut som Marie (dvs en katt) i Aristocats. Det tycker jag är ganska gulligt. Nu ska jag se Pongo istället. Det äger att snart vara 18!

Aldrig lär jag mig det därHong Kong

Obesegrade

Umeå Comets gick obesegrade ur kvalet! Grymt!!!

Mera basket
Några fler bilder, och ursäkta kvallan... Idag tog vårat lag förresten SDM-guld och för en vecka sedan Junior-DM guld. Jiho!!

Idag hällde min kära syster smoothie på mig


Dock med en gnutta humor i det hela också, tror jag. Hoppas inte mamma blir för arg bara när hon ser att det även hamnade på soffan och en gardin...

Varför är det svårt att stava marshmallows?
Grillning med Freysan, Towis och Ollis!

Jättesuccé på lördagkväll

Bild 1: Olvias. Bild 3: Snodd från Olivias blogg, fast som egentligen är Towes, som är från hennes pappas grymma Canon 5D kamera. Ps. Jag är Evelina, om ni undrar varför det inte står jag där, men det kanske ni redan räknat ut. Resten av bilderna: jag.

I lördags var jag med fina vänner. Vi gjorde sushi och senare hade vi Eva & Adam-filmmaraton. How najs är inte that?

19.37Malaysia

Mmmmmmm


Yes! Yes! Yes! Yes!


Nej, det blev en smoothieNu ska jag äta fil och en macka kanskeSöt_tjej_93

Så det så
Praoen fortsätter. Igår fotade vi en barnkör. Barnen var så duktiga så! Jag hoppas det är ok att jag publicerar två bilder på dem.

Söta drömmar


Har ni någon gång haft en mardröm så att ni inte vill gå och sova natten därpå, vilket leder till att man blir nervös över att man ska drömma en till hemsk dröm, vilket i sin tur gör att man drömmer ännu en mardröm?

DigestivemuffinsIdag tyckte jag att det var en ganska dyster dag. Det var tråkigt tyckte jag. Därför bestämde jag mig för att jag inte längre ville ha en dyster dag.

Yeah you said hey


Förlåt för att bloggen just nu är välidigt tråkig. Jag ska bli bättre på det senare när inspirationen kommer tillbaka. Tills dess får ni en liten bild från vår prao när vi var och fotade på ett dagis.

K2 Missbehaved

Har ni varit med om det här förut? Man kollar på nån grej (tex en jacka) i någon affär, men väntar, för att man inte är säker på om man vill ha den. Sedan går man dit några dagar senare eftersom man ändå bestämde sig för att man skulle köpa jackan man tidigare varit lite osäker på. Jahapp, då är jackan slut. Helt plötsligt vill man ha den ännu mer än förut. Varför ska det vara så?


Jag har ganska länge funderat på ett par nya skidor (K2 Missbehaved), men varit lite snål, med tanke på att jag sparar till en ny kamera. Dock kom jag tillslut fram till att jag vill ha de där skidorna, MEN, nu är det för sent! Skidorna gick igår. Bajs. Jag får försöka hitta dem på något annat ställe, eller så får jag väl hitta på något annat... Fast nej, det vill jag inte...

Förresten, om någon har ett par att sälja, 159 cm, så säg gärna till!

April, april din ruttna sill, jag kan lura dig vart jag vill


För ett par dagar sedan lyckades jag hitta ett litet vårtecken. Coooooolt!

Idag, eller rättare sagt för lite över en timme sedan var det första April och jag blev lurad. Jag som inte tänkte gå på något aprilskämt. Hm. Det gick inte så bra. Min syrra lurade mig att hon skulle spela på Open som förband, och få träffa artisterna backstage och allt det där. April, april!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0