HP
Haha, hittade på en kompis blogg. Fint!

BäbisTjo! Vet inte om jag har så mycket att berätta. Hejdå.

Första FotoC-uppgiften

Idag på fotot fick vi i uppgift att berätta en historia/dokumentera någon person. På bilden är Linnea, men jag valde att gestalta(eller vad man kallar det) Usain Bolt, fast i annan miljö än den man vanligtvis ser honom i (hehe). Sedan skulle vi även fota en reklambild, som kunde kopplas lite till bildserien. Här är några bilder.

Nikon D300s


Efter 5 år med min lilla, snälla Nikon D40-kompis har jag nu köpt och hämtat en Nikon D300s. Jag kommer sakna min lilla kompis(okej, jag har ju faktiskt kvar den, men ändå, lite mesig som jag är, aja). Bra känns det då i alla fall! Faktiskt ganska mycket bra! Nu är jag taggad på börja använda den. Måste bara lära mig vars alla knapparna sitter, men det borde fixa sig tillslut! Wiho! =)

Fyra myra syra lyra hyra styra musik

Bättre sent än aldrig. Några bilder jag fotade under Lulekalaset. Fotade inte så mycket, därför har jag inte så mycket att visa för er heller, men här är fyra bilder i alla fall.

HejJa mina vänner, nu är jag tillbaka igen. Kan tyvärr inte säga detta med någon större entusiasm i rösten(eller texten, hur man nu ser det). Ni vet, sommarlov är sommarlov och norrbotten är norrbotten. Jag kommer sakna er alla fina, fina, fina människor där uppe, men vi ses igen! Ni är bäst ska ni veta!

Aja, jag tror det kommer bli ett bra år fram tills nästa sommar. Jag har bestämt mig för att njuta mycket av sista året på gymnasiet. Det blir nog bra! Så hej på er alla här hemma, hoppas ni också är i alla fall lite taggade, och att ni har haft en lika bra sommar som jag!

Då var det det här med rubrik

Det här med uppdatering...Uppdateringen har inte varit mycket att skryta över. Jag har räknat ut att det var 3-4 veckor som jag har varit helt utan datot. Faktiskt härligt! I alla fall, här är jag. 5 veckor sedan jag senast uppdaterade bloggen. Jag har på ett sätt glömt vad jag har gjort, men ändå inte. Det har i alla fall varit många mysiga kvällar på klippor vid havet, fint folk, vattenskide-wakeboard och -ringåkning, några dagar i mormors stuga och även Nissedag. Måste även tilläggas att jag har jag även fikat en hel del. Det måste finnas med på listan eftersom det utgör en stor del av lovet, haha. Något annat som kanske kan vara värt att berätta är att jag har varit med på ett litet mini triathlon. Detta innebär att jag har för första gången på över ett år varit ute och sprungit en längre sträcka(ni vet, pga benen). Helt obeskrivligt härligt! Sedan har jag även varit på Lulekalaset med vänner och hunnit med en liten sväng till Stockholm med kussarna.
Åh, älskar sommarlovet! Vill inte att sommarlovet ska ta slut... Hoppas ni haft det bra! Tjao!

Bilder och sånt kommer så småning om!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0