Från oss alla till er alla


God Jul!

Att baka pepparkakshusJulmys i lördags med kömpisarLite såhär såg det ut då vi hade julmys hemma at Krilles house. Det var mycket mysigt. Vi bakade en massa olika julfika, åt en massa julfika(och då menar jag jätte-massa-mycket), satt bänkade framför julkalendern, såg polar expressen, somnade på mattan, skrattade och hade det bara allmänt bra! Myspys!

Julgård på Migdgård

Några bilder från Julgård på Midgård, världens mysigaste dag som finns på skolan = en dag då det är julpyssel, julfilmer, ringdans, lekar/tävlingar, glögg, peppisar, uppträdanden, vänner och annat som är sådär mysigt och sammanhållningt som det kan vara på Midgård ibland.

Lite halvers cliffhanger där uppföljningen kom en vecka senareOkej, kanske ingen jättespännande cliffhanger kanske, men jaja, jag har inte hunnit berätta, men nu gör jag det. Förra torsdagen for jag som sagt till Stockholm, och på fredagen for familjen, våra kussar + deras familj och mormor på idolfinalen. Det var roligt, jag har ju ändå följt idol sedan det började 2004, så varför inte? Avsluta idol med att se det på riktigt, kändes som ett roligt avslut. Lite såhär såg det ut.

Foto bild två: Moa

Midgårds Luciatåg
Äntligen har min lilla dröm om att få vara med i skolans Luciatåg slagit in. Åh, det var verkligen en av de absolut roligaste sakerna jag någonsin i skolväg. Det känns tråkigt att det var tvunget att ta slut så fort. Jag som väntat och längtat så länge, och sedan bara poff, så är det hela slut. Typiskt, men jag är i alla fall glad att jag fått njuta av den tiden som varit. Dock blev det ett lite annorlunda Luciatåg då det var många som var tvugna att gå av scenen. Jag hoppas verkligen ni allihopa(även om ni inte läser detta) mår bra nu, jag blev nervös för er. Tusen miljoners kramar från mig till alla!

Filmer: Jag äger inte dessa filmer. Hoppas det är okej att jag snodde dem.
Ps: Om någon har bilder eller andra filmer får ni gärna skicka om ni har lust. Det skulle vara så kul att ha som minne.

Scoobi dooby dooOm några timmar sitter jag på ett tåg påväg till Stockholm. Varför får ni veta då jag kommer hem och har bilder(för er som inte redan vet). Spännande cliffhanger väl? Ha det gött, peace out.

Bild 1: Towe Fjällström

Winter song


Jag tycker det är fint när det är snö och juligt ute. Kanske inte såhär stjärnklart dock, kunde inte hålla borta mina photoshopfingrar, men jaja, det hade varit som pricken över i:et om det hade varit stjärnklart också!
Två fina vintriga låtar. Home for Christmas - Maria Mena. Winter Song - Sarah Barellies.

Midgårds sceniska projekt 2011 - Wonderland

Lite bilder från musik-, musikproduktion- och danstreornas scensika projekt 2012!
Jag tycker alltid det är lika kul och längtar alltid till sceniska projektet varje år. Vill aldrig att det ska ta slut, heller! Det ser så roligt ut att vara med också. Alla är så superduperduktiga!

PeppisarI tisdags bakade jag och Moa peppisar. Tyvärr hade jag redan ätit upp en tredjedel av degen, på grund av att jag gått och tjuvat en massa från då den var i kylskåpet. Jag tror vi är ganska många ändå som kan hålla med om att degen är alldeles för god! Mumsimumsi!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0