Vinkelsumman hundraåttio graderFoto: Trekearth
På onsdag bär det iväg! Utomlandsresa för hela familjen. På torsdag landar vi i Hong Kong, för att sedan på lördag komma fram till i Malaysia. Finfinfint!

Säg en rubrik, fort, fort!Har lite bilder på lager som ska vara till Mindyard, men jag vet inte om jag kan lägga in några bilder än, med tanke på att tidningen inte släpps förän om ett tag. Här är i alla fall två smakprov på hur det ungefär kanske kommer se ut.

Permanent marker pen


Förlåt för att jag aldrig uppdaterar. Har inte så mycket inspiration. Men. Nu till något annat. Idag gjorde jag detta mästerverk på tavlan. Allt med permanent penna. Bra Evelina, Bra!...

Töntig vs ascool?


På tal om ascool!!! En bild på Linnea till en fotouppgift.

Jag har ett liten problem. På filmkunskapen i skolan ska vi välja ett klipp från vilken film vi vill och sedan ska vi analysera det klippet utifrån olika filmbegrepp. En ganska kul uppgift tycker jag egentligen, men problemet är:

Jag vet inte vad jag ska välja för klipp. Ska jag välja någon scen från en töntig film eller ska jag ta från en djupare film? Lättast är det att ta från någon töntig film eftersom jag sett dem en miljon gånger, men då måste jag stå ut med att redovisa det inför alla ascoola människor som alla kommer ha valt egna tusen gånger ascooligare klipp än mig . Att välja ett djupare klipp känns inte lika kul helt enkelt, men kanske blir det bättre ändå för att en djup film är alltid så otroligt bra gjord. Ja, det är helgens dilemma. Vad skulle ni göra? Vara töntig eller var ascoolig?

Men det betyder ju inte att jag har tråkigtÄr det inte lite konstigt!? Ibland blir jag less på mig själv för att jag är för överspidad och ibland blir jag less på mig själv för att jag är för lugn...

Way down, in New York townJust nu är det fullt upp med våran skoltidning Mindyard. En massa bilder ska in, just nu går det ganska trögt. Eller ärligt talat så har det gått trögt i hundranittoelva veckor, men, allt kommer nog ordna sig tillslut!

Alla-hjärtansdag

Glad alla-hjärtansdag! ♥
Hinner inte skriva något eller lägga in någon bild, men hoppas ni alla får en fin dag!

Bonnmora lillaFoto: Krille
Igår var jag med Krille och Freyjsan hos Freyja och bakade bullar och såg på film. En mycket bra kväll, med som vanligt lite tokeri och fint. Bara bra!

Om du inte kan gå, kryp!Jag satt och såg film, och helt plötsligt fick jag för mig att göra håret jättelockigt. Sedan kan jag också passa på att berätta för er som inte vet att i tisdags blev jag blondie. Mer blondie än förut i alla fall.

One day you're in, and the next day you're out. Moahaha.
För ungefär en vecka sedan lekte vi Draggenelever och smet in på deras modevisning. Det var faktiskt första gången jag var på draggen. Jag tyckte det var ganska kul att vara där. Väldigt annorlunda motför vårat lilla Midgård, men som sagt, det var lite kul att vara där. Dock känndes det ganska skönt att landa på Midgård igen där jag kunde tillåta mig själv att ta på mig täckbyxor och vinterskor igen. Haha. Känns som att det är lite skillnad på kraven på båda skolorna...


BLOGGRAPE

Blogrape Freyja!!! Här är en söt bild på henne!!!

 


Tankar om idag...

Hejsan jag är finidag, med min fina tröja och gröna hörlurar. Jag har även väldigt ont i huvudet inte ok. Huvudet borde veta om det. Jag vet inte vart jag sommarjobba!!!!! jag ska ju inte det. Hmmm hgmmmm vart ska jag söka sommarjobb? jag vet inte vad jag vill jobba med. jag tänker inte jobba innom kommunen. ni kan få en fin bild under tiden.

This is bad, fy skäms unge!Foto: Vanity Fair

Det här är illa! Jag la inte in någon bild på Twilight! :O :O :O :O

Lyckliga-i-alla-sina-dagar-filmer

Jag råkade precis fastna i Freaky Friday som visades på tv - en film som spelats i min VHS mer än en miljon gånger. Kunde inte låta bli att se den igen. Älskar sånna filmer! Jag är en riktig liten "älska-alla-highschool-jag-vet-hur-det-slutar-lyckliga-i-alla-sina-dagar-filmer". Jag kan se alla tusen gånger om, så därför får ni en liten lista på några av mina favoriter. Jag vet att jag är ascool, men ni får leva med det!


Freaky Friday - Gissa om jag har lekt "Anna"(Lindsay Lohan) mer än en gång. Jag kommer ihåg att jag brukade ställa mig på min säng och spela gitarr och lådsas som om jag hade konsert, precis som i filmen. Jag tror till och med att jag har spelat in när jag sjunger några låtar från filmen på min bandspelare (observera bandspelare).


She's the man - Den här är så kul, och fin!

A Cinderella Story - Bara en alldeles för gullig film!


What a girl wants - En till film med Amanda Bynes. Också fin film.


Rosa the movie - Jag och min syrra ser alltid den här filmen när vi är i mormors stuga. Det har blivit som tradtion. Och dessutom - Freddy Åsblom (Wille)!!!


Hannah Montana the movie - Haha åh, alla tycker jag är jättetöntig (vilket kanske är sant), men den här filmen är för bra tycker jag. Ganska ny film egentligen, men jag lyckades bli Hannah Montana-beroende. Såg den här filmen varje dag i en veckas (eller var det två?) i sträck.


Sist men inte minst har vi min allraste bästaste favorit - One tree hill - Det kanske inte räknas som film, men det är bäst, så den måste finnas med i min favoritlista!

(Bilder: Okänd)

Let Me Go - 3 Doors Down

Film från min syrras konfa. Let me go - 3 doors down
Sång: från vänster - Linnea Westman, Fanny Fagervall och Moa Rönnbäck
Gitarr: Fredrik Stenlund

I don't know. It's a mystery.


Tigerbalsam

Följ min blogg med bloglovin

Dream bigFre-da-da-da-daaag!


Foto: Olivia Lindmark
Idag har jag sjungit offentligt (!?!?!?). Och jag höll på dö... Det lät skit, men jag måste erkänna att det var lite intressant också, på ett vis, om man bortser från all nervositet. Någon gång ska jag bli duktig och modig! Någon gång!

På skolan idag körde vi även snörugby. Jag tycker verkligen det är hur kul som helst! TOUCHDOWN!

Jag tror att det bor en hungrig råtta i datorn


Fick idag reda på att jag har matteprov på fredag. Det var ju sämst. Kvadreingsregler och andragrandsekvationer hit och dit. Jag kommer inte bli någon matematiker eller Newton.. Ps. jag vill ha en semla. Vill någon gå och köpa semlor med mig? :)

Hihihihihi

Vi har en taggad klass! Moahaha! (Bild 4&6 - Krille, resten jag)

Ps. Det här är min c00la f1lmis_93


Jag lolade så hårt att din mössa ramlade av mitt huvud

Några randombilder från idag. Foto: Jag och Krille

Idag gjorde vi filmisar på fotot. Erkänn att det låter skönt att få göra sånna roligheter på en lektion! Förövrigt så känns livet bra. Jag kämpar på med att rehaba benen och jag har fina vänner! =)

Follow on Bloglovin

RSS 2.0