Sommar sommar sommar


Nästan exakt en vecka efter avgång kommer här en liten uppdatering. Jag tänkte bara säga hej och berätta att livet leker. Evelina mår mycket bra!

Hejs
Hallojj! Jag tänkte bara säga hej och hejdå för idag far jag till Luleyo och alla andra ställen där i närheten. Jag vet inte riktigt hur länge jag blir där än, men jag tror jag kommer komma hem någon vecka innan skolan börjar igen. Vi får se helt enkelt. Jag ska försöka uppdatera lite grann även om det inte blir mycket. Jag ska i alla fall inte ha lösenord den här gången. Jaja, slutbabblat.

Ha det bäst kompisar!

Studentbilder
En fredagkväll eller något för någon vecka sedanBadaaaaa

9dmu

I onsdags fotade jag min syrra och hennes klass speling på stan. Jag insåg att det hade varit väldigt kul att vara rockfotograf/konsertfotograf, eller vad det nu kallas. Lite mer övning behövs, men kul hade det varit! Här kommer en liten ganska så stor bildbomb.

Slaget om Midgård

Silvermedalj till media!!!!

Portfolio II - Vårtermin

Om det skulle vara någon ny som läser det här så tänkte bara berätta att jag pluggar media med inriktning foto, och där gör vi varje termin en ny fotoportfolio. Jag tänkte att jag kan visa de bilder som jag valde att använda den här gången. Den består av några olika bildserier, ett porträtt och några valfria vad-som-helst-bilder. Om ni vill se den förra portfolion kan ni klicka här.

Dokumentärserie - 3 bilder

Bildserie med känsla - Nostalgiser
Halvporträtt med attribut


Valfria bilder 3 stWhat's up jao?

Okej! Nu öppnar jag bloggen igen. Ni har egentligen inte missat något, eftersom att jag inte har skrivit något. Varför jag stängde av bloggen har jag nog inget bra svar på, men här har ni mig i alla fall. Dock reser jag bort under hela Juli och även in i Augusti, vilket gör att det kanske blir lite tomt med uppdatering. Jag hoppas i alla fall att jag från och med nu kommer vara någorlunda bra på att uppdatera!

Ps. Nu är det sommarlov!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0