Four One Eight


I brist på annat - mera utlandsbilder.

Things and timesJag längtar till en massa saker idag.
Jag längtar till sommarlovet
Jag längtar efter mer snö
Jag längtar tillbaka till Langkawi
Jag längtar tillbaka till Riksgränsen
Jag längtar efter att få gå ut i solen
Jag längtar till påsklovet
Jag längtar efter basketen
Jag längtar efter att få åka mer skidor
Jag längtar efter mina släktingar
Jag längtar efter att vara klar med samhällskunskapsläxan
Jag längtar efter att få eliminera min Last Man Standing-människa -->
Om jag lyckas...
Jag längtar efter en massa saker idag.Fisherman's Friend, ma fränd


Gränsen - Fem
Gränsen - Fyra
Bild 6: Johan Lundbäck, resten foto: jag

Fjääääntonge


Bild: Okänd

Det är lite konstigt, för att jag bytte precis header, men... Egentligen vill jag inte ha den bilden där. Jag vill inte ens ha en bild på mig själv. Jag tycker inte om bilder på mig själv. Varför har jag då en 1000 pixlars bred bild på mig själv längst upp på sidan? Ja, det är frågan. Hm. Goodbajs.

Gränsen - TreGränsen - Två
Riksgränsen

Frågan är var vi ska börja när det gäller det här med bilder. Än är jag inte färdig med Malaysia -och Hong Kongbilderna. Vi tror vi tar en paus när det gäller de bilderna, så kör vi på Gränsenbilder först. Hoppas det funkar för er, och att ni inte blir för uttråkade av alla mina bilder.

Havn't you heard... About a bird...En sak som ni kanske inte ha hört. Jag glömde skriva att jag for iväg till Gränsen i en vecka, men här har ni mig och I'm still alive. Resan har varit hur (läs huuuuuuuuuur x1000) bra som helst! Dock var vädret kanske inget att skryta om, eftersom vi hade dålig sikt, blåst och snöstorm i princip varje dag. Som tur var fick vi oss ändå några riktigt härliga puderåk som inte är att kasta i sjön. Mmmmums, säger jag bara!

9 Lives Band - Empire State Of Mind (Alicia Keys)


Här en av låtarna som det grymma bandet jag pratade om spelade. Synd att ljudet inte är det bästa, men vad gör det? Jag tycker det är hur bra som helst ändå! Åh! =)


CyberspaceIdag känner jag mig tänkig.

The Mangroves - Part One
Det här är bilder från när vi var på båttur genom Mangroveskogarna. Vi gick bland annat in en gammal grotta med fladdermöss, åkte båt på både flod och öppet hav, såg en del olika djur, hälsade på en fiskare, for till ett ställe där jättemånga örnar flög, samt fick se magsik(!!!) natur och miljö. Mer bilder från det här kommer.

PeopleNågot jag hade viljat fota mer i framförallt Malaysia är människorna. Alla personer har sin egen historia och jag tycker att deras liv är något som skulle vara otroligt intressant att få ta mer del av. Därför hade jag gärna dokumenterat olika människors liv i bild.

If I ever get the nerve to say hello in this cafe
Forget the world now we wont let them seeNågra lite gröna bilder + poolen vi hade. Det var aaaascoolt med vattenruschelkana! Var bara tvungen att lägga in en bild på den.

TC the glory of the daysEn muppig bild på mig och en spegelvänd Mindyard. Känner ni föressten igen framsidan? =)

Nu har vi lämnat tidingarna. Det var skojigt att vara på TC igen efter två år på Midgård. Det passade lite bra att vara där eftersom vårat tema på tidningen var nostalgi och när man klev in i "Hurten" fylldes hela kroppen av nostalgi. Lukten, minnen, skolan, allt. Jag tycker dock att det ändå på ett sätt kändes lite konstigt att vara där. Jag måste få säga att högstiadiet är inte en lätt tid egentligen. Det kändes lite som att kliva tillbaka i det förflutna och att spår av sin gamla person fanns ingrott i väggarna. Jag vet inte, jag kanske låter flummig, men det har hänt mycket sedan högstadiet. Jag tycker för det mesta om att tänka tillbaka på det, ibland saknar jag det och ibland saknar jag det inte. Så är det. Roligt och konstigt.

Mindyard

Bara för att variera mig så tänkte jag visa lite Mindyardbilder som jag fotat. Enligt mig så blev inte bilderna särskilt lyckade, men det får vara så, ni får se dem ändå. Varför jag visar dem är för att imorgon kommer de färdigtryckta tidningarna och då ska vi "leverera" dem till våra gamla högstadieskolor. Spännande, spännande.

Monkeys will attempt to enter your room in search of foodDet här är några av djuren vi lyckades se och som jag lyckades fånga på bild. Har en massa, massa bilder på aporna bara för att de är så roliga att fota och dessutom är ganska snälla fotomodeller(haha), så det kanske kommer någon fler apbild lite senare.

Juste, en lite kul grej som hände var att när vi satt och lyssnade på musik och min syrra kollade bakom sig så satt en liten ödla som kallas Sun Skink på hennes stolsrygg. Den kunde hoppa. Den hoppade på Moa, bajsade på henne och den slutade med att äta upp henne. Nej, jag skojar jag bara, men hoppa kunde den, fast den hoppade dock inte på henne, bara hoppade mellan stolarna och på golvet. Bläk.

7 061 200


Vi började och slutade resan med China, så egentligen kan man nästan säga att vi har varit där två gånger med tanke på att vi fick två stämplar i passet, men det är kanske fusk att säga. I Hong Kong var vi i alla fall!

I've sure enjoyed the rain, But I'm looking forward to the sun


Lite såhär såg det ut på våran strand. Den låg i en liten vik där det sägs att pirater brukade vara på förut.
Vi fick dock inte träffa på någon Jack Sparrow. Bara fiskar, krabbor och en manet som pappa såg.
(Foto - Bild 3: Mamma, Resten: jag)


Termia Kasih
Nu är jag hemma efter en resa som har varit great! Jag kände inte för att komma hem. Jag hade kunnat tänka mig att stanna längre. Jag tror inte det var sista gången jag har satt min fot i framförallt Malaysia. Vill gärna, gärna tillbaka.

Pappa frågade oss vad som har varit det mest inspirerande på den här resan. Jag tyckte svaret var ganska enkelt. Människorna. Jag har aldrig träffat så ortloligt härliga, glada, snälla, roliga och gulliga människor på ett och samma ställe. Jag har fått se leenden och fått träffa på värme jag aldrig kommer glömma!

Några andra saker som man inte får glömma bort att berätta om när man har varit i Malysia och Hong Kong är ju såklart miljön. Ganska stora kontraster om man jämför ställena vi var på. Hotellet i Malysia låg i regnskogen, fast med strand på framsidan. Man kunde aldrig riktigt heller veta om det skulle dyka upp en apa ovanför en, eller om man skulle se en stor ödla traska förbi mitt framför fötterna på en. I Hong Kong däremot når höghusen upp till rymden(i princip) och människor befinner sig precis överallt(som jag förövrigt är lika lång som - woho!!!)

En sista sak som verkligen var en riktig höjdpunkt under resan var musiken. Varje kväll på Langkawi spelade ett band som heter 9 lives band. Grym musik och grymma människor säger jag bara!

Som sagt, jag vill gärna fara tillbaka, och resan har varit awsome, men jag ska inte skriva för mycket. Jag har ju lite bilder, och jag kommer låta dom tala för sig själv. Om ni undrar något, eller om ni tycker jag lägger in för mycket/för lite bilder, så får ni gärna säga till. Aja, nu ska jag sluta skriva. Hoppas alla har haft ett bra lov! =)

Är tiotimmarflyg ett ord?Japp, snart är det imorgon, och imorgon går det tiotimmarsflyget till Hong Kong. Sedan på lördag vandrar jag förhoppningsvis barbent på Lagkawi. Ni får lova mig att ha det bra här hemma under tiden jag är borta. Glöm inte bort att vara glada, för ni vet väl om att livet är bäst!?

Idag var jag hos sjukgymnasten igen. Tänkte berätta för er som undrar, att det går bra med mina ben, om man jämför med hur det brukar vara. Jag tränar väldigt mycket och det verkar äntligen ge resultat. Dessutom är vi ganska säkra på vad problemet är också. Som vanligt kan man aldrig vara hundra procent säker, men enligt mig har det inte gått såhär bra med att bli bättre på länge(peppar, peppar), så jag känner mig väldigt glad! Tänkte bara säga det, ha det bäst, flodhäst! =)

Follow on Bloglovin

RSS 2.0