Jag säger bara en sak...

Säsong 9!!!

Redovisningar, prov och inlämningsuppgifter i skolan kan bajsa på sig just nu
Ja... Det här inlägget skulle egentligen innehålla fler bilder, men min skoldator dog precis, så vi får se hur det blir med bilder här på närmsta tiden. Känns riktigt surt att datorn dog precis nu när man har ungefär en miljard skoluppgifter. Tur var i alla fall att jag la in mina bilder på den externa igår! Phjuh! Det var väl det positiva.

Examenmiddag
Lördag.

Hej hopp ät lite gröt


Idag är lite av en fuldag. Evelina kan också ha sånna dagar. Bläk. Förlåt för jag är tråkig idag. Och förlåt för jag klagar öppet här på bloggishen. Jag gillar inte det... Men! Imorgon kommer vara en bra dag, fast dock efter matteB-nationella.

Å så tåga vi då...


Igår var jag på min kusin Johans universitetsexamen. Det var roligt! Grattis igen! =)
Jag fotade inte så mycket på dagen med min kamera, men lite mer på kvällen. Några bilder kommer nog.

I'd go hungry, I'd go black and blue
Down around the corner, half a mile from hereNågra bilder från repet.

It’s got nothing here, to slap your face
Vi börjar med några väldigt enkla bilder, fler kommer.

Igår hade vi som sagt spelning i kaffan och det var skitkul! Alla var sjukt duktiga, så från mig till er - en bamsekram för att ni var så bra! Själv var med i två av låtarna(gitarr och tamburin). Jag trodde att jag skulle vara alledles för nervös, men det gick faktiskt ganska bra på den punkten. Det gick rätt hyfsat med själva spelningen också för mig. Det ända var att jag lyckades bli röd som ett stoppljus. Jag vet inte hur jag såg ut, men jag kände att det brände i ansiktet, dumma mig, haha. Det är väl sånt man får leva med! Roligt var det i alla fall!

CaféspelningIdag spelade våran etetsiktval-musik-klass upp i cafeterian på skolan. Bilder och utförligare info kommer.

Idag har vi ingen rubrik


Jag har inte några nya bilder. Måste verkligen bli bätte på det, speciellt när jag har två megastora fotouppgifter som snart ska in.

Hej hej sommarSnart sommar!

Vad skulle du säga om någon sa att du var en punkt?
Idag var det fint väder. Jag hade jeans på mig. Det blev varmt.
Idag har jag tappat mina solbrillor som jag köpte i Hong Kong. Typsikt.
Idag hade vi hål i många timmar. Jag pluggade inget. Jag borde ha pluggat. Det var skönare att inte plugga.
Idag kunde jag cykla till skolan på min sommarcykel, för den var lagad. Dock var den trasig igen när jag skulle hem. Nu är den på lagning ännu än gång.
Idag blev jag ledsen för att världens bästa OTH snart är slut. MEN. Jag hittade lite info om att det inte är 100 % omöjligt att det blir en till säsong. För mig blir det aldrig för mycket.
Nu ska jag gå och tänka. Nej. Kanske plugga. Eller äta en bulle. Vi får se. Ha det bäst i världen!

Muppigt måleri

Igår var jag, Freyja och Towe hos Freyja där vi bland annat målade lite. Det var en mycket bra kväll, även om jag råkade vara lite trött. Jag råkade somna och de hade tydligen kastat en massa grejer på mig utan att jag hade kännt något. Även innan vi skulle gå och sova råkade jag somna och vara lite oväckbar. Aja, så kan det gå, men som sagt, det var kul under den tiden jag var vaken! =)

Måndaaaaagsmupperi


(Lite gamla bilder från skolan osv.)
Skolan är lite lagomt kul just nu: Eng-Bok, samhällsdebattanalys, NP- engelska x3, NP-Svenska, PM:et sv-Tal + redovisning, meko-redovisning, fotoprov, filmkunskapsrecesion, maB - nationella, meko-prov, sv-bok, fotohistoria/bildspel, portfolio. Fy, läxor, prov, inlämningar och redovisningar kan bajsa på sig. Tur man har snälla kömpisar i alla fall, och en snäll mormor som hade gjort rabarberkräm när jag kom hem.


Nyckelbryggerier - Västerbottens Lager BeerVill ni veta en nyhet? Vi säger som att ni vill det! Nyckelbryggerier har precis släppt en ny öl som kallas Västerbottens Lager Beer. Till denna flaska råkar det vara jag som har fotat bilden på etiketten. Mitt första riktiga fotouppdrag kan man säga. Lite roligt tycker jag!

ValborgI helgen har kussarna varit här, så jag har firat Valborg med dem. Det var jättemysigt och superlkul. Har inte så många bilder, och Ollis, om du ser det här: Du är världens finaste(Frida också såklart) så jag lägger in en bild ändå, men säg till om jag ska ta bort den! Ni är bäst!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0