Ps 2. Nu har det varit första advent i 8 minuter.I fredags julpyntade jag mitt rum. Egentligen gillar jag mest lite traditionell och mysig julpyntning, men i mitt rum skulle man skulle kunna tro att det är en sjuåring som har pyntat. Jag kan inte låta bli alla julsakerna, och dessutom så kan jag ju inte lämna någon stackars liten tomte i en skruttig gammal låda i skrubben under julen, då skulle den kanske bli alldeles ensam och jätteledsen. Nej fy, det går ju inte!
Ps. igår köpte jag en Luciaklänning. Hejdå.

www.jagvillhasnö.nu
Fotade första januari 2011.

Hej hej julbloggen här kommer jagBilder från TC's musikklassers Luciatåg förra året.

Jag har fått höra lite om att det saknas lite julbabbel här på bloggen, jämfört med tidigare år. Jag har inte glömt bort julen, utan jag har nog bara inte fotat och skrivit om det. Egentligen kan man säga att jag har tjuvstartat med det mesta. Första dagen jag kom hem från sommarlovet satte jag och Moa igång Grinchen, så det var alltså där mitt julfirande började. Förövrigt längtar jag jättemycket till skolans Luciatåg som jag äntligen ska få vara med i!

Hide Away
Förra fredagen då Klubb Trubbel spelade på skolan.

Denna fredag har istället spenderats hemma i mitt rum i ca 4 timmar, med musik och idoltittande från datorn. Endast en toapaus, annars kan man säga att jag har varit på rummet i princip hela kvällen. Inte ens en liten gå-ner-till-köket-och-hämta-fredagsmys-promenad har jag gjort. Min syrra måste ha en alldeles för snäll, (eller om man hellre vill se det som mesig), storasyster. Jag lovade att inte vara ivägen då hon hade en massa kompisar här, och det kan man ju alltså säga att jag lyckades ganska bra med.
Peace out kompisar.

Prommis promise.
En höstdag i oktober.

Fem fem fem fem
1. Ursäkta för min inte så fungerande uppdatering.
2. Livet är ganska mysigt just nu. Mest för att det snart är jul/i mina ögonen jul nu.
3. Moizen har hyrt wild kids <3333, fett me najs assååååååee
4. Igår var det midgårdshalloweenpartaj på skolan. Var en massa musik, som avslutades med Klubb Trubbel som får 100000 tummar upp av mig! Sedan var det även en spökrunda som var bajsläskig så jag råkade bajsa på mig... Nej, men på riktigt, ett spöke kastade sig om fötterna på mig. Det var leeeeskigt.
5. Min mage är tacosmätt.

Ps. när kommer snön egentligen?
Bild ett är från då jag var Towe i fjällen(jag tyckte den bilden kunde passa in ändå). De andra två är från veckan.
Jag tänkte nog mest bara säga hej! Ska inte skriva så mycket då jag ska upp tidigt imorgon, för att fixa lite i stallet och senare bege mig mot Lulääää. hejsvejs

Follow on Bloglovin

RSS 2.0