Praktik i Siknäs
Bild 1: Jag, Bild 2 och 3: Maria
Vecka två av praoen är jag hos min kusse på prao. Det är roligt! Jag tror dock att jag har kommit på varför jag ofta drömmer så lustiga drömmar när jag är här. Måste vara för att jag är lite extra trött på kvällarna av allt jobb, och då sover jag helt enkelt så tugnt. För någon dag sedan drömde jag en mardröm och inatt drömde jag att jag hoppade bungyjump på en båt. Annars har jag det bara gött! Trivs finfint!

Mums bullarTjena kompisar. Imorgon klockan halv 6 på morgonen far jag till Siknäs där jag ska vara andra hälften av praoen, sedan stannar jag uppe i norr under höstlovet också. Ha det bra här hemma, kramis kramis!

Ps. förra höstlovet var jag och min kusse och åkte skrana. Jag tycker det börjar bli dags för snön att komma nu. Kanske, kanske under höstlovet!

En luftballongsfärdI förrgår fick jag och mina vänner Krille och Linnéa ett samtal från vår praktikhandledare om vi ville följa med på en luftballongstur. Det tackade vi inte nej till! Ungefär en timme tog flygningen, sedan landade vi mitt på en åker där vi fastnade i sisådär två timmar. Egentligen gjorde det inte så mycket för oss, vi var glada ändå och dessutom fick vi pepparkakor och te och som avslutning bjöds det på skumpa och diplom. Det blev ett litet spännande äventyr på många sätt och vis!

Bild 4 - Linneas, resten har jag fotat. Måste få tillägga att igår när jag öppnade mappen med bilder blev jag lite besviken på mig själv pga att jag packade ner kameran efter halva ballongfärden. Jag blev så less på fota(!?), men det får jag bittert ångra idag. Så kan det gå!

KFUM Umeå Comets vs. Solna VikingsFörsta hemmamatchen för Comets, första gången jag fotade basket med min D300s. Roliiigt!

Her morning elegance she wears


Skräckfilm utan rubrikVi har en fotouppgift att fota olika filmgenren för att sedan göra en filmaffisch av det. Jag försökte mig på skräcktema, och såhär blev resultatet. Det är inte varje dag man gör sånt här inte, men det var faktiskt ganska kul.

Choklad med stora bokstäver


, Chokladbollar, chokladkladdkaka, chokladnötter, chokladknäck, chokladmousebakelser chokladmuffins med chokladglasyr, chokladtårta, chokladgodis och chokladhumör, och dagen till ära färgade Olivia håret till mörkchokladhårfärg.

Detta är vad jag, Olivia, Freyja, Towe, Moa, Anna, Pauline och Krille har gjort i lördags. Vi började på dagen och fortsatte hela kvällen. En mycket chokladig dag alltså. Åh, det var en sån bra dag. Jag tror det kommer bli en sådan dag som jag alltid kommer minnas och som jag kommer bli alldelles sådär jättenostalgisk över. Fint

MormorslimpaFoto: Moa

Igår när jag kom hem hade syster börjat baka limpa, och inte vilken limpa som helst, utan mormorslimpa! ♥

Eye of your mind


En bild från förra hösten. Imorgon blir det mer studiofotografering. Spännande!

Första helgen i oktoberLite såhär såg det ut då jag fick följa med min fina vän Towe till fjällen. Det var jättejättemysigt, även om jag inte hann vara där hela helgen. Den tid jag hann vara där blev i alla fall kanon!

Knäckisar


'
En mazarin en mazarin med en massa kalorier i(sjung den med "en busschaufför"melodin). Alldeles för gott för mig! Har gjort microknäck, det förvånar mig inte om knäckarna är slut redan imorgon...


Teenage Crime

Det här tycker jag var fint!


Till min syster.Världens största grattis på födelsedagen världens bästa syster i hela världen! ♥

Follow on Bloglovin

RSS 2.0