Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack!!!

Tack allihopa för alla gratulerationer. Ni är så snälla allihopa och jag blir så glad så! Tack tack!
Förövrigt så har jag ätit alldelles för mycket tårta (hann inte fota någon bild för den hamnade i magen för fort (i alla fall majoriteten av den), därav en bild på semlor i stället). När det gäller tårta så har jag verkligen ingen spärr vad gäller att äta. Jag skulle kunna äta tre tårtor om någon ställde fram, typ.  Och imorgon väntas mer tårta med de två vännerna och jerry aka Krille, Anna och Pauline. Nam nam nam, men imorgon ska jag vara duktig och inte äta riktigt sååååå mycket. Lovar, ska inte äta upp allt!

ps. kan man ha en parentes i en parentes?

Crickets talking back and forth in rhyme

Några fler bilder från en av byarna i Tanzania. Förvrigt kan jag berätta att jag var och hade ett föredrag/föreläsning på min gamla högstadieskola för en vecka sedan ungefär. Det var rätt kul faktiskt. Jag skulle nog kunna tänka mig att göra något sådant fler gånger till och med.

Även jag kände för att meddela att rapporten är inlämnad.

Japps, som rubriken lyder. Rapporten till projektarbetet är inlämnad!!! Äntligen!!! Den råkade bli liiiiiiite väl lång. Heheheeeee. Om ni känner för det kan ni ju kika på ordantalet längst ner på bilden. Heheheeeee igen. Huvudsaken är i alla fall att den är inlämnad. Ps. Hoppas ni tycker min innehållsförteckning är fin. Jag tyckte att det skulle vara coolt med en lite mer ojämn och estetisk innehållsförteckning. Heheheeeee en sista gång.
Okej, hejdå och ha det bra rapporten!

B-)

Foto: Moa

Jag fotade inte tillräckligt den här gången i Gränsen egentligen, men här är två bilder på mig i stället. Ska väl försöka skrapa ihop några bilder som jag fotat när skolan börjar lugna ner sig lite grann.

Gränseeeeeen!!!!!Ski you later aligator!!!! Haha, inte ens ett kul skämt, men i alla fall... Jag far till Riksgränsen med familjen och lite Luleå före det. Jag är hur som helst väldigt lycklig. Glad påsk på er och ha det gött!
ps. bilder från 2010 och 2011

Massajby i Kenya

Detta var ett av de absolut häftigaste stoppen vi gjorde i Kenya! Tillsammans med min familj besökte vi en massajby i Kenya utanför Nairobi. I översta bilden kan ni se en bild på några av människorna samt ett av husen. Deras hus är alltid väldigt små/har väldigt lågt i tak. Man kan inte gå rakt och sedan har de inga fönster eller lampor så det är i princip helt kolsvart där inne, så man ser knappt var man sätter fötterna. Jag är och var fruktansvärt tacksam och glad över att få träffa dessa människor och se hur de lever!

Förvrigt tycker jag ni ska läsa en bok som heter den vita massajen. Jag har själv inte läst den, men jag ska göra det. Jag har hört att den är väldigt bra! (Jag tror den även finns på film, så den skulle jag också vilja se).

Lite mera Tanzania

Lägger ner rätt mycket tid på att sitta och sålla och fixa bilder till en föreläsning, eller vad man ska kalla det som jag ska hålla i en högstadieklass om ett tag. Detta betyder att det går framåt med att få färdigt lite bilder, men att jag inte får så mycket tid över till att publicera dem här (eller så är jag bara lat? eller har mer spännande saker för mig än att skriva här?).

Och som jag har sagt tusen gånger. Någon gång ska jag ta tag i att skriva och förklara bilderna också. Jag kan kort säga att de här bilderna är från en liten och mysig by i Tanzania med ca 700 invånader. Som sagt, väldigt mysig by och de välkomnade en med stor nyfikenhet och med öppna armar, särskilt barnen! :)

Follow on Bloglovin

RSS 2.0