Lite engångskamerastudentbilder


Jag fotade inget med systemisen på studenten, utan det blev bara en rulle engångskamera, önskar jag hade fotat mer, men så kan det gå. Här kommer första gänget studentbilder i alla fall. Åh, vilken dag detta var!

For the summer

 


Nu tänkte jag börja lägga in lite sommarbilder!

ignorera detta inlägg

håller bara på göra om bloggen lite, för den har bajsat på sig lite när blogg.se gjorde om, så nu måste jag koda om och allt sånt. så det här inlägget gills inte....

Tyckte det behövdes lite mer uppdatering

 
 

-

Jag har köpt en dator nu, vilket ju kan vara bra att ha! Världens omständigaste datorköpare var jag dock. Kommer aldrig mer våga mig tillbaka till mediamarkt, haha. Hur som helst. Har framkallat lite engångskamerabilder från både student, afrika, gränsen m.m. Så de lär väl dyka upp här framöver. Fast först tyckte jag det passade bäst med lite vanliga vinterbilder, för nu är jag redo för höst/vinter/JULMYS med start från nu!!!!

hej

 
Är lite för nördig för att våga lägga ut någon icke-photoshopad bild, så här är en film från idag hos kussarna. Jag lovar detta är livet och frihet och allt vad man nu kan tänkas att det är. Och ps, mamma lät också taggad...
 
Jag tänkte bara säga hej och säga att jag har det bra och njuter av sommarn. Har jobbat fram tills förra veckan, men har ändå hunnit med lite allt möjligt. Dock far jag härifrån norrbotten redan imorgon. Jag har kommit fram till att detta blir den första sommarn sedan typ mellanstatiet som jag inte är uppe hela sommarlovet.Känns lite konstigt, men nog blir det bra tillslut! Kram på er i alla fall, alla fina fina och bästaste, vi ses!
 
Imorgon ska jag tillsammans med papi och moisen till Skåne. Där ska jag till en kiropraktor/naprapat för att se om han vet om man kan göra något åt mina benhinnor (för er som inte vet har jag haft problem med benhinnorna i ca 5 år och har genomgått lite alla möjliga undersökningar, men inget som gett någon lösning på det hela). Det ska bli hur spännande som helst och jag kan inte låta bli att lite då och då sväva iväg med tankarna i drömmen om ett par hela ben. Inte minst hela basket- och löparben. Men nog om detta för idag. Vi ses, vi ses! Tack och hej!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0