Julgranstankar

- Bland det bästa jag visste när jag var liten (ja, och även nu, men händer inte lika ofta) var när jag oftast vaknade först i familjen, smög ner för trappan för att vara först med att tända julgransbelysningen och för att senare se dagens julkalenderavsnitt. Åh.
- Vi har alltid knytit rosetter i granen, och när vi var små knöt Moa dem så fult, så jag gick alltid och knöt om dem, lillstackarn.
- Mamma har även många gånger minimerat vår pyntning:'(. Har en teori om att det är hon som slängt alla våra lila pumlor...
- Jag har nog blivit julkalenderskadad sedan Julens Hjältar år 1999. Tycker så himla synd om det pynt man inte hänger upp. Inte vill väl dom bara ligga i en låda och samla damm heller?
- Mamma lärde oss när vi var små att man ska lägga en sockerbit i vattnet, så mår granen lite extra bra. Det görs än idag.
- Har alltid viljat sova under granen. Har provat bädda ner mig med kuddar, filtar och sånt under granen, men aldrig sovit.

Julmarknad på Gammlia


Idag var jag med Linnea och Moa på Gammlia julmarknad. Det var som vanligt mysigt. Köpte klådda och smakade på allt man fick smaka på. Fast efter en lite för lång stund vid godiset sa godisgubben att nu får det räcka. Heheeee.

Juliskalendrisar


Jag är ju så töntig att jag måste ha julkalendrar. Chokladisen är ett måste och i år fick jag leta land och rike för att hitta en som inte bestod av Hello Kitty eller Haribonallen. Måste vara juligt mönster, ju! Har chokladkalendrar börjat försvinna eller något? Sedan har jag fått en kalender av syrran. Den består av en massa minikuvert med lappar i. Idag fick jag öppna första och det stod att jag är uppbokad 18.00. Jag ska tydligen vara lite finare klädd, men mer än så vet jag inte. Är så himla nyfiken!

It's a great feat for me to have broken my world record

Papsen hittade igen några gamla tidningsutklipp från 80-talet. Många av er vet nog redan att jag sedan fem år tillbaka har haft problem med benhinnorna, vilket är ett problem som gjort att basketskorna just nu ligger dammiga i en låda (och ja, egentligen allt som har med löpning att göra). Tyvärr. Även lille pappa hade problem med benhinnorna i samma ålder som mig, men efter många om och men lyckades pappa och hans ben repa sig och komma tillbaka. Jag drömmer och siktar på det jag med.

Några engångskamerabilder från gränsen


Några engångskamerabilder från Riksgränsen 2012. Längtar lite för mycket efter att få spänna på sig pjäxorna och känna vinden i ryggen när man gasar ner för bergen. Åh. Förövrigt och på tal om engångskamera. Har en rulle som snart är slut och ska framkallas. Tänker nog fota upp den i helgen. Kuligt tyck ja. Foto, bild två: Morrisen

Instagram@evelinaronnback

Tänkte bara säga att jag mot alla ods har skaffat ny mobileyo (är typ chockad över mig själv!?!?), och har därför även skaffat instagram. Så om ni känner för det kan ni ju alltid kika in. @evelinaronnback
 
Instagrambilder: Moa, Krille, Pauline, Anna

Fisheye + en katt


Har haft en oanvända fisheyekamera liggande och skräpande alldeles för länge, men nu har jag äntligen börjat på första rullen. Kul, kul! Och så kom en liten katt kom och hälsa på. Den kanske kände på sig att något fishigt var på gång. (lol)...

Ett två tre

Några bilder ur en serie jag fotat som användes i tidningen Umeå C för några veckor sedan. Fotat på Kii, Costas och frukthörnan.

Follow on Bloglovin

RSS 2.0