Från julavslutningen

Idag var jag på öppethus på skolan, och då kom jag på att jag inte lagt in några bilder från julavslutningen.
Avslutningen i år(förra året) var lika mysigt som alltid(om inte ännu mysigare). Det var Narnia-tema och började med att de hade gjort om valhalladörren till Narnia-garderoben där de hade hängt upp en massa kappor och sånt som man fick gå igenom innan man kom in i Valhalla. Sedan var det sång, dans, teater, lite rektorsnack, andra uppträdanden och annat prat på den fint rekvisitapyntade scenen. Jag skulle kunna tänka mig att smita in på nästa års julavslutning bara för att. det är så bäst bara!

Wake up every Monday then suddenly it's Sunday and the week is gone

Eftersom jag är dålig på att uppdatera så tänkte jag att jag kunde lägga in ett inlägg med lite random bilder från en fotolektion vi hade där vi skulle vara lite grafiska och tänka på färg och form. Jag kände att det inte riktigt var min starkaste sida inom foto, men, men, lite uppdatering i alla fall.

Lite vinterkallax


Några nya Kallaxbilder fotade sjätte januari tvåtusentolv.

Vid tolvslaget
På nyårsaftonen vid tolvslaget stod vi på en liten skrana/pulkabacke/kulle och kikade på fyrverkerier. Det small från alla håll och kanter, och sedan var det även en massa skicka-upp-eld-ballonger i luften också, det var fint att stå på den lilla kullen och se allt därifrån. Faktiskt väldigt jättesuperfinthäftigtcoolt.

Förövrigt kanske ni har sett att jag har lagt in några små inlägg från lite andra bilder ur december, om ni inte har sett, är det annars bara att bläddra bak lite i decemberarkivet(jag tyckte att julbilder faktiskt borde få vara i dess rätta månad). Det kanske kommer något fler decemberinlägg senare, så om ni vill se får ni helt enkelt hålla utkik lite bakåt i tiden.

Go jul å gött nytt år i efterskottGoddagens. Jag har haft ett finfint jullov, men tyvärr var det alldeles för kort. Lite bilder och lite sånt lär väl dyka upp så småningom. Höppas ni haft det brao!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0