-

Foto: Moa
 
I begäran av släktingar så lägger jag in några bilder av hur jag såg ut i min superdupermegadyra baloutfit. Nooooot. Jaja, här har ni bilderna i alla fall. Har förövrigt inte några bilder från kvällen tyvärr.

Hej från norr/Kosläpp på slättenBilder från den 13/6. Kosläpp, det var supermysigt och vi satt å åt bullar och drack mjölk i solen.
 
Hejsan svejsan! Jag antar att de flesta redan vet, men för er som inte vet så befinner jag mig just nu i Norrbotten som jag gör varje sommar. I år sommarjobbar jag här uppe i princip hela sommaren med att sälja jordgubbar. Annars har jag hunnit vara hos mina kusiner från pappas sida, som bor i den lilla byn Siknäs. Finfint har det varit, och första kvällen i Siknäs möttes vi av den största och klaraste regnbågen jag någonsin sett. Det var också finfint och coolcoolt!
 
Har inte skaffat mig någon egen dator, och kanske ännu värre. Jag är utan photoshop... Så först när detta är fixat kan jag lägga in nya bilder. Jag hoppas ni andra har det bäst och ett jättebra lov, semester, arbetslös, ledighet, frihet, jobb eller vad man nu ska säga, haha! Kramis kramis på er vänner!

Lite sorgligt och osorgligt studentbabbel
Jag vet inte riktigt hur jag ser ut på sista bilden, men jag tyckte det kunde vara bra att visa sanningen bakom studenten för mig... Sen hade jag ingen fin bild på mig själv från förmiddagen heller. Ska lämna in engångskamerorna snart så kan jag visa lite bilder som jag fotat från studenten.

Igår var det då studenten. Och jag kan ärligt säga att förmddagen var bland det jobbigaste jag varit med om. Champangnerukosten gick väl helt ok - blev förövrigt nominerad till klassens Mowgli. Men resten av tiden på skolan gick inte så bra. Som jag innan hade föruspått, blev det troligast jag som grät mest av alla. Det var egentligen så fort jag började prata om något som hade med studenten att göra ville tårarna komma. Jag försökte i alla fall hålla emot så mycket det gick, men den delen gick inte så bra som många av er säkert märkte. Och juste, den blomstertid nu kommer, jag fick inte ens ut en enda ton. Det ville bara skaka i hela kroppen, så nej, så gick det. Och ja, studenten var jättesorglig.

Men resten då? Där hade jag faktiskt väldigt väldigt kul. Flaket och hela kvällen helt perfekt och det kändes som magi över hela kvällen! Och jag var ju till och med glad, extremt glad måste jag säga, kanske lite för glad till och med. Haha. Det hade inte kunnat bli en bättre studenteftermiddag/kväll för mig i alla fall!

Jag vill trots omständigheterna inte att studenten ska vara slut. Jag kommer såklart alltid komma ihåg den och sedan vill jag verkligen säga till alla andra där ute att ta vara på gymnasietiden och studenten, för allt går så himla fort. Själv skulle jag bara vilja spola tillbaka tiden, både de tre senaste åren och gårdagen! Så tack, tack, tack allihopa igen för allt!

Men glad student på er mina vänner!

Alla barnen taggar studenten, men inte Evelina för hon kan inte sluta grina


En Afrikabild som jag tycker är rätt passande, då jag inte har nå andra bilder då jag inte har kvar datorn. Ska försöka hinna lägga in nå nya bilder på gammstationära om jag hinner.

Ja, typ som rubriken lyder, tycker jag om studenten. Det förvånar mig inte om jag tar priset i att ha gråtit mest över studenten. Ni som känner mig väl vet troligen redan hur jag känner, och troligtvis vet ni säkert om att avsked är något jag tycker är skitskitjobbigt. Gymnasiet har varit supersuperbra, och det är tack vare Midgård - världens bästa skola i hela världen, alla människor och stämningen där. Så tack till alla fina och underbara människor som jag träffat under dessa tre år. Tusen tusen tack!

Jag måste dock tillägga att slippa alla läxor, prov, inlämningar och sånt kommer bli jätteskönt och även att jag ser framemot vad vad framtiden har att erbjuda. Det är just avskedsdelen som är det jobbiga. Men men, morgondagen blir säkert väldigt rolig ändå. Så glad sommar och student och framtid och allt vad man nu säger till er!

Lilldatorn!!!


Snodde en bild från Krille, för att jag gillade den här dagen! Har inget med inlägget att göra.

Ett sista inlägg med den här datorn. Tack för denna tid lillgullidatorn, jag kommer sakna dig och du har varit så snäll genom de här tre åren. Du har varit bästa datorn i världen, hoppas du får det bra hos nästa ägare, kramis på dig lillen, kommer alltid minnas dig!!!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0