Alla barnen taggar studenten, men inte Evelina för hon kan inte sluta grina


En Afrikabild som jag tycker är rätt passande, då jag inte har nå andra bilder då jag inte har kvar datorn. Ska försöka hinna lägga in nå nya bilder på gammstationära om jag hinner.

Ja, typ som rubriken lyder, tycker jag om studenten. Det förvånar mig inte om jag tar priset i att ha gråtit mest över studenten. Ni som känner mig väl vet troligen redan hur jag känner, och troligtvis vet ni säkert om att avsked är något jag tycker är skitskitjobbigt. Gymnasiet har varit supersuperbra, och det är tack vare Midgård - världens bästa skola i hela världen, alla människor och stämningen där. Så tack till alla fina och underbara människor som jag träffat under dessa tre år. Tusen tusen tack!

Jag måste dock tillägga att slippa alla läxor, prov, inlämningar och sånt kommer bli jätteskönt och även att jag ser framemot vad vad framtiden har att erbjuda. Det är just avskedsdelen som är det jobbiga. Men men, morgondagen blir säkert väldigt rolig ändå. Så glad sommar och student och framtid och allt vad man nu säger till er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0