Hej från norr/Kosläpp på slättenBilder från den 13/6. Kosläpp, det var supermysigt och vi satt å åt bullar och drack mjölk i solen.
 
Hejsan svejsan! Jag antar att de flesta redan vet, men för er som inte vet så befinner jag mig just nu i Norrbotten som jag gör varje sommar. I år sommarjobbar jag här uppe i princip hela sommaren med att sälja jordgubbar. Annars har jag hunnit vara hos mina kusiner från pappas sida, som bor i den lilla byn Siknäs. Finfint har det varit, och första kvällen i Siknäs möttes vi av den största och klaraste regnbågen jag någonsin sett. Det var också finfint och coolcoolt!
 
Har inte skaffat mig någon egen dator, och kanske ännu värre. Jag är utan photoshop... Så först när detta är fixat kan jag lägga in nya bilder. Jag hoppas ni andra har det bäst och ett jättebra lov, semester, arbetslös, ledighet, frihet, jobb eller vad man nu ska säga, haha! Kramis kramis på er vänner!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0