Lite sorgligt och osorgligt studentbabbel
Jag vet inte riktigt hur jag ser ut på sista bilden, men jag tyckte det kunde vara bra att visa sanningen bakom studenten för mig... Sen hade jag ingen fin bild på mig själv från förmiddagen heller. Ska lämna in engångskamerorna snart så kan jag visa lite bilder som jag fotat från studenten.

Igår var det då studenten. Och jag kan ärligt säga att förmddagen var bland det jobbigaste jag varit med om. Champangnerukosten gick väl helt ok - blev förövrigt nominerad till klassens Mowgli. Men resten av tiden på skolan gick inte så bra. Som jag innan hade föruspått, blev det troligast jag som grät mest av alla. Det var egentligen så fort jag började prata om något som hade med studenten att göra ville tårarna komma. Jag försökte i alla fall hålla emot så mycket det gick, men den delen gick inte så bra som många av er säkert märkte. Och juste, den blomstertid nu kommer, jag fick inte ens ut en enda ton. Det ville bara skaka i hela kroppen, så nej, så gick det. Och ja, studenten var jättesorglig.

Men resten då? Där hade jag faktiskt väldigt väldigt kul. Flaket och hela kvällen helt perfekt och det kändes som magi över hela kvällen! Och jag var ju till och med glad, extremt glad måste jag säga, kanske lite för glad till och med. Haha. Det hade inte kunnat bli en bättre studenteftermiddag/kväll för mig i alla fall!

Jag vill trots omständigheterna inte att studenten ska vara slut. Jag kommer såklart alltid komma ihåg den och sedan vill jag verkligen säga till alla andra där ute att ta vara på gymnasietiden och studenten, för allt går så himla fort. Själv skulle jag bara vilja spola tillbaka tiden, både de tre senaste åren och gårdagen! Så tack, tack, tack allihopa igen för allt!

Men glad student på er mina vänner!
Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0