Luleåkalaset invigning


I somras spelade Ulrik Munther på Luleå Kalaset. Och hipps vips såg jag mig själv stå bland alla (majoriteten) fyra till fem år yngre och skrikande flickor. Vi kan säga som att jag inte hade någon aning om att han skulle spela och att jag bara hamnade där av en slump. Hur som helst blev en vanlig dag en ganska så bra dag! Asså woooow så smart sista mening.....

En midgårdsmodevisning
Bilder från en himla najs modevisning som ett gäng arenor anordnade genom kursen kultur och idéhistoria i våras.
 

Fredagsutflykt


I fredags for jag, Krille och Pauline på långutflykt till någonstans vars vi nu hamnade!Vi kände oss som riktigt äventyrare som utmanade ödet och hamnade vid skylten på en av bilderna ovan. Ps. Krilles Boomfilt fick hänga med också, mycket viktigt att tillägga!


Fikatajm! Krille och Pauline är vuxliga som dricker kaffe. Eller så är det jag som är ovuxlig som hellre vill ha varm choklad...


:')

Sedan for vi vidare. Vi parkerade konstigt så det kändes snällt att skriva en lapp. En annan sak vi gjorde var att hjälpa en liten gubbe som hade en bil som gått sönder efter vägen.


Vi stannade på ett café innan vi for hem, dom hade en himla massa gofika, men jag körde på ett säkert kort: marsipangrodan!


Sist men inte minst gick vi in på en fin liten affär som jag aldrig varit på där det bland annat sålde en massa vinylskivor, tidningar och filmer. Jag råkade fynda nio gamla vhs-filmer, varav 2 kr/st. Blir alltid helt överexalterad när jag hittar gammalt fint/bra/roligt!

Hem till Midgård

Lite blandade bilder från i våras. Bild fem: Matilda.
 
Idag var jag på Midgård för första gången sedan studenten. Och ni vet ju hur lycklig jag var över att sluta därifrån............... Nee, kan typ inte ens skoja om det. I alla fall, jag börjar fundera på om det är något fel på mig! Är det verkligen normalt (vad är normalt???? är en bra fråga) att sakna en skola? Blev än en gång lite för sentimental och hade inte sagt emot åt att spola tillbaka tiden lite granna bara. Men jaja, så var det med den saken och jag är så himla glad att det var så bra så längde det vara!

Oj


Ursäkta mina helt osammanhängande inlägg tidigare. Än en gång var det jag och Moa som hade lite för lite för oss. Hur som helst. De senaste bilderna på syster: Vi befann oss på den där ängen i cirkus tio minuter innan vi sprang iväg för att vi inte stod ut med myggen. Första bilden visar mina sönderkliade ben och en massa myggbett - tjugofem räknade jag det till på högerbenet. Den andra bilden var jag bara tvungen att lägga in för att det var en mygga med. En av flera miljoners miljaders triljarders.
ps. det blåa och gröna på mina ben är tush som inte gick att få bort från vår lilla tushpennefight. //Estetisk_tjej_93

BIIIIIIRK!!! BIIIIIIRK!!!!!


Var eeee ru???

En somrig rubrik.


En somrig bild på en sommarflicka på en sommaräng i en sommarsol en sen sommarkväll i sommarsiknäs i sommarhagen med sommarsurr och sommarbrus i sommarluften. Somrigt va?

Scharinskafilm

Filmade även lite granna på scharrebarren och även lite innan, förra veckan också. Tyvärr inte loppleken, det hade varit kuligt. Men, men, en liten film blev det som sagt ändå!


Lite graffitiportfoliobilder


Några graffitibilder på Oscar som jag valde mellan till portfolion i våras. Här är hela portfolion.

Igelkotte är fortfarande det bästa namnet


Har alltid viljat fota en igelkott och helt plötsligt en dag dök det upp en liten pluttis som ba "hej du kan få fota mig om du lovar att inte gå för nära" och jag ba "okeeeei, tack så mycket, vad snäll du är lilla kompis".

Studentbilder 2
Det här var resten av mina studentbilder från engångskameran. Sen var det slut på rullen, så har tyvärr inga bilder från skivan. Än en gång, vilken dag!

Scharinska II


Här kommer andra gänget scharrenbilder. Tack igen kompisar för en bra kväll!!!

Tisdagsrubrik från någon annan dag

Fotade en dansuppvisning på balettakademin i våras. Här är en bild i tre versioner.

En Sillisdag


En i-slutet-på-sommaren-dag när vi for till Annas stuga. Vi åt en banankaka som Pauline hade bakat, badade badtunna, badade i havet, gick på picknick, plockade blåbär, bakade en paj, dansade till fina nittiotalslåtar, spelade mario, gjorde en kokihopmiddag och ja, bara hade det allmänt gott!

Scharinska den åttonde september IScharinska. Åttonde september. Har typ aldrig haft så kul ute som i lördags (om man inte räknar studenten). Vi lekte även loppan (ni vet sånna där: säg en siffra och välj en färg och gör det uppdraget). Det var en loppa som min syrra gjorde när hon gick i femman eller sexan, så det var allt från att man skulle bära någon, till nypa någon i näsan till att leka bäbis. Kul kul! Första gången jag tog med kameran också, och det blev en himla massa bilder, så jag ska lägga in ett gäng till med bilder snart.

Where your treasure is, there will your heart be also


En av min och Moas bästa traditioner: Harry Potter-maraton i bagarstugan (Bagars!!!) under sena sommarkvällar. Minst en film om kvällen tills man sett allihopa minst en gång. Världsbäst!

Jag ska måla hela världenVi hade en liten vem-kan-rita-mest-med-tushpennor-på-varandra-tävling i somras. Rekomenderas ej, men kul var det!

Nygården


Två bilder på min kusin Annelie i somras.

En liten kul, trevlig, intressant, najs, bra resa


För några veckor sedan for jag, Moa och pappa till Malmö bla för att kolla upp mina benhinnor. Jag har inte varit i Malmö tidigare så att jag kommer ihåg nå mycket från den staden, men nu har jag, och jag tyckte om Malmö.
 
Sen fotade jag typ inget mer Malmö, men däremot i Kina!!!!
 
Haha, okej, inte riktigt Kina, men nästan. Vi for på Tivoli i Köpenhamn, wiho!
 
Jag har alltid tyckt sånna där klubbor är fina, fast sen till min besvikelse är dom alrig lika goa som fina.
 
En coolig karusell som ser ut som spindlarna vi har i vår frigga hemma.
 
För cirkus tio år sedan var vi också på Tivoli i Köpenhamn och där åt jag världens äckligaste pizza, men denna gång åt jag en pizza som var topp 2 bästa pizzan i hela mitt liv . Tror aldrig jag varit så sugen på pizza som denna gång hellre. Guuuu se gott det var!
 
Sen blev det tyvärr stängning och vi var tvugna att fara hem. Vi var glada fast egentligen inte riktigt så glada som på bilden för vi ville inte hem.....

Vakvträskfestivalen 2012

Valvträsk 2012/fler bilder kommer senare
I helgen har jag varit i mormors stuga på Valvträskfestivalen. Det är tredje året i rad som denna lilla, mysiga och världens häftigaste festival anordnas. I den lilla byn Valvträsk bor 27 personer och hela festivalkalaset anordnas av gubbarna i byn. Precis som första året dök Timbktu, Movits!, Zacke mfl upp och lyckades skapa en stämning som bara går att få i lilla Valvfors. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, men det här arrangemanget är så himla häftigt och annorlunda och det går som inte att sätta ord på det! Åh!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0