LITE LULEÅ IGEN


Är i Luleå igen, träffar lite släkt, har det gött, ska jobba lite grann och ska troligen också till kiropraktorn jag brukar gå till här uppe. Så här är jag så ni vet. Tror inte det blir så mycket uppdatering på bloggen dock. Men, men.

TO DENY PEOPLE THEIR HUMAN RIGHTS IS TO CHALLENGE THEIR VERY HUMANITY


Om ni läste ett av mina inlägg innan jag for på resan såg ni kanske att jag skrev om en kvinna som heter Miriam. Det här är hennes familj. Jag tänkte lite berätta lite mer om hon och familjen lite senare, men först ville jag bara lägga in de här bilderna.

UDOMINATE VS KVARNBY


Var på match igår, Udominate mot Kvarnby, och snart är det slutspel! Kul att vara där, det var ett tag sedan faktisk. Saknar så fruktansvärt mycket att spela bara.

VÄNNER

Jag har som tänkt lite på en sak på senaste tiden. Eller ja. Jag tänker på det rätt ofta ändå. Men kanske inte säger det så ofta. Och det är att jag är så glad över alla bra människor jag har runt i kring mig. Familj, släkt å vänner. Sedan så kanske man inte träffar alla hela tiden nu för tiden, men jag kan som ändå  vara glad att veta att de/ni finns där ute någonstans bara. Så jag mår som bra i det. Och sedan även ibland kan jag också känna att oavsett hur bra man egentligen känner vissa så kan jag bara bli glad att känna att jag vet att sådana människor också kan vara så bra utan att riktigt veta. Så till er alla nära/kära/och/såna/som/jag/halvkänner. Ni är bra, gör mig glad, och jag tycker om er.
Foto jag och bild två av Anna

SCENISKA PROJEKTET - PANDORAS 2012

 Jag hade glömt bort de här bilderna lite grann. Det är bilder från Midgårds scensika projekt - Pandoras, som hölls i höstas/julas någon gång. Ni som inte var där missade verkligen något, för i år var det så sjukt himla hög klass på precis allt. Shit pommes vad bra det var! Ps. jag har fler bilder i bättre kvalla ifall någon av er som var med skulle vilja kika. Säg till i sånna fall!

PUMPABLOGGEN

Jag måste bara få kommentera att jag har ingen aning om vad jag råkat klicka på för att få till den mycket diskreta pumpafärger på texten i menyn + en del annat fult som tydligen råkat hänga med på köpet. Hur som helst jobbar jag på att få tillbaka till det vanliga igen. Jag ska även försöka mig på en helt ny bloggdesign så småningom, men jag tar det senare. Tänkte ba säga det.

DO NOT LET THE HERO IN YOUT SOUL PERISH IN LONLEY FRUSTRATIONJag känner att det blir så mycket resebilder, så här är lite annat. Lite vovvar + en pålleplupp (som i försej är nästan lika stor som vovvarna).
 

LITTLE BEES ORPHANAGE


Kvinnan på bilden ovan har startat och driver ett barnhemmet Little Bees Orphanage och finns i området Ngei, ett mindre slumområde i Nairobi.  

Gla alla-hjärtansda på er allihopa

Jag tänkte göra ett lite bättre alla-hjärtandsdagsinlägg än det här, det är ju ändå en fin dag trots allt, men sedan är det inte så många minuter kvar av detta dygn, så det får nog vänta till kanske nästa år i sådana fall, eller någon annan dag bara. Nu ska jag se lite skärmsliga finigheter som får fylla mitt lilla kärlekshjärta en dag som denna.


dvs. lite dvd. dvs. lite one tree hill. ps. bilder från the notebook, perks of beeing a wallflower och oth.

Korogocho slum - film


Jag är hemma igen, vilket känns extremt jättetråkigt, hade gärna stannat ett tag till, men nästa gång kanske man kan stanna ännu lite längre eller något. Här är en liten film från Korogocho som jag klippte ihop som hastigast. Jag har lite fler klipp, så jag kanske gör en till film senare. Och lite fler bilder kommer också om ett tag.

För-en-stund-Kenyan-Evve


En snabbisuppdatering. Har de senaste dagarna varit lite självständigt här borta i Kenya. Har varit med Yvonne som tidigare hjälpt mig en del här i Nairobi. Så jag har bott i hennes mysiga lilla lägenhet tillsammans med hennes familj. Jag vet inte riktigt vad ni vill veta, men har haft det kanon och jag ville/vill verkligen inte lämna dem!  Kommer sakna dem mycket, men samtidigt är jag säker på att det inte är sista gången vi ses! 

Så äre ba


Bilder från igår. Och jag måste bara få uttrycka lite känslor här och nu. Jag känner verkligen mer och mer hur mycket jag brinner för det här. Se världen. Försöka hjälpa världen. Försöka skildra värlen. Allt. Jag vill göra det mer och göra det bättre. För andra. Alltid. Så är det bara.

Tillbaka till Kenya


Nu är jag här i Kenya igen! Har hunnit vara med om en hel del redan, men vill inte berätta så mycket nu. Imorgon bär det av till bland annat slummen, sedan får man se vad som händer. Har förresten funderat på starta en reseblogg. Det kanske är lite fel på något sätt, men vi får se. Jag lämnar det öppet ett tag. Hejs på er. Kram.

Vinter/fisheye/tidsinställt


Det blev inte så mångar fisheyebilder, vilket kändes tråkigt då man fotat en himla massa och så blir det inga bilder men det är ju sådant man får vara beredd på. Men ändå... Här har vi i alla fall ett tidsinställt inlägg. Hoppas ni har det bra. Kram.

Follow on Bloglovin

RSS 2.0