FAIR GROUND II
Jag känner lite såhär; att jag tror jag kör på att dela upp bilderna från Fair Ground, alltså inte göra ett megainlägg med tusen bilder. Så då vet ni kanske vad ni har att vänta de kommande dagarna.

FAIR GROUND 2013

 

Agerade fotograf på årets Fair Ground/hiphop-projek. Tänkte mest slänga upp en snabbinlägg nu ikväll, för jag ville ba säga att jag tycker verkligen att ALLA borde fara å kolla. Det var grymt idag och jag tvekar inte det minsta över att det kommer bli lika fett imorgon också. Så, nu vet ni vad ni ska göra imorgon (ons) klockan 19.00 på Midgård. Fri entré ps.

HOS ELIN OCH OSCAR
Var på inflyttningspartaj hos Elin och Oscar igår. Det var jättekul och jättebra. Tog med mig kameran lite grann, så här är lite bilder.

MEST JUST NU OCH NÅGON GÅNG


Jag har så lite bilder att publicera just nu, eller har väl hur mycket resebilder som helst, men man måste ju som få någon variation i det hela. Sedan vill jag ut och resa. Nu. Men mest av allt vill jag att min trasiga kropp ska bli hel. Mest.

YOU MUST BE THE CHANGE YOU WISH TO SEE IN THE WORLD


Centrerat och halvcentrerat från Korogocho i Nairobi, Kenya.

DOKUMENTERADE MYSMOMENTS FRÅN I SOMRAS


Äta bragokex med för mycket smör och för många glas mjölk framför öppna spisen i bagars.


Mina och syrrans Harry Potter-kvällar också i bagars.


Midsommarafton då jag och kussen tog ut filtar och madrasser och byggde en koja ute på klipporna vid havet och ba mådde.


En Larsa-idé då vi for på musikfesten, en tre-i-en-konsert i älvsbyn vid storforsen där vi även picknickade.


Sitta i södra hamn och äta mjukglass med tuttifruttiströssel som tar slut alldelles för fort.


När en broverkanda var färdigbyggd och det bestämdes att vi skulle inviga den. Allihopa.


När vi for till utkikstornet för att sedan prata pojkar och se 10 orsaker att hata dig och smälta lite över Heath Ledgers leende.


När hela familjen Rönnbäck och Johansson samlas, t ex för att se fotbolls-EM och göra en egen tippning där ingen gissar rätt.


Kvällarna i valvfors då man spelar evighetschicago och sedan ser på Rosa the movie för tusende gången.

Fara till Nestors å fika + köpa goaste klubborna, kika på gamla grejor, köpa stickade secondhandtröjor och gamla barnfilmer.

Då jag i smyg såg ulrik på luleåkalaset och sedan gick runt forever-alone på hamnområdet men ändå bara mådde så himla bra.

ENGÅNGS FRÅN KENYA

En blandad kompott bilder från engångskameran jag tog med på resan. Foton från ett av slumområdena i Nairobi, bilder från downtown i Nairobi - då jag och Yvonne åkte buss och matatos, (vet ni förövrigt om att det finns ett bussföretag som heter MOA? Barnen brukar skratta åt syrrans namn pga detta), en bild från Yvonnes hem där jag bodde, bild från ett barnhem jag ska skriva om senare, bild från ett grönområde i Kenya, och ett par bilder från då jag var på safari och på en minnesvärd restaurang med pappas projektgrupp (som även blev till nya fina vänner), och sista bilden är en solbränd sovande jag på flygplatsen i Qatar påväg till Kenya. Det var nog allt.

NÅGRA STYCKEN BILDER IGEN OCH TACK

Vill bara säga att jag blir så himla glad av alla fina kommentarer och all feedback jag fått av er för mina bilder och det jag gör i Afrika. Det värmer så otroligt mycket. Så tack, ni är bäst!

EN LÖRDAGSDAG


Jag, Jodi och Larsa for på spontant utflyktsäventyr en dag.

LILLA KUSINBARNET

Mitt lilla kusinbarn Greta. Den bästa av dom bästa!

VEM ÄR JAG SOM TROR MIG VARA SMART, STORSLAGEN OCH TALANGFULL?Kenya, Nairobi, Korogocho slum.

UHSK/MOYO RAILJAM


Railjam på torget den 17:e november, anordnat av UHSK och Moyo

IDAG ÄR DET VAL I KENYA

Som rubriken lyder. Idag är det val i Kenya och jag hoppas av hela mitt hjärta att detta val blir lugnare och mindre våldsamt. I det senaste valet tvingades hundratusentals människor fly, omrkring 1100 dödades, kvinnor blev våldtagna, många blev skjutna och ett stort antal blev skadade. Som det ser ut nu verkar det vara en del oroligheter redan vid valstarten. Men jag tänker som sagt aldrig sluta hoppas att detta val kommer hållas fredligare.

PÅ FLYGPLATSER HEM
För att dessa Kenyaresor ska vara möjliga har det varit så att pappa haft projekt i Kenya samtidigt, och denna gång var han med och drev ett utvecklings/utbytes-ungdomsprojekt. Detta var väldigt kul då jag fick hänga med dem en dag innan jag stannade kvar själv i Kenya, för att sedan möta upp dem sista dagen innan flygresan hem. Jag hoppas verkligen jag får träffa de här människorna/(er om ni läser) igen. Kanske om jag har tur far vi någon annan gång tillbaka samtidigt!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0