FAIR GROUND 2013


Som vanligt. Midgård slipper mig inte.

INNAN DET HAR HUNNIT KOMMA SNÖ

 

INVSN PÅ SCHARINSKA

I lördags fick jag den stora äran att för VF fota INVSN med gästartister som bla Kajsa Grytt och Markus Krunegård som spelade på Scharren. Stämningen var grym och bandet lika så. Vilket gjorde mig helt överpeppad och aningen lyrisk när jag väl var hema.

DET VARDAGLIGA JULTJÖTET

Förlåt, jag har inte så mycket annat att prata om än julen, hoppas ni står ut med mä! Det som verkligen förgyller tillvaron hela hösten är mina och Moas julkvällsmys. Kan längta hela dagen ba för att jag vet att vi ska julmysa (dvs se någon najs julkalender/julfilm, tända en massa ljus, dricka varm choko och kanske äta nått juligt å gött osv). Jag planerar (typ) mitt liv efter det här. Och då pågår detta från augusti. En måste ju ta vara på tiden:').

HUNGER GAMES - CATCHING FIRE

Det är på riktigt inte ok hur bäst jag tyckte filmen var!!! Ni vet kanske känslan när en är så uppslukad av något så det känns som att det inte finns någon värld utanför, då en ba lever i sin egna lilla bubbla. Jag har en tendens att bli sån när det gäller film. Lever mig så himla lätt in i allt, men det gör mig inget för jag tycker om att leva i de där bubblorna. Det är nog rätt oslagbart faktiskt.

HJÄRTUR


SAKER JAG LÄNGTAR Å TAGGAR TILL SÅ HIMLA MYCKET

1. Snööööööö!!!
2. Imorgon, för då ska jag på Hunger Games 2-premiär. Sådär nördig så jag ska på "Hunger Games-night" där de visar båda filmerna. Är så himla ivrig och förväntansfull.
3. Resa! Familjen Rönnbäck är i slutet på december påväg till USA (New York), Colombia och Panama. Igår planerade vi lite tillsammans med de vi ska bo hos i Colombia. Åh är så taggad så det ba skrik i mä.

VILL JU GÖRA SÅ MYCKET MEN HÄR ÄR EN BRÅKDELS BUCKETLIST

 
- Ta dykarcert
- Lära mig surfa
- Hoppa fallskärm och bungyjump
- Hoppa från höga klippor/berg ner i vattnet, typ som de i Brännland, eller någon annan stans i världen.
- Verkar ju häftigt att svinga sig på en lian i nån djungel vid ett vattenfall också.
 
 
- Heliskilyft, det är på riktigt illa att jag aldrig testat det än. Har klättrat desto mer dock!:--)
- Fara på cykelträningsresa bland nå fina berg.
- Träffa Mattias Klum, gärna göra något megafett projekt eller så med honom.
- Lära mig äta sånna där vuxengrejer så som smörgåstårta, sill, surströmming osv. Föräldrar är ju typ alltid helt lyriska när de äter sånt, och det är ju något en inte vill missa.
 
 
- Åka hundspann
- Se en julkonsert med Peter Jöback<333
- Se Disney on Ice. Ville så himla gärna göra det när jag var liten och kan ju inte säga att jag blivit mindre Disneyig så.
- Hade ju varit coolt att fara till nordpoolen, träffa tomten, alla nissar, renar och sånt (har förövrigt alltid drömt om att bli tomtenisse, tror mig nog vara en liten nissa innerst inne).
- Få åka med Polarexpressen
 
 
- Plugga på Hogwarts. Eller fara till slottet åtminstone och alla andra inspelningsplatser funkar också.
- På tal om slott, Greveholmslottet. Ett måste.
- Bygga en koja som ser ut som den här: klick
- Vara med i Wild Kids...
 
 
- Kan nog inte bli mer cheezy, men tur jag gillar sånt: klick
- Vara med i en filmproduktion på något sätt
- Börja sjunga hos sångpedagog igen
- Se en NBA-match
- Fara på OS, sommar eller vinter vad som helst!
- Resa såklart, finns inga riktiga begränsningar till vars jag vill fara faktiskt, så överallt.
- Rädda någons liv kanske? Inte för att jag vill att det ska hända någon något, men ni kanske fattar. Är t ex inne på att utbilda mig till katastrofarbetare i framtiden.

UDOMINATE VS ESKILSTUNA

Nu mer brukar jag hoppa in och fotografera lite grann för VF och VK (vilket förövrigt är superkul) och i söndags fick jag fota för sporten för första gången. Blev aningen jättemegaöverexalterad när jag dessutom fick veta att jag skulle få fota Udominate basket!! Jag har sedan jag gick på högstadiet varit så många gånger i precis samma hall och fotat precis samma lag (bortsett ifrån andra spelare då) under så många matcher och avundats de "riktiga" fotograferna som fått plåta matcherna. Helt plötsligt står jag där själv och gör just vad mitt fem år yngre jag så gärna, gärna ville göra. Hade visserligen kanske allra helst varit en av spelarna på planen, men hur som helst så kändes detta bara så himla hemma, bra, kul och fint.

TVÅ STYCKEN BRA

Mois for till Luleå för någon dag sen (ska själv dit om några timmar). Är tråkigt när hon inte är hemma. Saknar min brur alldeles för lätt asså. Hur som helst. Detta hindrar oss inte från att tagga julen ändå. Fick finaste smset av henne igår som löd såhär "Tänk dig detta scenario: Vi har just klätt julgranen (finare än någonsin). Vi kokar upp lite glögg, fixar fram en pepparkaka eller två, samt en varm, fluffig lussebulle. Lägger oss under vår nyklädda julgran med massa mjuka kuddar och täcken. Slår på teven och denna melodi börjar spela: (kolla snapchat)". Och sen sjöng hon introt i polarexpressen sången. Jag höll på att typ spricka av mys. Älskar min syrra och älskar julen:').

LISA OCH MATHIAS

Ganske så mycket fina personer att fota!!!

HÖST, VINTER OCH DIMMA

Spenderade förra och förrförra helgen i Norrbotten. En uppe i Luleå och Råneå och andra i Siknäs. Supermysigt och bäst som vanligt.

SATSUMASPUMPOR

Från juligt till halloweenigt och kuligt. I brist på riktig pumpa så pysslade sis ihop dessa små filurer. Måste även få passa på att tacka för så otroligt fina kommentarer och peppande ord jag fått ang förra inlägget. Det betyder verkligen och värmer så himla, himla mycket. Rakt in i hjärtat. Ni är bäst, tusen tack!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0