BETYDELSEFULLA OCH SAFTIGA LUSSEBULLAR

 
Jag har råkat hitta en länk till ett recept med typ de bästa hemmagjorda lussebullarna jag smakat. Det känns som att en läst så otroligt många recept där de stått "saftiga lussebullar", men nej, när en väl gör dom är de törra som stryk trots rubrik. Men nu minsann kan jag meddela att jag har ett recept jag förevigt och för alltid kommer spara som jag tycker ni borde testa. Se här.

Jag och syrran bakade dessa här om veckan för att sedan gå runt på stan och dela ut påsar till de människor försörjer sig genom att "tigga". Att en kan göra något fint för någon annan via ett sådant simpelt initiativ som att baka tycker jag männsikor borde ta vara på. Ni vet, ett leende är alltid ett leende, och ju fler leenden i världen vi kan skapa desto bättre.

Kommentarer
Postat av: Ebba Molin

åh så härliga bilder!

2014-12-22 @ 23:12:52
URL: http://elephantroom.blogg.se
Postat av: Peasyeasy

Vilket fantastiskt initiativ!

Svar: Kul att du tycker det! Jag hoppades på kunna inspirera lite grann, därför jag ville berätta om det!
Evelina Rönnbäck

2014-12-22 @ 23:56:16
URL: http://peasyeasy.blogg.se
Postat av: Annster

Bra initiativ :)

2014-12-23 @ 03:36:11
URL: http://annster.se
Postat av: jessica sofie

-`God Jul och Gott Nytt År! :) ´-

2014-12-23 @ 20:10:43
URL: http://jessicasofiemichelle.blo.gg/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0