FOTOGRAFER FÖR MUSIKHJÄLPEN

 
Hej alla!
 
Jag har nämt tidigare om Musikhjälpen. Nu är det så att jag har startat en egen insamling för Musikhjälpens kamp för att stoppa spridningen av HIV. Min insamling kallar jag "Fotografer för Musikhjälpen". Vi fotografer är ju en otroligt viktig pusselbit för att kunna sprida kunskap om hur världen ser ut. Därför tänkte jag, varför inte ta ett initiativ där vi fotomänniskor får chans att gå ihop, visa vad vi går för och göra något riktigt bra för ett samhälle och människor som behöver oss lite extra.
 
Därför hoppas jag att du som fotograf (eller bara allmänt fotointresserad) vill vara med och bidra till denna insamling. Du kan bidra med stort som smått (minimun 25 kr), det viktigaste är att vi alla gör något. Sedan går alla pengar självklart oavkortat till Musikhjälpens arbetet med att bekämpa spridningen av HIV. 
 

Du bidrar enkelt (superenkelt till och med) via mobil och länkt till insamlingen hittar du här eller på bilden ovan. Jag hoppas verkligen, verkligen du vill vara med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0