GAMMLIA JULMARKNAD


 
Andra advent och dags för Gammlias julmarknad. Supermysigt, det enda som saknades var snön. När vi var små brukade mamma och pappa alltid dra oss i pulkor till marknaden. Att vara där när träden är helt snötäckta är ju så himla idylliskt. 

 
Jag köpte en krans där alla pengarna oavkortat gick till de tiggande (ps ogillar att använda ordet tiggare) romerna från Rumänien. Hade planerat att köpa just en julkrans och blev jätteglad då vi hittade ett ställe där dessutom pengarna gick till något sådant här. Plus att de var typ världens finaste människor. Deras värme gjorde min dag alltså.
 

Å här har vi mig och den lille risklädda julekransen.
 
 
Varje år brukar familjen köpa mjukkaka (eller klådda som vi säger). Förra året höll vi på bli utan så i år var jag snabb på skaffa mig en påse.
 

När det är snö brukar det köras häst och släde, i år var dock släden utbytt till vagn.
 
 
 En liten Moiz
 
 
Blir lika varm i hjärtat varje gång jag ser mamma och pappa fortfarande hålla handen. Livslång kärlek är fint.
 

Klada hestar:--)
 

Hejrå, ses nästa år hoppas och gissar jag!

Kommentarer
Postat av: Maria

Åh det låter asbra med julkransarna med bra ändamål! Vill med köpa det!

Svar: Ja, så himla bra grej! Skulle vara kul att göra en sån grej själv nån gång och skänka alla pengarna. Typ som nu i musikhjälpen eller så!:)
Evelina Rönnbäck

2014-12-08 @ 10:32:36
URL: http://dreamsof.se/
Postat av: Joe

Så mysigt det ser ut :)

2014-12-08 @ 14:47:08
URL: http://yoginijoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0