MIN LUCIA


Morgonen började med att familjen käkade grötfrukost tillsammans. Lite senare drog jag och Moa på Pilgatans julmarknad. Jag köpte nån liten julklapp och sen drack vi te inne på Pilgatans café som ju är så himla bra.

 
Sen mötte vi upp mamsen och papsen på köksbaren där vi satt nån timme. Bild av Moa.
 
 
Sen for jag och pappa till Forslundas julmarknad (kanske största anledningen var för att jag ville se de små och alldeles för gulliga kultingarna, som en i år inte fick hälsa på. Förståeligt dock).

 
Men det var ju såklart kul att fara dit av andra anledningar också. Det ba spratt i kroppen min då det äntligen var snö. Dessutom sådär vinterlandsmycket snö!
 

Ingen kulting, men hur söt som helst ändå! Låt mig presentera minigrisen Molly!
 
 
Jag och Moa gick och blev nostalgiska på Midgårds julkonsert och luciatåg. Vill också vara med:')
 

Lite senare hade torget fyllt med folk för att delta på Northern Lights där bland annat musik spelades av exempelvis Seinabo Sey, Maxima och Mimie Märak, Caotico och min kära vän Katarina Barruk. Det hela slutade med fyrverkerier å grejer. Reflekterade över hur fascinerad jag fortfarande kan vara av sånt, tycker det är så fint fortfarande ju...

Kommentarer
Postat av: Oslofru

Vilka mysiga bilder :) <3

Svar: Tack så mycket!!:)
Evelina Rönnbäck

2014-12-18 @ 13:05:39
URL: http://www.oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0