NYÅRSAFTON I USA OCH COLOMBIA


Förra året hade jag en nyårsafton utan dess like! Spenderade den nämligen både i New York och Colombia på samma dag. Därför tänkte jag att det kunde passa att lägga in lite bilder nu såhär ett år senare.
 
 
Eftersom att vårat plan till Colombia gick på eftermiddagen hann vi inte göra så mycket i New York under dagen, men vi vaknade upp och hann ut en sväng, kallt var det, och sedan gick för att käka lite frukost.
 

Typ lite såhär såg det ut (fast inte exakt, för jag tog tydligen ingen bild från just det frukoststället).
 

Vi blev upplockade på flygplatsen för att sedan fara till staden Rio Negro där vi snart kom att möta våra nya vänner som vi också kom att hänga med resten av resan i Colombia.
 

 
 
Kunde inte känna mig annat än lyrsik över den goa stämning vi på direkten möttes av. Salsa och dans var det som gällde från första start. Här fanns det inget som kallades blyghet inte. Så skönt måste jag få säga, något som ett ibland lite för grått och stelt sverige kanske kan ta lite inspiration av?
 

Teknikpauser tillåts dock vars på planeten du än befinner dig;).
 

Vid tolvslaget finns en tradition där alla äter tolv vindruvor var, en för varje klockslag och i och med detta får man också önska sig något för vardera vindruva. Superfint tycker jag och något som jag förevigt och för alltid kommer ta med mig till framtida nyårsaftnar.
 

En annan tradition (som jag nu i efterhand inte vet om det var på riktigt eller inte, haha) var att en ska springa runt kvarteret med en resväska. Därför tog Gabriel Moas resväska över axeln och tog sig en liten löprunda.
 
 
Senare gick vi en prommis till ett litet torg för att bland annat kolla på alla nyårsraketer. Var fortfarande lika pirrig och överjordiskt lycklig. Går ej att beskriva hur mäktigt det var med bara känslan av att fira nyår i Colombia. Men för att samanfatta det hela skulle jag använda orden: glädje, gemenskap och kärlek! Ord som även beskriver hur jag gärna startar det nya året! 

Kommentarer
Postat av: Mamma

Vill tillbaka!

2014-12-31 @ 09:25:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0