SARAH DAWN FINER


Jag gav Moa i födelsedagspresent en biljett till mig och henne för att gå på Sarah Dawn Finers julkonsert. Jag har själv lyssnat en hel del (eller ska jag vara ärlig så är en hel del en underdrift haha) på just hennes första julskiva Winterland. 
 
Det var stämningsfullt och inte minst otroligt musikaliskt på alla sätt och vis. Grymma musiker och jag kan ju inte annat än påpeka vilken himla pipa och känsla denna människa har. Menar varenda ord hon sjunger. Sedan ett stort plus också till att Samuel Ljungblad kom och körde ett par låtar också. Två stora röster på en och samma gång.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0