SOVA UNDER GRANEN


Jag har tidigare nämt att jag och min syrra sover varje natt under granen från och med att vi sätter upp den. Här var en lite senare morgon där jag faktiskt slet mig från mysigheten och förevigade det hela med kameran. Världens bästa grej ba så ni vet, lovar att även den mest tråkiga vuxna människan skulle tycka det var åtminstone liiite mysigt. Sådeså.
 
Varje morgon börjar vi alltid med årets julkalender eller en film och sedan avslutar vi kvällen på samma sätt fast med någon av de julfilmer vi egentligen sett sisådär hundranittioelva gånger. Undantag gäller dock under musikhjälpenveckan, då vi följer detta i princip 24/7.

Kommentarer
Postat av: Maria

Men åh vad mysigt!

2014-12-21 @ 00:28:46
URL: http://dreamsof.se/
Postat av: Louise

Vilken annorlunda tradition! :) Gissar på att ni har plastgran då? ;)

Svar: Vi gjorde det när vi var små sen har vi tagit tag i det sen vi blev äldre igen. Den är alldeles äkta, det går att leva med lite barr i munnen, mysigheten tar över, haha:)
Evelina Rönnbäck

2014-12-21 @ 16:56:24
URL: http://vitmossa.blogg.se
Postat av: mormor

Vad mysigt ni har det,har ni blivit barn på nytt,men barnasinnet ska man alltid ha kvar!

2014-12-21 @ 22:28:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0