BYRON BAY

 
Har nu lämnat bästa Byron. Hade det inte varit så att biljetten till Nya Zeeland redan var bokad hade jag gärna stannat ett tag till. Alltså så skönt ställe! Atmosfären, människorna, miljön, allt! I förrgår surfade jag för första gången. Åh säger jag bara åh.
 
Just nu sitter jag dock på flygplatsen i Brisbane och lyfter snart till Nya Zeeland. Ska bli spännande och med en massa nya spännande äventyr i gärningarna. Har varit lite dålig på fota hittils och har inte laddat in så många bilder på datorn, men ska försöka bli duktigare.

AUSTRALIEN

Wiiiiie, har det så bra här borta! Har sedan jag lämnade Umeå rest runt i Australien. Först var vi i Melborne hos världens bästa Freyja och nu lite senare befinner vi oss i Byron Bay. Far ifrån Byron på onsdag, men hade gärna stannat här längre. Jag tänker mig 13-åriga Evelina som alltid såg Blue Water High på sommarlovsmorgonarna och önskade hon var i Australien. Och nu är den snart 21-åriga Evelina här och det är lika bra som hon drömde om, om inte bättre. Det är precis som att se på film, lite smått overkligt att det finns sådana här ställen. Allt och alla är ba så sjukt sköna. Så det känns bra här. Hoppas alla ni där hemma också har det bra, och kramis på er.

EMBERA VILLAGE

Follow on Bloglovin

RSS 2.0