COLOUR ME IN GOLD


Njuter av sommaren. Den är fin och känner att jag inte kommer bli redo att släppa den på ett tag, så snälla stanna hos mig kära vän. Här är en sång på det. Tjao.

HEJ GÖTEBORG


Här om veckan spenderade jag lite tid i Göteborg med fina vänner. Vi bodde i Krilles supermysiga lägenhet, åkte alla karuseller vi hann med på Liseberg, badade vid klipporna på Saltholmen, spatserade runt på stan och dansade (plus åt en massa gratis törrkex som då kändes mkt goa) på klubben Nefertiti. Superbra dagar. Fem av fem toasters.

FRÅGOR OCH LITE FÄRGER I NORR


Måste bara få säga att jag blir så himla glad av era fina kommentarer! Värmer mitt lilla hjärta något enormt! Sedan fick jag en fråga om jag kunde ha en frågestund och tänkte bara säga att ifall ni skulle ha några frågor (vem vet, kanske om resan, företaget, foto, mig, ja vad vet jag, vad som helst) får ni jättegärna ställa dem. Svarar gärna. Vill ni hellre fråga på min ask kan ni göra det här. Hur som ha det fint, ni är bäst!

JÅ NU JERE ALLT SOMMAR

 
Hänger mest lite utanför civilationen och allt som har med wifi och internetuppkoppling att göra. I veckan har jag planerat att hålla hus i mormors stuga. Världens lugnaste och mysigaste lilla by som jag så himla mycket tycker om att vara i. Så okravlöst och fritt från all press och stress. Det är ett sådant ställe jag tycker alla borde ha. Bilder ovan från se senaste paret av dagar i Kängsön, på Kallax och i Valvträsk.

Follow on Bloglovin

RSS 2.0