PÅ TIDEN ATT BLI SOMMAR

 
Känns som att det börjar bli på tiden att sommaren ska ta fart lite mer. Själv börjar min norrbottniska sommar på riktigt nu då jag drar upp dit ikväll för att sedan parkera där några veckor. Ser framemot att få gå barfota på klipporna längs havet hos mina kusiner på Kallax, äta jordgubbar med grädde på farmors balkong, njuta av lugnet i min mormors hemby Valvträsk och ta in lukterna av häst blandat med sommaräng i Siknäs. Mysiga, mysiga sommar.

UPPTÄCKA ANGKOR WAT

 
Här är fyra bilder på Amanda då vi besökte Angkor Wat i Kambodja. Templet finns med på UNESCO's världsarvslista, och rätta mig om jag har fel, men jag har hört att det även kallas "världens åttonde underverk" även om det inte finns med på listan? Vi spenderade en hel dag med att bara vandra runt och spana in dessa filmiska platser. Ett tag trodde jag nästan att vi teleporterats till Djungelbokens Kung Louies ruiner (mvh jättedisneyfan). Kan säga att det måste ju vara bästa platsen att leka kurragömma på. Lätt! Hur som, det var verkligen riktigt mäktigt att se dessa massiva tempel och jag kunde inte låta bli att slås av tanken över hur mycket häftigt runt om i världen som finns att se.

YRAN OCH BRÅVALLA 
I helgen hade jag kunnat befinna mig hoppandes framför en scen på Bråvallafestivalen, men jag var med lite sorg i hjärtat tvungen att sälja min biljett. Vill så gärna fylla mitt liv med spännande äventyr och roligheter mest hela tiden, men ibland händer saker som smäller en lite på fingrarna. Men jag säger såhär, dörrarna stängs aldrig för nytt skoj, så nog blir det bra även om jag inte kan undgå att bli lite avis när jag tänker på det.
 
Bilder på Movitz!, DJ Broiler, Svenska Björnstammen och Dada Life från Brännbollsyran från i början av sommaren.

ATT ANDAS UT LITE

 
Att komma upp till mina släktingar har alltid varit som bomull för själen för mig. Kanske inte minst då mitt liv har en tendes att hela tiden ha miljontals tankar och grejer som alltid bara virvlar omkring i min hjärna. Så i helgen packade jag väskan för att ta mig ännu lite mer norrut. Midsommar spenderades med mina kusiner vid havet och dagen därpå hann jag även med en sväng till mina andra kusiner i den lilla byn Siknäs. Fint å mys å bäst!

ROST OCH KALLE BLOMKVIST

 
Vet knappt om jag har hunnit landa sedan resan än. Känns som jag ständigt har saker på schemat och inte en lugn stund, men sådant gör väl trots allt livet här hemma lite mer spännande. Idag var jag och syrran på rost och åt färskosttalltiken<3333 och nu tänkte jag efter ett par timmars jobb stänga av datorn för lite Kalle Blomkvist filmmys. Minns förövrigt när jag var liten och så gärna ville vara Eva-Lotta och var sådär hemligt smygkär i Anders:)))).

VÄRLDENS STOLTASTE SYRRA

Förra veckan var min kära sis på studentbalen. Var världens stoltaste storasyster!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0