MOUNT TONGARIOHär kommer en himla massa bilder från då vi vandrade i ett bergsområde som kallas Mount Tongario. Det är här som Mount Doom ligger (ni kanske känner igen det mer som Mordor!!!). Kan vara något av de häftigaste ställena jag varit på. Eller kan och kan, det är något av de häftigaste ställena jag varit på. Just Mount Doom är högre än Kebnekaise och känslan av att stå uppe på toppen av det berget och kolla ut över vulkanen och dess klippor där Frodo kastade ringen var magisk! Jag var så lyrisk det ba gick att bli!
 
Hela vandringen allt som allt tog nio timmar och då handlade det om att både gå på fina vandringsleder som att på riktigt klättra på alla fyra uppför steninga bergsväggar. Sällan har mänskligheten skådat ett par stelare vader i efterhand (hehe). Men det var definitivt värt allt och jag rekomenderar alla som far till Nya Zeeland att göra detta. Helt underbart och vi konstaterade att det här aldrig kommer gå att återberätta eller återskapa i bilder.

Kommentarer
Postat av: Jennifer Giovanni Sassi

Hej där!
Fin blogg du har. Vad har du för planer idag då?
Checka gärna in min blogg . Det finns även ett inlägg där jag tipsar om hårkräm som jag använder. Riktigt bra är den också. Men ha en trevlig fortsättning!
Kram

2014-03-11 @ 15:13:49
URL: http://jennifersassi.blogg.se/
Postat av: Esmeralda Edenberg

Men alltså åh, hur underbart? Måste dit nån gång, så är det bara!

2014-03-13 @ 12:24:00
URL: http://esmeraldaedenberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0