BRÄNNBOLLSYRAN 2014


I helgen hittar en mig alltså inte i nån skumpig buss i Nepal eller med dykartuber på havets botten på Borneo, utan i helgen spottar ni mig i fotodiket vid scenen på Brännbollsyran. Superkul, om ni inte redan ska dit, kom!
 
På bild: Daniel Adams Ray, Martin Garrix, Rebecca & Fiona

FYRA MÅNADER SENARE


Är med vemod i kroppen jag skriver detta inlägg. Sitter nu på flygplatsen i Dubai påväg till Sverige igen. Fyra månader har gått och under dessa månader har vi hunnit besöka sammanlagt elva länder. Australien, Nya Zeeland, Indonesien, Malaysia, Brunei, Thailand, Kambodja, Vietnam, Nepal, Indien och Dubai. Det går ej att beskriva hur oerhört tacksam och glad jag är över den här tiden och det är med kärlek i hjärtat jag tänker på detta. Vet inte riktigt vad jag mer ska skriva, känns som ett rätt overklig dag. En dag som aldrig skulle komma. Men jag vet att det finns mycket fint framför mig också. Till att börja med ska jag krama lite på min gulliga syster. Det lilla pyret längtar jag efter! Så det blir bra! Tack allt och alla! Detta har varit bäst bäst bäst!!

FEM LÄNDER SAMLAT


Vi har hunnit vara med om både det ena och det andra sedan sist. Tre femtedelar av vårat lilla resekollektiv har hunnit lämna oss, vilket betyder att det är jag och Amanda som nu mer snurrar runt. Här kommer fem bilder från de senaste fem länderna vi befunnit oss i. Malaysia (Borneo), Brunei, Kambodja, Vietnam och Thailand. Efter Thailand där vi nu är har vi Nepal och Indien framför oss. Tre veckor kvar nu, helt galet! Jag vill inte hem!

Follow on Bloglovin

RSS 2.0