BUNGY JUMP - FILMNär jag ändå är i farten kan jag ju passa på att även lägga ut filmen jag har från mitt hopp (se inlägg nedan om du vill se bilder/läsa mer om själva upplevelsen). Länk här.

På denna film hör ni mig även ställa en lite halvt otänkt fråga "should I jump or ju...". Hann inte ens ställa frågan klart, men tanken var att jag skulle fråga om jag skulle kasta mig ut eller bara falla. Lite väl sent påtänkt kanske? Kan ju vara bra att veta hur en ska hoppa innan en väl står där och ska slänga sig ut 134 meter i luften. Hur som. Detta var i alla fall magiskt och jag levde på denna upplevelse länge efteråt. ÅH med stora bokstäver!

Kommentarer
Postat av: Matiiiildaaaaa

Gaaaaaaah!! Galet!!

2014-11-22 @ 15:00:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0