TIPS - GINAS VÄRLD

"Jag är 23 år och det känns som om det är någonting som fattas i mitt liv. Och min pappa säger alltid - om du tycker att du har problem så måste du ge dig ut i världen för att träffa nya människor så du får lite perspektiv på ditt eget liv. Och det är precis det jag tänker göra" Gina Dirawi ur Ginas Värld


Jag skulle vilja ge ett tips. Ginas Värld på SVT Flow (rätta mig om jag har fel, men jag tror det även börjat visas på tv nu också). Tänkvärt program och även ett mycket talande koncept som jag dras till jättejättemycket. Sånt här vill jag också jobba med när jag blir stor:'). Rekommenderar avsnitt tre och åtta lite extra, och avsnitt sex också. Eller alla. Vi säger så, se alla bara!
 
-----

Bilder ovan från Lombok, Bali.
Ska förövrigt ta mig i kragen och börja lägga in lite fler bilder från förra vårens långresa.

Kommentarer
Postat av: kmstyle

underbara bilder!

2014-11-13 @ 10:09:27
URL: http://kmstyle.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Tjo! Mitt namn är Evelina, jag är tjugtre år och driver sedan 2012 mitt eget företag som frilansfotograf. Min själ brinner för globala frågor så som mänskliga rättigheter, hållbar utveckling och internationella relationer vilket jag som fotograf försöker inkludera så mycket det går i mitt jobb. Att resa och se världen är något som ligger mig enormt varmt om hjärtat och något jag försöker uppdatera om så gott jag kan. Så vill ni ta del av detta och andra delar ur min vardag kika gärna in här. Peace out.

www.evelinaronnback.se


Follow on Bloglovin

RSS 2.0